bugün
N
nerede kalmistik6 yıl önce
ilgi orospusu
İlgi açlığı çeken insanlardır. (bkz:attention whore)
N
nerede kalmistik7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
yürümekten keyif alınan yollar
ipek yolu.
N
anın görüntüsü
N
nerede kalmistik8 yıl önce
anın görüntüsü
N
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
N
anın görüntüsü
N
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
N
anın gif i
(bkz:anın videosu) demek daha hoş olsa da, anın görüntüsünü gifleştirmektir. (bkz:gif maker) (img:#1057136)
N
herkes memleketinden foto atsın
(img:#1704158) Sinop Edit: Başlık başıma kalmış,olsun.
N
yks 2018
açılımı yüksekögretim kurumları sınavı olan, liseden üniversiteye geçişte adayları yerleştirmek için yök'ün getirdiği yeni sinav sisteminin ilk örneğidir. 2000 neslinin gireceği universite sinavidir.
N
adamlıkta bugün
Bu degildir, adamlik bundan sonra da "Kalu bela kim ?" Diye hesap sormaktir.
N
atatürk milliyetçiliği
`nihal atsız` türü faşistlerin yanı sıra kendini solcu zanneden bazı aklı evvellerin ırkçılıkla karıştırdığı kavram... faşist kafatası milliyetçiliği üstün ırk esasına dayanır, mensubu olduğu ırkı en üstün görür diğerlerini aşağılar, hatta aynı top… devamını gör
N
boğaziçi üniversitesi
türkiye'nin en iyi universitesi.
N
bir karavan alıp insanlardan uzaklara gitmek
bir kaç sene kapitalist sistemin kölesi olmak ve o kölelikten kazanılan parayla orta sınıf bir karavan alıp, insanlığı ve dostlarını özleyene kadar kaybolmak kuytu yerlerde, tanışmak yeni insanlarla belki, ama hiçbirine bağlanmamak asla!..
N
gece yatmadan önce kurduğunuz hayaller
açıkçası ben hayal kurmuyorum. belgesel açıyorum sonra o ses bana nini gibi geliyor. şöyle oluyor: genelde antik belgesel veya kozmoloji belgeseli açıyorum ve bunlar düşünmemi sağlıyor. o diyor ben derin düşünüyorum. ardından uyuyorum.
N
at gozluklu at
Faşist bordo klavyeli Parazitin Teki.Ülkücü çomarlardan.Sen Bu Vatana Kırmızı Bayrağa Kurban ol.
N
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
N
anın görüntüsü
N
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
N
pozitif fotoğraflar
N
pozitif fotoğraflar
N
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
N
harmandalı oynayanların ağır keko olması
Su götürmez gerçektir. Osmanlının gerileme dönemini yad etmek için eyüp diye bir çomarın ortaya çıkardığı bu oyunu oynayanlar ağır kekodur. Kültürümüz olan bir oyun varsa o da ciftetellidir. Osmanlı çiftetellisini kapıkulu askerleri her düğünde oyna… devamını gör
© copyright 2005 - 2026