bugün
- cayır cayır yanan kız8
- park sorunu6
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- gir içime hünharca12
- arkadaşlar bakar mısınız9
- faik öztrak5
- müzik haramdır5
- kongo2
- satranç haram yasaklansın15
- onlyfans2
- true yazar mı sorunsalı5
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- kavala2
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- dinlemeyi bilmek5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- beyazsemsiyeliyabanci48
- kürt mutfağı7
- uludağ sözlük online sayısı5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- hırvatistan2
- gocu43
- türkiye17
- mısır6
- suudi arabistan2
- iran2
- ispanya3
- en sevilen meyveler8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- belçika2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- eğirdir gölü3
- fildişi sahili4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- amerika birleşik devletleri3
- avustralya4
- paraguay2
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- kızının düğününde oynayan baba8
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- brezilya2
- bu devirde fes giymek5
- the gilded lily3
entry'ler (16)
alışmayın alıştırtmayın aylık 10 liranızı kaptırmayın efso bir uygulamadır kendisi.
bak emrinin vücudun alt taraflarından geldiği kesin. hele de kankanız "kanka kanka su pompiğe bak" dediyse birden ani bir emirle boyun kırılabilir
tv den görünce çirkin iğrenç gelen ama o arkadaş ortamındaki can alıcı soruyu sorunca (ulan verse..?) pekte fena olmadıklarının anlaşıldığı civcivler
insanı hımmmpppsssss ettiren hatun. baya güzeller kendileri kanımca. saçları özellikle.
önlerine tespihlerini atıp, soyut bir tapu senediyle sahiplenmeleri.
grace kelly, grace kelly, grace kelly...
öğrenci birine sorduğunuz zaman ağzının suyunu akıtabilir. (tecrübeyle sabit)
Türkiye'nin Türklerin olduğu gerçeği...
Geldiği günden beri aynı şeyi düşündüğüm futbolcu: Fenerbahçe izni altında şampuan reklamlarında oynaması ve kulübün bu reklamlardan pay alması. Böyle de çok yararlı olabilirdi.
öyle böyle sevmemiştir, çook sevmiştir çook.
Tipik bir abdülhey karakteri. Yalnız futbolcu olanı. Potansiyel bir şeyh olabilir.
bir fenerbahçeli olarak bir şeye sinirlenmiş tipik bir kadın figüri gibi kendini alışverişe(transfere) vermiş kulübüm. Başkanı tutmak lazım bu iş, iş değil taksitle beyaz eşyaya girer gibi transfer yapıyor.
ilk izleyişte anlayan insanları anlamadığım film.
domates etkisi olsa daha romantik olurmuş sanki.
@manuel hocam 2. Sirayada sakarya ulus. Tic. Yazmayi dusunuyorum. Egitimini de hep iyi diye duymustum. Onerir misin? Ikilemdeyim uluslararasi ticaret ile uluslararasi isletmecilik ve ticaretin arasinda cok mu fark var bi aydinlatabilir misiniz :/
@massax Oncelikle merhaba usta. Ben tercih donemindeyim ve uludag univ. Uluslararasi isletmecilik ve ticaret yazmayi dusunuyorum. Onerir misin? Uluslararasi ticaret istiyordum ama uludag universitesinde uluslararasi isletmecilik ve ticaret bolumu varmis. Bu iki bolum arasinda cok mu fark var? Cok fark yoksada ne gibi bi fark var? Yani sen bana onerir misin uludag univ. Ulus. Isletmecilik ve ticareti? Matematigim normal duzeyde turev integral felan yapamiyorum ama diger normal konulari calisarak yaparim. Tercih etmeli miyim? Ve son olarak istege bagli hazirlik sinifi var mi uludag univ. Ulus. Isletmecilik ve ticaret bolumu icin?