bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir21
- yeni sevgiliden beklentiler6
- cd devrinin bitmesi5
- aşk10
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- sokuk yazarlar6
- en gıcık olunan insan davranışı6
- velvet48
- pandela 319
- sikişirken hüzünlenmek6
- aleyna tilki7
- kürt hareketinin devşirme olması15
- fondöten sürmek4
- yapsam yaptım derim4
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen5
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- sandalye8
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- lamba5
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- masa5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- samsung4
- ciguli kral16
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru2
- deniz göktaş34
- amedspor12
- diamond bosphorus14
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- memduh bashgan9
- bik bik kaç yaşında10
- mony tontana11
- elektriği ödeyen adam7
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- 2026 dünya kupası33
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- evde kalmış kız kurusu7
- aysu türkoğlu2
- yürüyüş flörtü9
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- iblis3
- bik bik abla vs vurduranlar12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
entry'ler (18)
Kusurum kilom değil kilomu çok takıyor olmam.
Zayıflamaya çalışıyorum umarım başarırım. Tabi ki boğazıma parmak atmıyorum herhalde. Ama bir keresinde zayıflama hapı sipariş etmiştim. Bu psikopatlık bence. Ama sonradan korkup yutmadım. Saldım . Seven böyle sevsin sağlığımdan önemli değil dedim sonra. Belki üniversitede zayıflarım. Sahi şişman insanları niye sevmiyorsunuz erkekler? Aslında beni bu psikopatlığa sürükleyen yine çevremdekiler oldu. insanları olduğu gibi kabul etmiyorsunuz ya da değişmesine yardımcı olmuyorsunuz direk yargılıyorsunuz üzücü.
Hayatımda ilk defa birinden hoşlandım bundan bir yıl önce reddedip üstüne bir de arkamdan beni de yer bu demiş. Bunu duyduğumda iki hafta okula gitmedim. Bu da ikinci psikopatlığımdır.
Hiç sevgilim olmadı bir daha da birine karşı sevsem de açılmam. Ama üniversitede degişeceğim. Şu sınavlar falan geçsin. Ben değiştikten sonra seven sevmese de olur. Umrumda olmaz. Nefret ediyorum toplumun güzellik algısından.
Hayatımda ilk defa birinden hoşlandım bundan bir yıl önce reddedip üstüne bir de arkamdan beni de yer bu demiş. Bunu duyduğumda iki hafta okula gitmedim. Bu da ikinci psikopatlığımdır.
Hiç sevgilim olmadı bir daha da birine karşı sevsem de açılmam. Ama üniversitede degişeceğim. Şu sınavlar falan geçsin. Ben değiştikten sonra seven sevmese de olur. Umrumda olmaz. Nefret ediyorum toplumun güzellik algısından.
Seneye ben 18ime girdiğimde daha ne tür belalar salgınlarla karşılaşacağım?
Bu ülkede uzun yıllar yaşamayıp ülkenin tarihine ve politik yapısına dair en ufak fikri olmayıp: orta doğu ülkelerinin birisinden herhangi bir amaçla buraya gelip 4 5 yıldır burada yaşayan insanların politik fikirlerini herhangi bir dayanakla sağlamlaştırmadan sağa sola saçmalarına sinir oluyorum. Tek ölçütleri islam birliği oluyor. Bunun dışarısındaki her şeyi çöpe atarak yorumlamalarda bulunuyorlar.
Bir kaç hafta önce corona falan derken baktım burada takılıyorum. Değişik bir mecra. Üye oldum ben de.
Evet, tuşlu telefondan akıllı telefona geçen şerefsizin sadakatsizin güvenilmezin önde gidenidir. Hatta ve hatta kablolu ev telefonundan taşınabilir cep telefonuna geçen de en ağır sadakatsiz şerefsiz ve güvenilmezin önde gideninin önde gidenidir. Sizin gibi sahtekarları ve karaktersizleri gördükçe acımaktan öte bir duygu besleyemiyorum.
Siz ne anlarsınız sevmekten.
Siz ne anlarsınız sevmekten.
Android telefon bahtsızlığı.
Düzgün bir erkek ilk adımı atmaz, düzgün bir kadın da atmaz, çıkma teklifi edenle olmaz, etmeyenle zaten olmaz, ilişkisi olan şerefsizdir.
( (bkz: ironi)
( (bkz: ironi)
Aşırı önem verdiğimdir. Genetik olarak gür saçlara sahibim ama yine de daha bakımlı ve sağlıklı olması için uğraşıyorum. Çam terabentin yağı iyi geliyor tavsiye edilir.
O kişinin duvarlarını aşmaya çalışmak var. Tam çabalarken o duvarların yıkılması var. O duvarların altında kalmak var.
Sadıktırlar. Hergun aynı saatte yolda bekleyip bana eşlik eden bir dostum var.
Daha ne olabilir sorusunu sormaya korkar oldum.
Makul bir ilişki doğabilir aşkıdır. insanların tipi degil düsünce yapısıyla muhatap olunan mecradayız zira.
Potansiyeli olmadığı halde eline güç verilenler.
Tempolu bir günumdeyse mutlaka yanıma 1 tane yedek alıp 5 saatin ardından değiştiririm. Ayak hijyeni önemli.
Sevdiğin ve zevk aldığın bir şeye para vermek çok etkilemez insanı bence.
ilk okulda çok oynayıp lisede bıraktığım strateji oyunu. Devam etseydim gelişmem muhtemeldi bu konuda.
Bir heves açtık ama pek aktif kullanamıyorum .