bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- en iyi antidepresan7
- determinizm2
- true denilen yazar10
- deli olduğunun farkına varmak6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- kontrat fosfor karburator5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gammazlar çetesi18
- cilgincapkin221
- soğuk suda duş almak2
- gecenin şarkısı5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iç sesin sürekli konuşması3
- chp'nin hali ne olacak49
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- sarı yeleli aslan trump8
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- zaman baba birader bey birader4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- anın görüntüsü18
- yazarları gülümseten şeyler6
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca7
- cibali sahil3
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
entry'ler (18)
genellikle msn deki abaza gençlik grubunun: 'bir kulunu çok sevdim bana cam açmıyor' die yazdıkları ve her önüne gelen kıza :bak bunu sana yazdım gülüm die solemesidir... ne acıdır ki bu sozleri söyledikten sonra bunu söylediği kızın kendini engellediğini titreşim yolladığında anlamaktadır...
soykırım yapmadık ama keşke yapsaydık diyen bir türk.
en çok sevdiğim yemeklerden biridir şiddetle tavsiye ederim.
o topukları giydikten önceki ve sonraki halleri olarak 2 ye ayrılır. 1.cisi şık olmak diyelim ,sonraki de yürümeye çalışmaktır. amaç giyildikten sonra şekildeki gibi değişiyor sözlük.
çok dogru.
çok dogru.
bir insana lazım olan en gerekli duygu olan, insanı hayvandan ayıran tek duygu olan -utanma- duygusu bulunmayan kişi söylemi.
bir internet sitesinde yapılan ankete göre kadınlar tarafından öpülecek en son erkek olan domuz suratlı şişko.
kanka, hacı, dostum vb. vb. sözler pek samimi değil...
ton balığında fena olmuyor ama yinede tavsiye etmem.
eskiden küfürbazdı..
şimdi baya akıllanmış ve türkçe rapin en iyilerinden olur kendileri. hatta en iyisi.
şimdi baya akıllanmış ve türkçe rapin en iyilerinden olur kendileri. hatta en iyisi.
yaşa göre yapılması daha doğru olacak ayrımdır.
15 yaşında cinsel birliktelik yaşayan dişiye "kadın" demek ne kadar mantıksızsa, 105 yaşındaki bakire nineye "kız" demek de o kadar komiktir.
"o ne lan?" demeyin, vardı öyle bir kadın.
15 yaşında cinsel birliktelik yaşayan dişiye "kadın" demek ne kadar mantıksızsa, 105 yaşındaki bakire nineye "kız" demek de o kadar komiktir.
"o ne lan?" demeyin, vardı öyle bir kadın.
kanımca en sağlam metal gruplarından biridir. "almanca kaba dildir kardeşim dinlemem ben" demek ayıptır, günahtır. adamlar sağlam müzik yapmaktadır. herkesin önyargıdan kurtulup biraz kulak vermesi gerektiğine inanmaktayım...
discovery channel'ın türkiye yayın haklarını alarak digiturk'e sağlam darbe indirmiş olan, eğer eurosport'u da alırsa digiturk'u bayağı bir alaşağı edecek olan, üstüne bir de süper lig'in maç yayınlarını alırsa digiturk'un artık arkasından ağıt yakacak olan doğan holding'e ait dijital platform.
not: discovery channel'ın digiturk'ten çıkması digiturk satışlarını hissedilir derecede etkilemiştir *. digiturk'u şu anda satan 3 şey vardır biri derbilerin art arda olması, biri baby tv'nin bilinçli ebeveynlerce bayağı bir tutulması, diğeri de lost'un yayınlanması. gerçi lost'un müdavimleri digiturk yayınlamadan önce internetten indirip izliyorlar o ayrı...
not: discovery channel'ın digiturk'ten çıkması digiturk satışlarını hissedilir derecede etkilemiştir *. digiturk'u şu anda satan 3 şey vardır biri derbilerin art arda olması, biri baby tv'nin bilinçli ebeveynlerce bayağı bir tutulması, diğeri de lost'un yayınlanması. gerçi lost'un müdavimleri digiturk yayınlamadan önce internetten indirip izliyorlar o ayrı...
bizim manyak olduğunu sandığımız fekat katıldığı bir tv programında yayına bağlanan bir izleyici sayesinde daha manyaklarının da olduğunu gördüğümüz sevimli ve zararsız şirin şey.
zira bu pek muhterem izleyici ömer çelakıl ile ilgili bir rüyasını anlatmakta programda. fakat rüya öyle saçma ve manyakça ki ömer bile şaşıp kalmakta. bir bok anlamamakta. ama iyi niyetli seyirciye her zamanki o ulvi gülümsemesiyle gülümsemekte.
- seni rüyamda görmüştüm ömer!!! rüyamda bir yanardağ patlıyordu sonra alevlerin içinden biri yükseliyordu... o sendin. şimcik tv de görünce şok oldummm... tanrım çok heyecanlıyım.
rüya işte buna benzer bişeydi. lakin eminim ben doğru tasvir edemiyorumdur çünküm anlatılır gibi değil. o derece saçma yani... karı tv karşısında aval aval otururken birden bire taa bilmem ne zaman rüyasında gördüğü adamın ömer olduğunu idrak ediyor. dehşet verici diil mi?... tanrım.
zira bu pek muhterem izleyici ömer çelakıl ile ilgili bir rüyasını anlatmakta programda. fakat rüya öyle saçma ve manyakça ki ömer bile şaşıp kalmakta. bir bok anlamamakta. ama iyi niyetli seyirciye her zamanki o ulvi gülümsemesiyle gülümsemekte.
- seni rüyamda görmüştüm ömer!!! rüyamda bir yanardağ patlıyordu sonra alevlerin içinden biri yükseliyordu... o sendin. şimcik tv de görünce şok oldummm... tanrım çok heyecanlıyım.
rüya işte buna benzer bişeydi. lakin eminim ben doğru tasvir edemiyorumdur çünküm anlatılır gibi değil. o derece saçma yani... karı tv karşısında aval aval otururken birden bire taa bilmem ne zaman rüyasında gördüğü adamın ömer olduğunu idrak ediyor. dehşet verici diil mi?... tanrım.
türkiye futbol federasyonu'ndan herhangi bir davet almadığı için milli takım tercihini almanya'dan yana kullanan gelsenkirchen doğumlu futbolcu.
çok zordur 15 yıldan beri bırakmaya çalışıyorum ama yapamadım henüz.
icinde ne barindirdigi belli olmayan pogacadir. lakin burada suç gıdamizda değildir efendim. esas suç bize onu peynirli diye yutturandadir. peki kim olabilir bu kadar hain olabilen kişi? ne dediginizi duyar gibiyim. evet dostlarim, sonuç belli. o değil midir ki bizi mini mini bir bebe iken "kamyon geliyor yavrum aç ağzini" "hadi tatlim bak uçak!" diyerek türlü yalanlarla ve olmayan peynirli pogoçalarla idare eden..kimdir? annelerimizdir! telaş etmeyin sevgili sözlük yazarlari ve saygı değer okurlar; bu ulvi insanlar * her ne yapıyorlarsa bizler içindir. biz yavrucaklari kısa zamanda büyüsünde serpilsin diyedir. lakin hala öfkeliyim! nedir bu vasıfsız pogocayi ısrarla tükettirmek isteği! ***
'başarı mı? başarı tamamen şansa bağlıdır.
inanmazsanız başarısız insanlara sorun...!'
inanmazsanız başarısız insanlara sorun...!'
aynı zamanda silivride yazlığı bulunmaktadır.