O
ozgetemma12 yıl önce
final sınavına vize konularının da dahil olması
geçen haftaki iletişim dersinde hocamızın sarfettiği söz. ~küfür etseydi bu kadar koymazdı~~swh~
O
ozgetemma12 yıl önce
çayın su gibi aktığı günahkar şakirt geceleri
dost ayran'ın dibine vurulduğu sabahın ilk ışıklarına kadar tefli müzikli eğlencelere devam edildiği gecelerdir.
O
ozgetemma13 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
O
ozgetemma13 yıl önce
misafire hosgeldin dedin mi
"olum amcalara pipini göster bakiim" versiyonu vardır. evlerden ırak..
O
ozgetemma13 yıl önce
david tennant
`harry potter and the goblet of fire` da karanlık sanatlara karşı savunma hocası prof. moody nin kılığına giren ölüm yiyen `barty crouch jr` karakterini canlandıran oyuncu. şimdilerdeyse `doctor who`nun yeni bölümlerinde doktor karakterini canlandırm… devamını gör
O
ozgetemma13 yıl önce
barney stinson
`How i met your mother` dizisindeki `legendary` karakter.~hastasıyız~ "It's gonna be legen... wait for it... dary!"
O
ozgetemma13 yıl önce
erkekler
bazıları başlangıçta kendilerini tatlı göstermeyi başarırlar, ama sonra ağızda acı tat bırakan sütsüz cinsinden oldukları anlaşılır. (bkz:erkekler çikolata gibidir)
O
ozgetemma13 yıl önce
üşüyen sevgiliye kalın giyinseydin demek
işte bu bir türk erkeğidir nerde görsen tanırsın.
O
ozgetemma13 yıl önce
aykut kocaman ın utanmadan geri dönecek olması
türk futbolu için yapması gerekendir. tecrübe kolay elde edilmiyor. tecrübeli insanlara türk futbolunun ihtiyacı vardır.
O
ozgetemma13 yıl önce
renault twingo
renault'nun en dandik en fazla arıza çıkaran, en rahatsız ön konsola sahip, en çok şikayet edilen modelidir. kendisini hiç sevmeyiz haz etmeyiz ancak, son konsept modeli şöyle bişeydir; --`spoiler`-- (img:#22929) --`spoiler`-- edit: suserlerde… devamını gör
O
ozgetemma13 yıl önce
sözlük yazarlarının istekleri
kişinin sözlük yazarlarından istekleridir. misal, ''boşu boşuna'' ya da ''boşuna boşuna'' ismiyle bilinen parçayı `derya tuna` nın sesinden yıllardır arıyorum. bulamıyorum sevgili dostlarım. her gün internette geçirdiğim zamanın 1/3 ünü buna ayırm… devamını gör
O
ozgetemma13 yıl önce
kadınların en çok evlenmek istedikleri erkekler
ömrünün sonuna kadar birlikte olmayı isteyecek kadar çok sevdiği ve çok sevildiği erkekler.
O
ozgetemma13 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
O
ozgetemma13 yıl önce
sözlük yazarlarının facebook kapak fotoğrafları
(img:#294547)
O
ozgetemma13 yıl önce
sevgiliyle uyumak
insanın başına bu dünyada gelebilecek en güzel olay. (bkz:uyumayıp sabaha kadar sevgiliyi izlemek) (bkz:hayattaki en guzel anlar)
O
ozgetemma13 yıl önce
trip atmak
nazın boyutlarını abartıp, hayattaki en asil görevin; "insanları çileden çıkarmak" olması durumu.
O
ozgetemma14 yıl önce
hemşire
bayan hasta bakıcı. doktor asistanı.
O
ozgetemma14 yıl önce
hazal kaya
`genco` dizisinde özge karakterini oynayan, güzel gözlü hoş bayan. diziyi izleme nedenlerindendir.
O
ozgetemma14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
O
ozgetemma14 yıl önce
pug
`gediksavaşları serisi`'nin kahramanı. ilk kitapta hiçbirşeyi beceremeyen ezik bir büyücü iken, daha sonra kendini bulmuş ve aşmıştır.
O
ozgetemma14 yıl önce
pug
`gediksavaşları serisi`'nin kahramanı. ilk kitapta hiçbirşeyi beceremeyen ezik bir büyücü iken, daha sonra kendini bulmuş ve aşmıştır.
O
ozgetemma14 yıl önce
cenk gürpınar
Şimdilerde Deniz Yıldızı'nda Demir karakterini canlandıran yakışıklı mı yakışıklı oyuncu. 27 yaşındaymış kendileri, gör de inanma. Şöyle de linkler varmış gerekli bilgilere ulaşalım diye, buyrun: Vikipedi: http://tr.wikipedia.org/wiki/Cenk_Gürpınar … devamını gör
O
ozgetemma14 yıl önce
cenk gürpınar
Şimdilerde Deniz Yıldızı'nda Demir karakterini canlandıran yakışıklı mı yakışıklı oyuncu. 27 yaşındaymış kendileri, gör de inanma. Şöyle de linkler varmış gerekli bilgilere ulaşalım diye, buyrun: Vikipedi: http://tr.wikipedia.org/wiki/Cenk_Gürpınar … devamını gör
O
ozgetemma14 yıl önce
cenk gürpınar
© copyright 2005 - 2026