bugün
- amedspor15
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- iran düşmanlığı5
- ama yeni parti tüzüğü11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması24
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak4
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- sezai karakoç3
- birader avanosta mı sorunsalı4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- ayın 12 sinde meeş almak3
- evlenecek kız kalmaması12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması5
- 16 eylül 2026 milan benfica maçı3
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 10 eylül 2026 bayern münih bordo glimt maçı3
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- talışlar2
- türk kızı10
- google reyiz3
- şiir2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- şanghay işbirliği örgütü'nün 25 yılı3
- 9 eylül 2026 liverpool atletico madrid maçı2
- sarapci koala61
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- gocu31
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- müzik eşliğinde sevişmek3
- anya4
- seri eksici ezik11
- 2 eylül 20262
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- 2026 eylül ayı nasıl geçecek3
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- 15 eylül 20262
- yeni adli yıl2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- koşun koşun havadis var7
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- kocasını seven külotsuz yatar4
- türk seküler devrimi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- 1 eylül dünya barış günü2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
entry'ler (278)
abdülhamit zaten 1908 de iktidarı devretmiştir. siz neyin hayalini kuruyorsunuz dostum. dünyaya dönün başarabilirsiniz.
galatasaraylı ve fenerliler birbirlerinin annelerini sevmiyor diye beşiktaş bundan neden suçlansınki. tamam becerin kendinizi birbirinizi ama bizim şerefli ikinciliklerimizi eziklik olarak nitelendiremezsiniz. siz birbirinize havlayın biz biliriz kimlerin yavşak ve dönek olduğunu.
2 yıl üst üste beşiktaş şampiyonluğu. çok özledim lan.
bende şöyle anladım: a şahsının eşi b şahsına kaçmıştır. b şahsının nikahlı olmayan ve kaçan vatandaştan farklı bir eşi vardır. kaçan vatandaş c ise bu kadın d dir. işte telefondaki kadında d nin annesi o....nun o sudur.
kız değildir.
akşam akşam moralimi bozmuştur bitanesi. saçma sapan tripler falan büyüsede çocuk işte.
samsun sahra sıhhiye kışlasında güzel bir ay.
kabasakal ve tabiki tom.
haddini bilmesi gerekiyordu böylece bilmiş oldu. bu saçma olayı başlatarak yeteri kadar pkk-kck içindeki mit mensubunun hayatını tehlikeye atmıştır kendisi. ne olsaydı arkadaşım kck yı mit değilde mossad mı yönetseydi bu adamların işi bu başka örgütlere sızmak. başka örgütlere sızacak gerektiğinde onlar gibi davranacak ki deşifre olmasın. sende bu adamları görevlerinden ötürü sorgulamaya kalk. inşallah sonu ferhat sarıkayaya benzemez.
ful reklam adamlar bi yürüyo caddede türkcel denizbank kfc A101 vs vs. sıkıldım lan.
öyle bi ortodontist yoktur. özellikle üniversite hastanelerinde bu iş için ortalama 2 ila 5 yıl arası beklersiniz. öğrenciyken hasta kayıtlarını alan asistana hasta velisi sormuştu ne zaman çağırırsınız o da inşallah 3 yada 4 seneye dedi. kadın güldü falan sonra bana sordu dedim şaka yapmıyodu o hacı bu işler böyle o sıraya sahip ol yoksa 10 sene sonrasına randevu alırsın.
zaten çağ açmaktaki kasıt teknolojinin ilerlemesidir. yani artık o büyük surlar toplara dayanamayacak demektir bu. artık avrupadaki krallar da feodal düzene bu toplar vasıtasıyla son verebileceklerini görmüşler ve merkezi devletler güçlenmiştir. çağ açıp kapatma olayı da buradan kaynaklanmaktadır. bundan sonra avrupada güçlü krallıklar kuurulur ve çağ değişir. gerçi kendimi boşuna yoruyorum ne kadar anlatsam da anlamayacak mallarla dolu burası.
türkiyeden bakınca istanbulun fethidir yunanistandan bakılınca türkler tarafından konstantinapolisin işgalidir. ama tarafsız bakılırsa güçlü olanın hakkını almasıdır. amerikanın ırak işgali de haklıdır çünki ellerindeki güç bu hakkı onlara vermektedir. eğer gücün varsa durdur sen haklı ol.
cem uzanın sahibi olduğu dönemde telsimdir.
atatürkü anadoluya gönderme kararını osmanlı genelkurmayının 1916 da aldığını bilmeyen trol adayı söylemidir.
mutlu aşk vardır.
yine kanunsuz kürt kardeşlerimizin yediği halttır tabiki. adamın derdi pazartesi kontrole gidecek karısı için yolu açtırmaktır. asılsız bir ihbarla devletin kurumlarını 4 saat boyunca boşu boşuna perişan etmiştir. hadi devlet görevlilerini doktorunu yolu açan elemanlarını geçtim ya lan bu sırada başka bir hastanın acil bi durumu olsaydı ya o senin meşgul etmenden ötürü yetişilemediği için ölseydi. hiç mi insani bi duygu yok içinde lan. nası bi varlıksın sen. o yol nasılsa açılacak neden asılsız ihbarla başka insanların da hayatını tehlikeye atıyorsun. bu nasıl bir bencilliktir. bu sadece sana has bi özellik mi yoksa devlet bize bakmıyor diyen tüm kürtlerin mi özelliği. söyleyecek söz bulamıyorum bıktım sizlerden.
su katılmamış o.... çocuğudur.
edit: şaka yaptık ulan bu kadar ciddiye almayın.
edit: şaka yaptık ulan bu kadar ciddiye almayın.