bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz8
- sözlükte bile yalnız olmak10
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- şapka takar mısınız12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- akp de fon krizi tartışmaları2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- nervionun beni engellemesi10
- yemek yedikten sonra kusmak9
- penis boyu takıntısı3
- sezen taş7
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- arkadaşlar buldum9
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- kemalizmin çöküşü8
- sizce karizma mıyım13
- saçları permalı sözlük kızı10
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- düş sokağı sakinleri3
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
entry'ler (491)
olması gerekendir.bu duruma kızan angutları da anlamıyorum .ne diye moralini bozuyorsun sığır ? aç kapını türküm diye bağır ve mutlu ol.ha bağırdığın halde hala mutsuzsan bu ne yaman çelikşkidir?
torbacılara karşı mücadele ederken öldüğü söylenen dhkpc li.onu öldüren torbacıların daimi müşterilerinden sarp apak a , büyüksün abi dediği bi tweetini gördüm demin.yazık.
palalı olayını açık eden büyük modacı barbaros şansal a kılıçdaroğlu nun verdiği cevap.adamı düne kadar öve öve bitiremiyordunuz.sarhoş kafayla yumurtlayınca gerçeği apışıp kalırsın böyle.
tüpçünün beşiktaş a son kıyağıdır.4 maç ne lan? allah bin türlü belanızı versin.
ota boka karşıyız tribindeki ergenlerin açıklayamadığı durum.yakmaya , yıkmaya da karşı olun lan molotofçu çevreciler.
1453 kartalları nın çarşı ya attığı iftiralardan biri dahadır.çarşı grubu ebesinin amı trübününde olduğundan o gün hiç oraya gitmemiştir.ayrıca çarşı grubu süperdir , bi tanedir.
bunu idda eden yavşaklara sorsan taksim de estirilen terör de onlardan kaynaklanmamıştır.onu yapanlar da bir kaç kendini bilmezdir.yoksa geziciler pırıl pırıl , aydınlık , cillop gibi gençlerdir.
meloya küfreden adamların bu pisliği savunması çok komik.biraz tutarlı olun lan ezikler.
çirkefliği su götürmez furbolcudur da bügün yaşananların sebebi ilan edilmesi tam bir yavşaklıktır.
eminim bu gün çok utanmış kitledir.
anarşizm orospu cocukluğudur diye devam edendir.
2 liranın üstünde dolar alan orantısız molotofçuların da dahil olduğu gruptur.3-5 otibis daha yakın lan sevgi pıtırcıkları.belki götünüzdeki ağrı geçer biraz.
dolar 2 liranın üstünde çıktığında kriz çığırtkanlığı yapan molotofçu çevrecilerin şu anki durumudur.
barda yemek yerken eceliyle ölen vatandaş.10-15 saat kadar birilerine göre şehit mertebesindeydi.kamera görüntüleri gelince normale döndü.teknolijinin zararları işte.
bizim sokakta 65 yaşında bi kemal amca vardı .gezi parkı eylemlerine katılıp polis taşlamışlığı , gaz yemişliği de var.o derece de kıdemli. dün kalpten gitti , kimse arayıp sormadı.yine biz omuz verdik cenazesine.ne bi slogan , ne bi pankart.sesszice göçüp gitti.
şüphesiz ki acemi ılık kürt sikinde öğrenir zıplamayıatasöznün yerini tutamayacaktır.
komoların oyuncağı olmuş başka bir kurum.
ahmet atakan ın otopsi raporundaki kırık vb. sonucuna rağmen bu güzide odanın başkanı selim matkap kırık bulgusuna rastlamadık demiş.çakal sürüsü işte dütüğünü bildiklerinden gaz kapsülü falan dememişler.
`http://www.yazete.com/gun...n-olum-nedeni-677687.html`
ahmet atakan ın otopsi raporundaki kırık vb. sonucuna rağmen bu güzide odanın başkanı selim matkap kırık bulgusuna rastlamadık demiş.çakal sürüsü işte dütüğünü bildiklerinden gaz kapsülü falan dememişler.
`http://www.yazete.com/gun...n-olum-nedeni-677687.html`
ahmet atakan ın binadan düştüğü görüntüleri hala vermeyen kanal.
gezi zekalıların yine yarraklara gelmesine vesile olan şahıstır.bir de koyun derler , sürü derler.
tipi berbat telefon.özellikleri ile ilgili pek bir bilgi yok ama telefonun martı ve vapur sesi çıkarması ile övünmüş elamanlar.komik.