N
neden ben12 yıl önce
kpss
`kamu personeli secme sinavi`'nin kisaltilmis, kucucuk tefecik ici dolu ficicik hali.
N
neden ben12 yıl önce
kpss
`kamu personeli secme sinavi`'nin kisaltilmis, kucucuk tefecik ici dolu ficicik hali.
N
neden ben12 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
N
neden ben12 yıl önce
berkin elvan
devlet eliyle, babalar gününde sabahın yedisinde kafasına gaz kapsülü atılmak suretiyle 3 mevsimdir uykuya teslim edilen, okmeydanı'nın kara gözlü çocuğu. gezi parkında yetişen en güzel fidan. umudun çocuğu. iş bu entry Berkin 8 aydır uyurken yeni… devamını gör
N
neden ben14 yıl önce
gs kadıköy hatırası tişörtüyle tuvalet temizlemek
oldukça fantastik bi eylem. her yerde 25 liraya satılan bu ucuz tişörtü hayatınızın her alanındaki temizlik işlerinde kullanabilirsiniz arkadaşlar. götünüzü bile silebilirsiniz ya. yüzde yüz pamuk denedim oradan biliyorum. evet. (img:#288192)
N
neden ben14 yıl önce
bayern münih uşağı howard webb
Bu akşam oynanan `Real Madrid` - `bayern münih` maçının ardından, maçın hakemi `howard webb`'in yıllar önce bayern münih'in basketbol takımında oynadığının ortaya çıkması üzerine, hiçbir haksızlığa katlanamayan `angry birds`'ün Real madrid'e yapılan … devamını gör
N
neden ben14 yıl önce
sabri sarıoğlu
34.haftadaki kayserispor maçında 2 gol atmış ve şampiyonluk kutlamaları sırasında bayağı bi coşmuş futbolcu.
N
neden ben14 yıl önce
mısır hiyerogliflerinde eşinin resmini görmek
Türk insanı için cinayet , diğer medeniyetler içinse denek olmak demektir. * Bir gün yine hiyeroglif okuyorum. - sen ? * iş yok güç yok , hobi olaraktan yani - anlıyorum ,eeee ? * Baktım bizim kamuranın resmi - eee * Çektim vurdum kahpeyi -… devamını gör
N
neden ben14 yıl önce
felipe melo de carvalho
1983 doğumlu brezilyalı orta saha bir çok takımı dolaştıktan sonra geçen sene almeria'da parlayıp bu sezon başında fiorentinaya transfer olmuştur çok güzel top dağıtımı yapmaktadır.
N
neden ben14 yıl önce
20 eylül 2011 fenerbahçe manisaspor maçı
yine de maçtaymışız gibi yeri göğü inteteceğimiz karşılaşmadır. aklıma geldi de; "bu dünyanın bütün kötülükleri bana mı yazılacak ulan!" (bkz:salkım hanım ın taneleri)
N
neden ben14 yıl önce
illuminati
kurtlar vadisinde baronu öldüren topluluk.bu cinayeti dizide aynı `üzeyir garih` cinayetine benzetmişlerdir.
N
neden ben14 yıl önce
erdal bakkal
`leyla ile mecnun` dizisinin en bomba iki karakterinden birisidir, felaket tellallığıyla maruftur. iki dakkada satışa getirme özelliği bakkallığına verilebilir olsa da ayak üstü kırk türlü felaket senaryosu yazması nerden gelir bilinmez. yine yaran… devamını gör
N
neden ben14 yıl önce
erdal bakkal
`leyla ile mecnun` dizisinin en bomba iki karakterinden birisidir, felaket tellallığıyla maruftur. iki dakkada satışa getirme özelliği bakkallığına verilebilir olsa da ayak üstü kırk türlü felaket senaryosu yazması nerden gelir bilinmez. yine yaran… devamını gör
N
neden ben14 yıl önce
abdullah öcalan galatasarayı tutuyor diyen fenerli
saldıracak başka konu bulamadığı gibi, rezilliğin sınırlarını zorlayarak bu adiliği yapar. e ama fazla şaşırmamak da lazım `fenerbahçe li antipatikliği` diye bi şey var. ~ahahaha~ (img:#170919) ha bi de unutmadan: (bkz:atatürk e suikastten asıl… devamını gör
N
neden ben15 yıl önce
nurgül yeşilçay
evli kadın ve bir anne
N
neden ben15 yıl önce
nurgül yeşilçay
evli kadın ve bir anne
N
neden ben15 yıl önce
nurgül yeşilçay
evli kadın ve bir anne