bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- azgın türbanlı10
- dünyanın en kısa fıkrası4
- pandela41
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl4
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- evlenmekten korkmak10
- olgayella2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- manifest2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- normal sozluk3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- senegal7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- alttaki yazara aşık ol11
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- günün şiiri12
- pazartesi diyete başlıyorum2
- velvet ile revani yemek7
- istanbul ticaret odası ücretliler geçinme endeksi2
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- izlenmiş en kusursuz film5
- gerdek namazı10
- nermin2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- hayat pahalılığının giderek artması3
- amerika israil arası kızışma7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- üstteki yazar kimle evlensin5
- canımın hamburger çekmesi3
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- iskeleden atlarken pişmek2
- 2026 dünya kupası34
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- futbol29
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- sokuk yazarlar2
- kadın bir yazarın entry girmesi5
entry'ler (42)
saçma bana göre. dini öğrenmek istiyorsanız camiye gidin.
bu mümkün değil.
1.71 boyum
inş Ankara daha güzel olur.
o değilde parkın açılışını yapamadı. komedi.
hala şüpheniz mi var gitmemesi konusunda:)
valla bence revizeler iyi oluyor. hatta başkanlıklar kısa sürede olmalı. gelen gideni aratmasında gerçekten.
kardeşlerim ön yargılı davranmayın. onlarda bizim kardeşlerimiz, yemeklerini yiyin. evlerine gidin sohbet edin. komşuluk edin. bence ayrım yapmayın.
melih gökçek sonunda gidiyor.
maalesef para para para. nikahta keramet vardır aşık olurum nede olsa diyen kızlar. mutluda oluyorlar para sağolsun.
günaydın. erken kalkmayı sevmeyenlere
çok küçüktüm. bir avm içinde kayboldum. bir kadın geldi, korkudan üzerine tükürdüm. sonra bir köşede ağladım. annemler buldu neyseki. onlarda çok korkmuşlar
evet sgk da beklediğimiz sıralar sona erdi. randevu sistemi geldi. karne denilen saçma sistemleri unuttuk. paramız yetmeyince alamadığımız ilaçlarıda. evet evet imf olan borçlarımızıda unuttuk. evet saygınlığı olan bir ülke de değildik bunları da unuttuk. her şey yol ve köprülerden ibaret değildi elbet. ama bir çok şeyide görmezden gelemeyiz doğrusu.
bu ülkeye çok şey kattı. mesela chpye bakıyorum keşke güçlü bir muhalefet olsa. bu ülkenin en büyük kaybının bu olduğunu düşünüyorum. bakıyorum hdp ile kolkola, bakıyorum saçma sapan şeyleri eleştirmiş. hayır diyorum olmaz gerçekten olmaz. sgk batıran adamdan ne olur diyorum. biraz mantık. şuanda bu ülkenin iyi yerlere gelmesi bunun için uğraşlar maalesef beğenmeseniz de AKP den çıkıyor arkadaşlar.
bu ülkeye çok şey kattı. mesela chpye bakıyorum keşke güçlü bir muhalefet olsa. bu ülkenin en büyük kaybının bu olduğunu düşünüyorum. bakıyorum hdp ile kolkola, bakıyorum saçma sapan şeyleri eleştirmiş. hayır diyorum olmaz gerçekten olmaz. sgk batıran adamdan ne olur diyorum. biraz mantık. şuanda bu ülkenin iyi yerlere gelmesi bunun için uğraşlar maalesef beğenmeseniz de AKP den çıkıyor arkadaşlar.
herkes duyunca aaa sen akrep misin sen şimdi çok fenasındır bakışlarından kurtulmak istiyorum. evet birde erkeklerin aaa akrepsen iyi seks yaparsın bakışından da. akrep zeki kararlı güçlü deneyimli çok fazla kuşkucudur. bu özelliklerinden konuşsak daha iyi olur. utanıyorum
türkiye'nin güvenliği açısından buradaki insanların oraya gitmesi durduruldu. olayı farklı açılara çekmeyin.
sadakat ister. sadakat önemli yiğen
140 yaptım. arabanın arkası bir sağ bir sol. aracım naylon gibi olduğu için.
yalancı erkekler. birde yalan söyledikten sonra pişkin pişkin üste çıkmaları yok mu!
alişan iran erkeği gibi durmasına rağmen iran kadınlarının sempati duymasına hayret ediyorum.
akrep burcu olmak.