bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- gammaz olmuşum13
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi2
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- ankarada masaj yaptırmak2
- reha muhtar25
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- gençler iş beğenmiyor3
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- ses yakışıklılığı2
- semum3
- pazarda su satmak2
- gocu26
entry'ler (80)
Bu konudaki önceki entrylerin çoğunu kendisi girmiş olan kişi. Aynı tarihlerde kendi hakkında Ekşi sözlük ve Turkhackteam platformlarında da benzer entryler görebilirsiniz.
Birkaç yıl öncesinde web3 tarafına odaklıydı dernek vs kurmuştu sonra yapay zeka tarafına geçiş yaptı. Ne popülerse oraya kayan birisi.
Kasım ayında iletişim Başkanlığında Bilgi işlem Daire başkanı olarak atandı. Atamadan 1 ay önce uzun süredir kullandığı Twitter hesabını sildi kendisi. Ülkü ocakları tarafında çokça bağlantısı var kendisi de ülkücü.
Birkaç yıl öncesinde web3 tarafına odaklıydı dernek vs kurmuştu sonra yapay zeka tarafına geçiş yaptı. Ne popülerse oraya kayan birisi.
Kasım ayında iletişim Başkanlığında Bilgi işlem Daire başkanı olarak atandı. Atamadan 1 ay önce uzun süredir kullandığı Twitter hesabını sildi kendisi. Ülkü ocakları tarafında çokça bağlantısı var kendisi de ülkücü.
kaçtığı düşünülen soma holding sahibi.
Aklı Kemal - Sinan Meydan.
Cehennem - Dan Brown.
Gece Evi Serisi.
Cehennem - Dan Brown.
Gece Evi Serisi.
spacesheep: boğa.
savatio: balık.
savatio: balık.
türkiyenin resmen ikiye bölündüğünün açık kanıtı olmuştur soma. siyasilerin yaptığı nefret söylemleri yüzünden, kutuplaştırmalar yüzünden ülkede birlik beraberlik kalmadı. bunca insanın yaşamını yitirdiği faciada bile tek yürek olamadıysak bu ülkenin bittiğinin göstergesidir.
tökezban.
düğün yapmakla kalmadıkları gibi sosyal medyadan düğün fotoğrafı paylaşan akplilerdir. Fırsattan istifade 19 mayısı da iptal etmişlerdir.
akplilerin tayyibi gözlerinde büyütmelerinin örnek olarak verilebileceği durumdur.
dışarı çıkınca ne olacak diye düşünen insandır. hele hele edirnede yaşıyorsa çıkmamalı da zaten.
başvurmayı düşündüğüm garanti bankasının gençlere yönelik hazırladığı kredi kartıdır.
çoktan unutulmuş bilgilerdir. demek ki gerek yoktur bilinmesine.
(bkz: mikrobiyoloji) yemin ederim korkulu rüyam okul bitecek ve kalırsam ondan kalırım.
biz her şeyi sorgulayan, boyun eğmeyen insanlar olarak gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyen insanlarız. bizim kültürümüzde biat etmek yoktur. bb ve bakanlar ne derse kabul edemeyiz, sağlam kaynaklara dayanmalılar. siz bizi anlamıyorsunuz çünkü biat etmeyi ve maddi değerlere önem veriyorsunuz. kabullenmişsiniz ağzınızdaki lokmanın alınmasını. gelin uyanın artık lokmanızı yedirmeyin çakallara. bizim huzursuzluk istemediğimizi düşünmeyin biz de işimize bakmak isteriz ama adaletli olmasını isteriz. devletin bizi soymasına müsade etmediğimiz için bize çapulcu dediler ayyaş dediler dinsiz dediler. gelin yapmayın etmeyin anlayın artık...
görüldüğü yerde av tüfeğiyle vurulacak olan kelaynaklardır.
bunu hayal etmenin bile saçma geldiği durumdur. olur mu lan öyle şey onlar ne zaman bize destek oldular da şimdi olacaklar?
iktidar sevdasının gönüllerini vicdanlarını ne kadar körelttiğinin göstergesidir.
ülkede olan olaylardan ben sorumluyumdur ama başbakan sorumlu değildir. bu kadar sıyıran bir başbakanımız var. ben ölen insanlar için ağlarım o çıkar normaldir der. ben onların hakkını savunmak için sokağa çıkar gaz yerim ben suçlu olurum. ben o insanların halini anlarım o anlamaz.
aslında soma da kaza olmadı, herkes sağlıklı, kimse ölmedi, bu sadece bir tatbikattı.
adama s.ktir çektiren durumdur. gelmiş ölenleri kıyaslıyor utanmadan.