bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- babaya masaj yaptırmak2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- geceye bir söz bırak3
- koca2
- kemal kılıçdaroğlu35
- eski dizileri izlemek3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- kel erkek3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bizim delilere bakayım4
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- turkei kıymentini bilin19
entry'ler (52)
Emniyet kemerinin başlığıdır, net.
Çocukluk dönemi sanrılarının başkahramanlarıdır kendileri. Ha o kabağın mücver gibi yenilesi bir besine dönüşmesini temin ederim
%38 Anarşist
%38 Liberal
%25 Muhafazakar
%0 Sosyalist
%0' ı görünce "hiç mi yok, azıcık bile mi" demedim değil.
%38 Liberal
%25 Muhafazakar
%0 Sosyalist
%0' ı görünce "hiç mi yok, azıcık bile mi" demedim değil.
Semih Abacı (bkz: Birey lys fizik soru bankası)
Merhabalar, ben dostum.
Arada güzel şeyler de çıkabilir
Malum şahıs ilişkisi var olan durumunu ilişkisi yok olarak değiştirdi.
-Salatalığını mı kaybettin ?
Malum şahıs ilişkisi var olan durumunu ilişkisi yok olarak değiştirdi.
-Salatalığını mı kaybettin ?
Cem Adrian - Bana ne yaptın bu şarkılarda başı çeker. Milyon kere dinlesen her birinde yeni bir anlam çıkartırsın, o derece mükemmel şarkıdır.
ilker yağlı gevrek diye bir şey var orada. Yedikçe yiyesin gelir fakat tam bir kalori bombasıdır
Bugün fena oynamamış olandır kanaatimce. Ortada Dany gibi bir gerçek varken ilk olarak Hamit'in eleştirilmesi yersiz.
Yalnız belki de defalarca yazılmıştır bakamadım, bu adamın kendine has bir top saklama şekli var. Kıçını dayıyor rakibe, ittiriyor kaktırıyor sonuç olarak %85 ya rakip takım lehine taç atışı ya da kale vuruşu oluyor. Çok rica ediyorum yapmasın onu yolacak saç kalmadı.
Yalnız belki de defalarca yazılmıştır bakamadım, bu adamın kendine has bir top saklama şekli var. Kıçını dayıyor rakibe, ittiriyor kaktırıyor sonuç olarak %85 ya rakip takım lehine taç atışı ya da kale vuruşu oluyor. Çok rica ediyorum yapmasın onu yolacak saç kalmadı.
Geğirerek cümle kurmaya çalışmak.
Hayal kırıklığına uğradığım maçtır. Hamit' in kıçını dönmek ve arkasındakini itelemek suretiyle top saklama çabaları, Terim' in 4-4-2 takıntısı, Sneijder'ın mevkisinde oynatılmaması, tek kelimelik korku filmi Dany ve daha nice sebepten neredeyse yedek kadro oynayan rakipten zar zor beraberliği kopardık.
Tur şansı hala devam ediyor hatta gollü beraberliğin dezavantajını pek hissetmeyeceğiz diyebilirim zira Almanya' da berabere kalsak bile 0-0 olmaz mutlaka biz de sallarız.
Fakat malesef ki bunlar sadece teori. Bizde bir takım oyunu yok, sistem yanlış, kanatlar tam anlamıyla otoban, orta sahayı geçen geçene. Bunlar tabii iki haftada oturacak şeyler değil fakat en azından yeni transferlerin takıma uyumu açısından yeterli sayılabilir. Turu geçeriz ya da geçemeyiz. Galatasaray'ın bu yeni yönetim anlayışıyla Avrupa'da ilk adımları daha bunlar, daha iyisi zamanla olacaktır elbet.
Not : Galatasaraylıyım
Tur şansı hala devam ediyor hatta gollü beraberliğin dezavantajını pek hissetmeyeceğiz diyebilirim zira Almanya' da berabere kalsak bile 0-0 olmaz mutlaka biz de sallarız.
Fakat malesef ki bunlar sadece teori. Bizde bir takım oyunu yok, sistem yanlış, kanatlar tam anlamıyla otoban, orta sahayı geçen geçene. Bunlar tabii iki haftada oturacak şeyler değil fakat en azından yeni transferlerin takıma uyumu açısından yeterli sayılabilir. Turu geçeriz ya da geçemeyiz. Galatasaray'ın bu yeni yönetim anlayışıyla Avrupa'da ilk adımları daha bunlar, daha iyisi zamanla olacaktır elbet.
Not : Galatasaraylıyım
ortalama Bir öglenanın beynine sahip fanatiğin ortaya attığı görüştür.
Çok çıtı pıtı bir bayan olmamama rağmen 50 yaşındaki babamın drogba' nın golü sonrası beni omuzlarına aldığı maç olmuştur. Seyir zevki düşük olan bu maça Drogba tat katabilmiş, Rıdvan dilmen'e güzel bir cevap verilmiştir.
Artı ve eksi yönleri ile değerlendirecek olursak artıları;
+ ince bel-boyun kombinasyonuyla çok şık duruyor.
+ Kilo alıp basenleriniz genişlediğinde omuzlar bunu dengeler.
+ Çıtkırıldım durmazsınız. ( Ben bunu avantaj olarak görüyorum )
Eksileri;
+ Yüzücü müsün sorularına sıkca maruz kalırsın. ( Hayır voleybolcuyum deyip sıkıcı bir muhabbet başlatmışlığım var aman diyeyim )
+ Straplez giyemezsiniz.
+ Beli oturan kıyafetin omzu kasar, Omuzları olanın beli olmaz.
+ Balık etli ( abartmamak şartıyla ) olmak zorundasınız zayıfladığınız an felaket bir biçimde orantısız bir vücudunuz oluyor keza kilo aldığınızda da alman gülle atma takımındaki sporculara dönüyorsunuz.
Sonuca bağlarsam ( bkz: zevkler ve renkler )
+ ince bel-boyun kombinasyonuyla çok şık duruyor.
+ Kilo alıp basenleriniz genişlediğinde omuzlar bunu dengeler.
+ Çıtkırıldım durmazsınız. ( Ben bunu avantaj olarak görüyorum )
Eksileri;
+ Yüzücü müsün sorularına sıkca maruz kalırsın. ( Hayır voleybolcuyum deyip sıkıcı bir muhabbet başlatmışlığım var aman diyeyim )
+ Straplez giyemezsiniz.
+ Beli oturan kıyafetin omzu kasar, Omuzları olanın beli olmaz.
+ Balık etli ( abartmamak şartıyla ) olmak zorundasınız zayıfladığınız an felaket bir biçimde orantısız bir vücudunuz oluyor keza kilo aldığınızda da alman gülle atma takımındaki sporculara dönüyorsunuz.
Sonuca bağlarsam ( bkz: zevkler ve renkler )
Uzun vadede ne olacağı bilinmese de gayet olasıdır. Belirli bir olgunluğa erişmiş insanlar anlaşabildiği zaman görüntünün pek de bir önemi olmuyor zaten.
Şayet bunu yaşayan yurdumun safkan kezbanlarından biriyse yapacağı ilk iş kimliğine bakıp vesikalık fotoğraftaki halini görmek olacaktır.
Eğer ki kaşınan iç tarafı değil de arkasıysa iki parmağı kulak memesine koyup aşağı yukarı oynatmak kafidir. Hiç cisim misim sokmayın oralara işe yaramıyor.
Önlemsiz dağa eden çömele çömele taş arar.
Az çok futbolla ilgilenmeye başladığımdan beri bu adam Galatasaray'da. Necati Ateş' e duyduğum sempatiyi bu adama da duyuyorum ben. Azimli, hırslı ve vefalı, sneijder ve drogbanın kaptanı. Fatih hoca bu performansına rağmen onu kulübede oturtmayacaktır ki zaten maç sonunda sahanın en iyisinin sabri olduğunu belirtmiş. gel gelelim formsuz da olsa eboue' den vazgeçemeyecek ve sabri' nin hakkını yememek adına saç baş yolduran hamit' i kenara alıp onun yerinde oynatacaktır. Adil mi, evet.
CSI-Grissom.