bugün

turnuva boyunca milli takımımıza hiç bi katkısı olmamış çekirdekçi seyircidir.

ulan finale çıkma maçı, kafa kafaya son periyottayız ve adamlar hala anonsla ayağa kalkıyolar.

rezil herifler...
ulan son saniyede yenmişiz, adamlar hala sus pus.

bizim basketbolcular baktılar bunlardan hayır yok, aldılar eline mikrofonu, tezahürat yapıyorlar bunların yerine.
tam anlamıyla ölü seyircidir.

ekran başında biz yerimizde oturamazken onlar sinema filmi izler gibi sus pus maç izlediler.
utandığım seyircidir. ama anlamıyorum her maçtan sonra bizim seyircimiz şöyle bizim seyircimiz böyle denmesini. sadece seyirci kalmaktan hiç utanmadılar demek ki. maçı kazandıktan sonra dağ başını duman almış diye pöykürmek kolay. maç esnasında hiçbir halta yaramayan gerizekalılar.

ama pek de şaşırmıyorum. biz taa 12 haziranda yani biletlerin satışa çıktıgı gün bilet bulamazken, piyasanın götü büyükleri ( futbolcular, artizler, sosyete) maçtan 1 gün önce en önden bilet bulup izliyorlar maçı. ne anlar kıvanç tatlıtuğ tezahurattan!
Duyduğum kadarıyla ilk defa basketbol takımımız bu kadar yükselerek gümüş madalya kazanmıştır, kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum, bir sonraki maçta altın madalya kazanmalarını diliyorum.
olmayan seyircidir. yarısı cumhurbaşkanı ve başbakanı korumak için görevli korumalar. diğer bir yarısı basın mensubu, diğer bir kısmı VIP seyirciler derken geriye 3-5 taraftar kalmıştır.
taraftar değil, seyircilerdir.
kalabalık yapmak ve trafik yaratmak dışında bir fonksiyonu olmayan, turnuvada ilk ona giremeyecek kitle. bizim maçlarda litvanya seyircisi daha organizeydi öyle diyeyim.
evetçiler .
dünyaya en duyarsız,en tutarsız,en adam be sendeci seyirci nasıl olur dersini veren seyircidir.Bir de maç kazanıldıktan sonra okul korosu gibi çok güzel dağ başını duman almış söylerler.
taraftar olamamış grup.
günün yoğun gündeminden yorgun düşmüş seyircidir. bu maç hariç asla kötü olmamıslardır. tek sebebidir referandum meselesi. bu insanlar her yıl referanduma katılmıyor.