bugün
- ecevit denince akla gelen şeyler20
- simko316
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması19
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- türk olmayan türkler5
- memduh bashgan10
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak3
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- özel sektör vs devlet sektörü3
- sözlüğe fotoğraf yüklenmiyor4
- durumumuz kudretlidir3
- roman çöpü hagi4
- türkiye 0 7 fransa3
- sözlükte ki türk düşmanları10
- amedspor'un kürt milliyetçisi bir takım olması3
- bölücüye sövdük diye çaylak olmak2
- esat oktay yıldıran2
- kredi kartı borcu3
- filenin balonları3
- 5816 atatürk ü koruma kanunu kaldırılsın mı2
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- devşirme orta asya köpeği memduh4
- siirt te patpat devrilmesi 7 yaralı3
- kürt memduh4
- kürdistan da bulunmaktan şeref duydum2
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması2
- etzincan kürdü memduh4
- trabzonspor 4 galatasaray 02
- s'i l v'e r m'i s t7
- trabzonspor taraftarı2
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazar tayfası3
- betray me8
- manifest2
- laiklik ile yönetilen tek ülkenin türkiye olması2
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı2
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı7
- arkadaşın eski sevgilisi3
- danny trejo2
- yabancı bir şirkette mühendislik işi bulma yolları4
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- 24 eylül 2026 kosova irlanda maçı2
- gazzenin umrumda olmaması2
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama4
- gürcü hamsisi4
- göz flörtü3
- hararet yapan araca şalgam suyu koymak2
entry'ler (55)
şimdiden çok özlediğim yıldır. O zamanlarda lise 3 idim ve daha yeni yeni beynim açılmaya başlamıştı. hayat bu kadar komplike değildi ve geçmiş zaman bu kadar özlenmiyordu. belki de geçmişe özlem şu andaki başarısızlıktandır diyeceğim.. Ama hayal ettiğim noktadayım. 2 sene sonra doktor oluyorum. belki de tamamlayamadığım bir şeyler var. Ama o sene bu sözlüğe girip, gitmek istediğiniz yıl entry sine "insanların olmadığı bir zaman" yazmıştım. nerden bilebilirdim, o anın o yılın benim arayacağım bir yıl olacağını.
belki de bir 5 sene sonrası da bu sözü bugün için diyecektir. bu yüzden anı yaşamaya devam..
belki de bir 5 sene sonrası da bu sözü bugün için diyecektir. bu yüzden anı yaşamaya devam..
Bunu okuyan kişilerin bugün yapması gereken eylem. benim altıncı gün. Bir doktor adayı olarak görmüş olduğum kadavralarda içen ve içmeyen akciğeri kıyaslandığında dumura uğramıştım. denilebilir, ikisi de ölmüş, ama aslolan ölmek değil, nasil yaşadığı. Her anlamda kaliteli bir yaşam için sigarayı bırakın. Editlerim daha sonra. Gülücük
orospuluğun cinsiyeti olmaz. fahişe herif.
ilgilenilmemesi gereken kızdır.
bugün fiyatı sayesinde sigarayı bıraktığım markadır.
Akıl, zekanın kullanılma yüzdesidir dediğim önermedir. Başarı ise aklın kullanılma yüzdesidir diyorum ayrıca. az da olsa bir bağlantısı var, direk olmasa da.
Kendisini hayata karşı heo yenik görmüştür, kendisine acımasız bir yazardır. Betimleme becerisi muhteşemdir, dönüşüm adlı kitabı kendisini gayet net anlatıyor.
Normal, normlara uyandir. Çağın norm u lümpenleşmeyle birlikte bunu getirir. Peki çağ bunu gerektirir mi? Gerektirmez. O halde çağdaşça değildir. Her şeyi amcıkta arayanların akılları siklerine inmiştir. Net.
Öfkeliyim, doğan güneşe, uçan kuşa
Öfkeliyim, batan aya, kayan yıldıza
Öfkeliyim, hırsıza adiye namussuza
Yaşama ateşimi çalanlara bir bir öfkeliyim
Öfkeliyim, batan aya, kayan yıldıza
Öfkeliyim, hırsıza adiye namussuza
Yaşama ateşimi çalanlara bir bir öfkeliyim
Fakirlerin Tanrıya havale etme işini de güzel açıklamıştır, eğer güç fakirlerde olsaydı onlar işlerini öteki dünyaya bırakmazlardı. Güçlerinin yetemediği yerde din, bir sığınma aracıdır,
Ölüm anında düşündüğü son şey bir daha düşünemeyeceği oldu.
Jack London/Martin Eden
Jack London/Martin Eden
son zamanlarda duyduğum en kapak söz, aniden muhatabınıza söyleyin ve bekleyin, ortalık buz kesicek ve saliseler içerisinde fiziki bir kavgaya dönmediği sürece arka planda Smoke Weed Everyday çalarak yürüyeceksiniz.
daft punk/instant Crush
kişinin kendisinin de insan olduğunu unutmadan en başta münferit mutlu olabilmesidir. Mutlu olmayan mutlu edemez kimseyi.
Sana taş atana sen alev fırlat
Hazreti Ali
Hazreti Ali
mantığını hayal dünyalarıyla kurulu bir sözde ütopyaya dayandırmış kişi önermesidir. en azından bilimle konuşur ateizm, bilimin durduğu yerde de durur, bunu metafizikle açıklamaya kalkmaz, zira bu çıkmazların da bir gün çözüleceğini tarihsel örneklere bakarak anlayabilir. zekidir velhasıl ateistler.
cebine esrar koyup polise ihbar edimelidir efendim. sonra züte gelirsiniz benden söylemesi
başparmak.
Sana tokat atana sen alev at.
Hazreti Ali
Hazreti Ali
marksizm ve sosyalizm bu sorunun da ilacıdır dediğim önermedir, evet.