bugün
O
ozankra8 yıl önce
yatağanspor
`muğla`'nın `yatağan` ilçesinde yer alan ve renkleri yeşil-siyah olan takımdır. 1948 yılında kurulan kulüp, tarihinde hiçbir sezon profesyonel liglerde oynamamıştır. en büyük başarısı; 2015-2016 sezonunda `muğla süper amatör ligi`nde şampiyon olarak … devamını gör
O
ozankra8 yıl önce
yatağanspor
`muğla`'nın `yatağan` ilçesinde yer alan ve renkleri yeşil-siyah olan takımdır. 1948 yılında kurulan kulüp, tarihinde hiçbir sezon profesyonel liglerde oynamamıştır. en büyük başarısı; 2015-2016 sezonunda `muğla süper amatör ligi`nde şampiyon olarak … devamını gör
O
ozankra8 yıl önce
kuşum emrah
botoks yaptıran, bir zamanların küçük ve acıların çocuğu `emrah`'a takılan yeni lakap.~swh~ (img:#1603696)
O
ozankra8 yıl önce
kaya köstepen
Beşiktaş'ın real madrid'e gol atan futbolcusu. aynı zamanda `real madrid'e gol atan ilk türk futbolcu` (bkz:27 11 1958 beşiktaş real madrid maçı)
O
ozankra8 yıl önce
kaya köstepen
Beşiktaş'ın real madrid'e gol atan futbolcusu. aynı zamanda `real madrid'e gol atan ilk türk futbolcu` (bkz:27 11 1958 beşiktaş real madrid maçı)
O
ozankra8 yıl önce
didier drogba
chelsea da oynayan futbolcu.
O
ozankra8 yıl önce
fransızca bir not bırak
Une bougie peut illuminer la nuit, Un sourire peut batir tout un empire.
O
ozankra8 yıl önce
ahmet nur çebi
Beşiktaş ikinci başkanı. Ayrıca geçenlerde yaptığı açıklama ve ardından gelişen olaylar, atalarımızın hiç boş laf etmediğinin bir kanıtı daha oldu. http://haber.gazetevatan.com/fbahceyi-farkli-yeneriz/485374/5/Spor
O
ozankra8 yıl önce
neil lennon
`celtic fc` nin önemli oyuncularındandı bir zamanlar
O
ozankra8 yıl önce
neil lennon
O
ozankra8 yıl önce
neil lennon
O
ozankra8 yıl önce
neil lennon
O
ozankra8 yıl önce
an itibari ile galatasaraylılar
evlerinde kendi imkanları ile pasolig kartını yakmaktadırlar. bu gece çevrenizdeki yangınlardan tinerden ziyade evinde tek başınayken pasolig kartı yakan gasraylılar sorumludur ahahahhah. ama 3 ay sonra yine kart başvurusu yaparlar neden? gelen yeni … devamını gör
O
ozankra8 yıl önce
22 kasım 2017 muğla depremi
büyüklüğü 5,3 olan ve merkezi ula ilçesi gölcük köyü yakınlarında olan depremdir. ben yatağan'da olduğum halde hissetmedim ama hisseden herkese geçmiş olsun, allah hepimizi korusun. düzenleme: ben duyunca korktum valla, endişelendim bi an.
O
ozankra8 yıl önce
ertem şener
`7 mart 2006 barcelona chelsea maçı` esnasında kulağını defalarca çınlattığım spiker. heralde stadın gürültüsünden çınları pek duyamadı.
O
ozankra8 yıl önce
domagoj vida
nk osijek takımından 2.400.000 € bonservis bedeliyle bayer leverkusen takımına transfer olan 21 yaşındaki hırvat defans oyuncusu. hırvatistan milli takımının bütün kademelerinde görev yapmıştır. hırvatistan liginin en değerli oyuncularından biri olar… devamını gör
O
ozankra8 yıl önce
3 eylül 2017 fransa lüksemburg maçı
ilk yarısı 0-0 biten ve bu sebeple bir sürü iddaacıları ilk yarıdan yatıran maç. (img:#1524005)
O
ozankra8 yıl önce
ozan tufan ın memeleri
tam olarak budur; (img:#1523775) ~swh~
O
ozankra8 yıl önce
15 haziran 2008 türkiye çek cumhuriyeti maçı
avro 2008'deki 3. maçımız.
O
ozankra8 yıl önce
çorumu iç anadoluda sanan mal
karadeniz bölgesinde olan çorum ilimizi iç anadoluda sanan maldır.
O
ozankra8 yıl önce
cedric vs caillou
Havada, karada, denizde, ayda, uzayda, başka evrenlerde, her yerde, her türlü cedric'in kazanacağı versus. Şu kayu kadar antipatik bir çizgi filmi karakteri yok. böyle bir oğlum olsun yeminle otobanda top oynatmaya götürürüm.
O
ozankra8 yıl önce
fc barcelona facebook sayfasının hacklenmesi
Az önce şahit olduğum olay. (img:#1514318) Adamlar bi de ciddi ciddi hashtag açtılar lan.~swh~
O
ozankra8 yıl önce
fc barcelona facebook sayfasının hacklenmesi
Az önce şahit olduğum olay. (img:#1514318) Adamlar bi de ciddi ciddi hashtag açtılar lan.~swh~
O
ozankra8 yıl önce
su molasını niye veriyorlar anlamıyorum
çakma filozof Şenol Güneş'in yaşadığı puan kaybı sonrası neyi eleştireceğini, neyi bahane edeceğini bilemediği açıklaması. (img:#1511315) yoruma gerek yok...
© copyright 2005 - 2026