bugün
- istanbul'un fethi14
- allahı kim yarattı27
- burçlara inanan erkek9
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler11
- 19 yıllık karısı erkek çıktı12
- suriyede konsere saldırı15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi21
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi10
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- uludağ sözlük dini hikayeler10
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları14
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- türk soyu ve arap soyu birdir20
- green flag16
- kola içmenin haram olması8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası13
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü8
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi13
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi10
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız11
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- yazın ferahlatan içecekler13
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13

entry'ler (1177)
yaptığın hataların bedelini bir ömür ödediğin işkencedir.
yaz tatilinden çağrılıp tarih yazan ve kupayı kazanan danimarka kadrosuna bak birde bunlara bak daha ne denilebilir bilmiyorum.
iş işten geçtikten sonra son pişmanlık neye yarar şarkısını bu kişilere gönderebilirsiniz. Müslüm Baba'yı saygı ve rahmetle anıyoruz.
sesini duymak istedim şapşik sözlerini hatırlatır hep.
yüzen şeker yapmışlar yakında uçan altın da yapmaları yakındır.
sinço. (üzgünüm anlamında).
kurtarıcı, şapka, başlık, zırh, kalkan, hatadan döndüren, kürtaj engelleyen, tohum tutar gibi gibi.
aynı evde sevgilisiyle kaldıysa başkasına yıkılacağı kesindir. yıkılacağı kişiye geçmiş oldun dileklerimi iletiyorum umarım ben olmam.
ben hala anne babamdan kopmadım deme şekli sanırım. Onun dışında kullanıp kullanmaması çok umrumda değil.
mezar taşlarında ramazan bayramı kutlanmaz. Bu kadar da bilgisizliğini belli etme kardeşim. dörtlükler özlü sözler vs yazılabilir ama genelde mezar taşları bellidir. ölenin doğum ölüm tarihi, ismi, ruhuna fatiha yazar.
uzakdoğu dövüş tekniklerinin saldırı değil savunma amaçlı olmasından kaynaklıdır. Amaç karşıya saldırmak değil saldırıları engellemek ve o yumruk tekmeleri kendi lehine kullanmaktır. Bu teknikleri kullanmak için heyecanla saçmalamayıp bilinci korumak önem teşkil eder. sen uzakdoğu kursuna gittiğin halde dövüş anında o teknikleri heyecandan kullanamadıysan sorun sende demektir.
erkeklerin geçim derdine düşmesi ve erken hayata atılmasının zorunluluğu, hanım kızların ise ailesinin prensesi olması ve her isteğinin karşılanmasıyla paralellik gösterir. Akademik kariyere başlayan insanlar bilir ki meslekten para kazanma sürecine gelene kadar yaşları 35'i bulur. Dolayısıyla da erkeğin çevreden alabileceği yardım kısıtlıyken kızların drama queen yaparak bile istediklerini alabildikleri ortamda çokta şaşırtıcı olmasa gerek.
hayatın zorluklarını görmemiş sürekli şımartılarak büyümüş kızın düşüncesidir. neredeyse her yemeğin içinde bulunan soğanı görmezden gelmek saçmalık.
milli takımın aşırı gaza gelmesi ama italya'nın maçı kazanmasıyla sonuçlanacak. umarım bu kez haklı çıkmam.
ben (x) sevgili (y)
x + y = 1
x - y = 0
x x y = sonsuz
x / y = 1 / sonsuz.
x + y = 1
x - y = 0
x x y = sonsuz
x / y = 1 / sonsuz.
bir çok yönden yarım kalırsın, arkadaş çevreni eve getiremezsin, arkadaşlarında kalamazsın, annen sana şablonik baba rolü yükler, bütün yetkiler annededir sana söz düşmez, çocuk olma şansın yoktur, hayalini gerçekleştirme şansın da yoktur, fabrika işçisi olmaya mahkum hayatlar ve yitirilen gençlik.
hızını alamayıp bugün entri rekoru kırmaya niyetlenen yazarımsı.
kendi tipine bakıp ona göre beklenti içine girmelidir. kazalı şahin gibi tipi olup david beckham gibi bir erkek beklemek saçmalığın daniskası olur önce bunu idrak etmeleri lazım.
cr7 veya LM10 forması, GS,FB,BJK vs formaları, saat, örgü atkı, şapka, kazak, ps seti, oyun konsolu ... kitap, eğitim seti, sevgili ise birlikte bir tatil yapılabilir.