bugün
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi20
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- 2003 model seymbol alınır mı6
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması4
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- yağmur adına yapılmış şarkılar3
- sözlükte olgun insan var mı3
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- bir şey söyle14
- from gold from dust2
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis10
- koca aramiyorum ki3
- romanya53
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- kolesterol6
- günün sözü5
- koca arayan sozlukçü3
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- 28 eylül 20262
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- tassagi mengeneye sıkıştıran kocaoglan2
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- yağmuru romantik bulan tip5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- fatma betülleri doyurmak5
- adam yine kazanacak5
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- uludağ itiraf3
- uğurcan çakır4
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- fatma betül sayan kaya39
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- jaguar2
- dünya60
- diyabet3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- almanya25
entry'ler (26)
bu cinsi evde beslemiyecekseniz almanızı tavsiye etmiyorum çünkü çok bakım isteyen, evde bakım ister, tüylerinin taranması, bakımının yapılması gerekir. O yüzden evimde köpek besleyemem diyen biriyseniz bu cinsi tercih etmeyin derim.
bu sorunun cevabını bulmak için tvde program bile yapılabilir.
(bkz: bu gün ne çalsam)
(bkz: ben çalmam eşim çalar)
(bkz: şanslı enstrüman)
(bkz: bu gün ne çalsam)
(bkz: ben çalmam eşim çalar)
(bkz: şanslı enstrüman)
her erin "ulan bi gün yapıcam, şu şerefsiz albayın odasına laaps diye tekmeyi atıp giricem" dediği, ancak asla gerçekleştiremediği durumdur efenim.
hayalinde biscolata erkekleri olan, evlenince eşim bana yemek yapar, eşim her şeyi yapar, benim eşim süper mantığıyla büyümüş, her şeyi erkekten bekleyen kadındır. ayrıca bunlarla evlenen erkek de pek şanssızdır, zira evlendikten sonra gıda zehirlenmesinden ölme riski yüksektir ve annesinin yemeklerini çok arayacaktır.
kızlara da tavsiye, evlenmeden önce yemek yapmayı mutlaka öğrenin ki biz erkekler zehirlenmeyelim, siz yemek yapmayı öğrenene kadar aylarca aç kalmayalım, keşke evlenmeseydim diye de düşünmeyelim.
not: her şeyi kadınlardan beklemiyorum tabii ki ancak yemek yapmayı da bilsinler canım.
kızlara da tavsiye, evlenmeden önce yemek yapmayı mutlaka öğrenin ki biz erkekler zehirlenmeyelim, siz yemek yapmayı öğrenene kadar aylarca aç kalmayalım, keşke evlenmeseydim diye de düşünmeyelim.
not: her şeyi kadınlardan beklemiyorum tabii ki ancak yemek yapmayı da bilsinler canım.
türkiye'nin spor alanında hile yapmadan bir şey beceremiyor olmasının göstergesidir.
ona not bırakmadan önce "oha sevgilim mi olmuş lan benim?" dedirtecek başlık
babası türk olan kıza verilen isim.
normal bir türk erkeğinin bilmediği zorluklardır.
göz altına alınan torbalardır.
hoşlanılan kız değil de, samimi olunan kızın lahmacunu eliyle yemesi denilseydi çok daha doğru olurdu kanımca.
kültürlü bir insanın en son yapacağı eylemdir.
sadece kendi görüşüne sahip insanları tam olarak insan kabul eden zihniyetin belirtebileceği fikirdir.
amerikada söylenince, hatta dizisi çekilince sorun olmayacak ancak türkiye'de bırak dizini çekmeyi bu ifadeyi kullandığında bile "lan anamı bacımı karıştırma ... " şeklinde hakaretlere maruz kalınabilecek ifade.
akli dengesi yerinde olmayan ve cinsel bozukluklara sahip bir insanın yazabileceği yazının ismi olabilecek başlık.
liseliyken bir öğrencinin "olur mu ki böyle şey, şu kıza bi grup sekste denk gelsem" şeklinde düşündüğü düşüncedir efenim.
türk polisi tarafından birazdan çadırlarda bulunup teslim edilecek olan kılıçtır.
haftalardır iş yapamayan esnafın bu yolu keşfederek günde 91247 kez osurarak köşeyi dönebilmesine vesile olan şeydir.
erkektir yapar zihniyetine sahip insanların davranışıdır.
başlığı gördüğümde "vaay bee bunu da yapabilmişler mi abi" dediğim başlık.