sevdiği entry'ler

mansur yavaş'ın 65 yaş üstüne ücret uygulaması

Ben yaşlıların evde oturmasını doğru bulmuyorum beden ve psilokoji sağlıkları açısından ama ulusa da ekmek almaya gitmesinler Bi zahmet.
Birkaç kez bindiyseniz otobüse ulustan binen dedelerin ve teyzelerin elinde 2 ekmekle öyle bir dolaşmaya geldim lafını duyabilirsiniz. Bunu da sizin tam tepenizde yer ver diye çığlık atan bakışları ile yaparlar. Parklarda dolaşsınlar efem. Yürüsünler spor yapsınlar. Zira bu 65 yaş üzeri bedavalığından gereksiz yerinde duramayan çok yaşlımız var.
Ne tarafından tutsan elinde kalan bir karar.

üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız

Herkesin türküçü olmasını hayal eden bir türlü sever. Ya da söyler. Bilemedim.

bir sabah uyandınız ve nazi almanyasındasınız

Adolfa Bi sığınakta intihar edeceksin diye haber verirdim. Öncesinde de tutarlı bir kaç haber verdi mi gelecekten bak bakalım tarih benden nasıl bahsediyor..
Hitlerin akıl hocası mcqueen..

Şaka bir yana korkardım lan ben. Hemen meyilliyim zaten psikolojimi bozmaya. O deneylere filan asla şahit olmak istemezdim.

üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız

Sapyoseksüel olabilir. Bir de kötü niyetli ve antisempatikmiş.

anın görüntüsü

görsel
Burada hava serin. Bekleriz efem.
Şaka lan. Gelmeyin. Oksijenimi paylaşıp, ortamı ısıtamam.

anın görüntüsü

görsel
Ben Biraz dikiş dikeyim..

bir insanda en sevdiğiniz özellik

Dürüst ve merhametli insan her yerde beni cezbeder. Üzerine bir de zeki ise ilgimi çeker. Belli bir donanımı varsa karakteri de oturmuşsa hayran kalabilirim. Öyle şeyler işte.

dyson süpürge

Ya çok kaliteli ve de iyi reklamını yaptık ülkecek ya da sıradan bir süpürge işte, şişirilmiş balon..
Kullananlardan yorumlar önemli tabi.

arkadaşlar ben yatıyorum iyi geceler der misiniz

Manyak ötesi rüyalar gör. Mutluluktan delir böyle. Hatta öyle rüyalar olsun ki uyanınca gerçek değil diye Bi o kadar üzül.
Dua mı ettim beddua mı bilmiyorum.
Bunu neden yaptım onu hiç bilmiyorum.
iyi geceler.

en korkulan yerler

Korkmak değil de Kızılay karanfil de Bi dövme salonu var. Dışında cansız mankenler filan asılı. Oranın önünden ne zaman geçsem içimi iğrenç bir his kaplıyor. Fazla rahatsız edici ve b.k gibi bir his.
Mekanla alakası var mı yok mu bilmiyorum ama beni kötü şeylerle dolduran bir yer.. Neyse düşününce Bile Bi garip oldum.

kokusu hoşuma gidiyor denilen şeyler

Reyhan
Salatalık
Yeni pişmiş kek
Bazen çikolata
Kahve
Bir kaç parfüm. (bazıları leş gibi kokuyor)
Temizlik. Kendine has bir kokusu vardır evet.
Arabanın dikiz aynasına asılan o koku şeyleri varya onlar.
Bir de egzoz gazı.

anneye alınan ilk hediye

Nevresim takımıydı. Amcamın düğün alışverişi yapılırken bunu da anneme alın diye zorla tutturmuştum. Daha da küçücüğüm.

Sanırım içimde yatan potansiyel bir görümcek var.

bir kadından ne istiyorsunuz

Özellikle yurdum kadınlarından biraz akıllarımızı kullanmamızı istiyorum.
Ergen kızlarımızdan serseri tiplerin peşine takılmamalarını istiyorum.
Kadın cinayetleri işleyebilecek şerefsizleri zor da olsa önceden kestirebilmemizi uzak durmamızı istiyorum.
Bazılarının kendini kaf dağında görmemelerini, dünyanın onlar etrafından dönmediğini bilmelerini istiyorum.
Bir de herkesten önce kendimize saygımız olması gerektiğini artık beynimize kazımak istiyorum.

gecenin sözü

Yatın zıbarın. Saat kaç olmuş. iyi geceler.

tanrıya neden inanıyorsunuz

Çünkü var ve şimdiye kadar hep doğru söyledi.

telefona cevap vermeyen insan

Ben. O an konuşmak istemediğim biri ise açmıyorum. Sonrasında dönüyor muyum? Evet. Ama sonrasında. Keyfimi ve işimi bölebilecek insanlar sınırlı. Sizin de öyle olsun. Her arayanı açmak zorunda değilsiniz. Aradığınızda açılmayadabilir. Buna da kafayı takmak zorunda değilsiniz.
Keyfinizi kahyasının isteklerine göre yaşayın ani hayatı. En iyisi.

türbanlı arkadaş istemiyorum

Yani. Tabi ki istemeyebilirsin ama emin ol bakman gereken ilk şey beyni açık ve karakteri açık mı? Zira açık kapalı fark etmeksizin 0 karakter ve 0 zekaya sahip insanlar var. Onlardan arkadaş olmuyor asıl.

anın görüntüsü

görsel
Hindistan cevizi yapalım bari..

komünist erkek ülkücü kız ilişkisi

Yürümez çününkü çok dalga geçerim.

uluda sürekli artan geri zekalı yazar sayısı

Çıkış yap artış dursun.
© copyright 2005 - 2026