bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz15
- israil12
- matrix'deki zencinin torbacı olması4
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- yazarların akıl hocaları9
- dünya17
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- sonra döner yiyecek olmam2
- atatürk'ü sevmemek7
- 0 0 717
- tai lung17
- fildişi sahili7
- sevişirken yapılması gerekenler8
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- norveç5
- beyler bik bik erkek7
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- velvet52
- hoşgörü dini islam12
- siyonizm yahudilik değildir5
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- iyi futbol oynar mısınız5
- ateist dövmek11
- fransa8
- isveç6
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- meksika6
- şeyhin götüne priz sokmak8
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- iremga6
- ameliyat olmak15
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen5
- türkçülük3
- kadir mısıroğlu'nun soyu23

dost ayran'ın dibine vurulduğu sabahın ilk ışıklarına kadar tefli müzikli eğlencelere devam edildiği gecelerdir.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

`harry potter and the goblet of fire` da karanlık sanatlara karşı savunma hocası prof. moody nin kılığına giren ölüm yiyen `barty crouch jr` karakterini canlandıran oyuncu. şimdilerdeyse `doctor who`nun yeni bölümlerinde doktor karakterini canlandırm… devamını gör

`How i met your mother` dizisindeki `legendary` karakter.~hastasıyız~
"It's gonna be legen... wait for it... dary!"

bazıları başlangıçta kendilerini tatlı göstermeyi başarırlar, ama sonra ağızda acı tat bırakan sütsüz cinsinden oldukları anlaşılır. (bkz:erkekler çikolata gibidir)

türk futbolu için yapması gerekendir. tecrübe kolay elde edilmiyor. tecrübeli insanlara türk futbolunun ihtiyacı vardır.

renault'nun en dandik en fazla arıza çıkaran, en rahatsız ön konsola sahip, en çok şikayet edilen modelidir.
kendisini hiç sevmeyiz haz etmeyiz ancak, son konsept modeli şöyle bişeydir;
--`spoiler`--
(img:#22929)
--`spoiler`--
edit: suserlerde… devamını gör

kişinin sözlük yazarlarından istekleridir.
misal,
''boşu boşuna'' ya da ''boşuna boşuna'' ismiyle bilinen parçayı `derya tuna` nın sesinden yıllardır arıyorum. bulamıyorum sevgili dostlarım. her gün internette geçirdiğim zamanın 1/3 ünü buna ayırm… devamını gör

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

insanın başına bu dünyada gelebilecek en güzel olay.
(bkz:uyumayıp sabaha kadar sevgiliyi izlemek)
(bkz:hayattaki en guzel anlar)

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

`gediksavaşları serisi`'nin kahramanı. ilk kitapta hiçbirşeyi beceremeyen ezik bir büyücü iken, daha sonra kendini bulmuş ve aşmıştır.

`gediksavaşları serisi`'nin kahramanı. ilk kitapta hiçbirşeyi beceremeyen ezik bir büyücü iken, daha sonra kendini bulmuş ve aşmıştır.

Şimdilerde Deniz Yıldızı'nda Demir karakterini canlandıran yakışıklı mı yakışıklı oyuncu. 27 yaşındaymış kendileri, gör de inanma. Şöyle de linkler varmış gerekli bilgilere ulaşalım diye, buyrun:
Vikipedi: http://tr.wikipedia.org/wiki/Cenk_Gürpınar
… devamını gör

Şimdilerde Deniz Yıldızı'nda Demir karakterini canlandıran yakışıklı mı yakışıklı oyuncu. 27 yaşındaymış kendileri, gör de inanma. Şöyle de linkler varmış gerekli bilgilere ulaşalım diye, buyrun:
… devamını gör

… devamını gör