bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- heidinin dedesi5
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması18
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı11
- mazot fiyatlarının suçlusu10
- heidinin terörist olma ihtimali4
- 195 kaslı pilot10
- 174 kaslı mühendis5
- islamda namaz yoktur37
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği3
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- ikiz doğurmak6
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- kanal i zasyon2
- şeftali11
- köpeklerin insan bokuna hiç basmaması2
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- sevilen kıza cv yollamak7
- borsa8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- gece evde şarap kalmaması4
- sözlüğün reisi kim anketi19
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi5
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- şah sultan3
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- albenili sözlük yazarı2
- ismail kartal27
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- sosis4
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- yalnızlık4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
entry'ler (18)
genellikle msn deki abaza gençlik grubunun: 'bir kulunu çok sevdim bana cam açmıyor' die yazdıkları ve her önüne gelen kıza :bak bunu sana yazdım gülüm die solemesidir... ne acıdır ki bu sozleri söyledikten sonra bunu söylediği kızın kendini engellediğini titreşim yolladığında anlamaktadır...
soykırım yapmadık ama keşke yapsaydık diyen bir türk.
en çok sevdiğim yemeklerden biridir şiddetle tavsiye ederim.
o topukları giydikten önceki ve sonraki halleri olarak 2 ye ayrılır. 1.cisi şık olmak diyelim ,sonraki de yürümeye çalışmaktır. amaç giyildikten sonra şekildeki gibi değişiyor sözlük.
çok dogru.
çok dogru.
bir insana lazım olan en gerekli duygu olan, insanı hayvandan ayıran tek duygu olan -utanma- duygusu bulunmayan kişi söylemi.
bir internet sitesinde yapılan ankete göre kadınlar tarafından öpülecek en son erkek olan domuz suratlı şişko.
kanka, hacı, dostum vb. vb. sözler pek samimi değil...
ton balığında fena olmuyor ama yinede tavsiye etmem.
eskiden küfürbazdı..
şimdi baya akıllanmış ve türkçe rapin en iyilerinden olur kendileri. hatta en iyisi.
şimdi baya akıllanmış ve türkçe rapin en iyilerinden olur kendileri. hatta en iyisi.
yaşa göre yapılması daha doğru olacak ayrımdır.
15 yaşında cinsel birliktelik yaşayan dişiye "kadın" demek ne kadar mantıksızsa, 105 yaşındaki bakire nineye "kız" demek de o kadar komiktir.
"o ne lan?" demeyin, vardı öyle bir kadın.
15 yaşında cinsel birliktelik yaşayan dişiye "kadın" demek ne kadar mantıksızsa, 105 yaşındaki bakire nineye "kız" demek de o kadar komiktir.
"o ne lan?" demeyin, vardı öyle bir kadın.
kanımca en sağlam metal gruplarından biridir. "almanca kaba dildir kardeşim dinlemem ben" demek ayıptır, günahtır. adamlar sağlam müzik yapmaktadır. herkesin önyargıdan kurtulup biraz kulak vermesi gerektiğine inanmaktayım...
discovery channel'ın türkiye yayın haklarını alarak digiturk'e sağlam darbe indirmiş olan, eğer eurosport'u da alırsa digiturk'u bayağı bir alaşağı edecek olan, üstüne bir de süper lig'in maç yayınlarını alırsa digiturk'un artık arkasından ağıt yakacak olan doğan holding'e ait dijital platform.
not: discovery channel'ın digiturk'ten çıkması digiturk satışlarını hissedilir derecede etkilemiştir *. digiturk'u şu anda satan 3 şey vardır biri derbilerin art arda olması, biri baby tv'nin bilinçli ebeveynlerce bayağı bir tutulması, diğeri de lost'un yayınlanması. gerçi lost'un müdavimleri digiturk yayınlamadan önce internetten indirip izliyorlar o ayrı...
not: discovery channel'ın digiturk'ten çıkması digiturk satışlarını hissedilir derecede etkilemiştir *. digiturk'u şu anda satan 3 şey vardır biri derbilerin art arda olması, biri baby tv'nin bilinçli ebeveynlerce bayağı bir tutulması, diğeri de lost'un yayınlanması. gerçi lost'un müdavimleri digiturk yayınlamadan önce internetten indirip izliyorlar o ayrı...
bizim manyak olduğunu sandığımız fekat katıldığı bir tv programında yayına bağlanan bir izleyici sayesinde daha manyaklarının da olduğunu gördüğümüz sevimli ve zararsız şirin şey.
zira bu pek muhterem izleyici ömer çelakıl ile ilgili bir rüyasını anlatmakta programda. fakat rüya öyle saçma ve manyakça ki ömer bile şaşıp kalmakta. bir bok anlamamakta. ama iyi niyetli seyirciye her zamanki o ulvi gülümsemesiyle gülümsemekte.
- seni rüyamda görmüştüm ömer!!! rüyamda bir yanardağ patlıyordu sonra alevlerin içinden biri yükseliyordu... o sendin. şimcik tv de görünce şok oldummm... tanrım çok heyecanlıyım.
rüya işte buna benzer bişeydi. lakin eminim ben doğru tasvir edemiyorumdur çünküm anlatılır gibi değil. o derece saçma yani... karı tv karşısında aval aval otururken birden bire taa bilmem ne zaman rüyasında gördüğü adamın ömer olduğunu idrak ediyor. dehşet verici diil mi?... tanrım.
zira bu pek muhterem izleyici ömer çelakıl ile ilgili bir rüyasını anlatmakta programda. fakat rüya öyle saçma ve manyakça ki ömer bile şaşıp kalmakta. bir bok anlamamakta. ama iyi niyetli seyirciye her zamanki o ulvi gülümsemesiyle gülümsemekte.
- seni rüyamda görmüştüm ömer!!! rüyamda bir yanardağ patlıyordu sonra alevlerin içinden biri yükseliyordu... o sendin. şimcik tv de görünce şok oldummm... tanrım çok heyecanlıyım.
rüya işte buna benzer bişeydi. lakin eminim ben doğru tasvir edemiyorumdur çünküm anlatılır gibi değil. o derece saçma yani... karı tv karşısında aval aval otururken birden bire taa bilmem ne zaman rüyasında gördüğü adamın ömer olduğunu idrak ediyor. dehşet verici diil mi?... tanrım.
türkiye futbol federasyonu'ndan herhangi bir davet almadığı için milli takım tercihini almanya'dan yana kullanan gelsenkirchen doğumlu futbolcu.
çok zordur 15 yıldan beri bırakmaya çalışıyorum ama yapamadım henüz.
icinde ne barindirdigi belli olmayan pogacadir. lakin burada suç gıdamizda değildir efendim. esas suç bize onu peynirli diye yutturandadir. peki kim olabilir bu kadar hain olabilen kişi? ne dediginizi duyar gibiyim. evet dostlarim, sonuç belli. o değil midir ki bizi mini mini bir bebe iken "kamyon geliyor yavrum aç ağzini" "hadi tatlim bak uçak!" diyerek türlü yalanlarla ve olmayan peynirli pogoçalarla idare eden..kimdir? annelerimizdir! telaş etmeyin sevgili sözlük yazarlari ve saygı değer okurlar; bu ulvi insanlar * her ne yapıyorlarsa bizler içindir. biz yavrucaklari kısa zamanda büyüsünde serpilsin diyedir. lakin hala öfkeliyim! nedir bu vasıfsız pogocayi ısrarla tükettirmek isteği! ***
'başarı mı? başarı tamamen şansa bağlıdır.
inanmazsanız başarısız insanlara sorun...!'
inanmazsanız başarısız insanlara sorun...!'
aynı zamanda silivride yazlığı bulunmaktadır.