bugün
- gocu22
- sarı torba6
- bu koyden olsam ne olacak18
- gecenin şarkısı6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- s'i l v'e r m'i s t8
- çaylak yapın beni11
- sarapci koala77
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- soğan yiyen kız11
- dinlerin yalan olması13
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- 15 temmuz yalanı5
- ama ben bipolarım10
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- versace red jeans2
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- dile dolanan şarkılar2
- 30 ağustos zafer bayramı19
- ay kavga var galiba6
- safiyenin kocası faik5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- bkono5
- geceye bir şiir bırak4
- yalnızlık4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- damdan düşer gibi3
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- katatespizartmasi10
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- sözlük kızları adam mıdır5
- dünyanın en kötü hissi2
- kavga eden yazarlar5
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- türkiye savaşa girecek5
- tai lung44
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- incil vahiy9
entry'ler (278)
abdülhamit zaten 1908 de iktidarı devretmiştir. siz neyin hayalini kuruyorsunuz dostum. dünyaya dönün başarabilirsiniz.
galatasaraylı ve fenerliler birbirlerinin annelerini sevmiyor diye beşiktaş bundan neden suçlansınki. tamam becerin kendinizi birbirinizi ama bizim şerefli ikinciliklerimizi eziklik olarak nitelendiremezsiniz. siz birbirinize havlayın biz biliriz kimlerin yavşak ve dönek olduğunu.
2 yıl üst üste beşiktaş şampiyonluğu. çok özledim lan.
bende şöyle anladım: a şahsının eşi b şahsına kaçmıştır. b şahsının nikahlı olmayan ve kaçan vatandaştan farklı bir eşi vardır. kaçan vatandaş c ise bu kadın d dir. işte telefondaki kadında d nin annesi o....nun o sudur.
kız değildir.
akşam akşam moralimi bozmuştur bitanesi. saçma sapan tripler falan büyüsede çocuk işte.
samsun sahra sıhhiye kışlasında güzel bir ay.
kabasakal ve tabiki tom.
haddini bilmesi gerekiyordu böylece bilmiş oldu. bu saçma olayı başlatarak yeteri kadar pkk-kck içindeki mit mensubunun hayatını tehlikeye atmıştır kendisi. ne olsaydı arkadaşım kck yı mit değilde mossad mı yönetseydi bu adamların işi bu başka örgütlere sızmak. başka örgütlere sızacak gerektiğinde onlar gibi davranacak ki deşifre olmasın. sende bu adamları görevlerinden ötürü sorgulamaya kalk. inşallah sonu ferhat sarıkayaya benzemez.
ful reklam adamlar bi yürüyo caddede türkcel denizbank kfc A101 vs vs. sıkıldım lan.
öyle bi ortodontist yoktur. özellikle üniversite hastanelerinde bu iş için ortalama 2 ila 5 yıl arası beklersiniz. öğrenciyken hasta kayıtlarını alan asistana hasta velisi sormuştu ne zaman çağırırsınız o da inşallah 3 yada 4 seneye dedi. kadın güldü falan sonra bana sordu dedim şaka yapmıyodu o hacı bu işler böyle o sıraya sahip ol yoksa 10 sene sonrasına randevu alırsın.
zaten çağ açmaktaki kasıt teknolojinin ilerlemesidir. yani artık o büyük surlar toplara dayanamayacak demektir bu. artık avrupadaki krallar da feodal düzene bu toplar vasıtasıyla son verebileceklerini görmüşler ve merkezi devletler güçlenmiştir. çağ açıp kapatma olayı da buradan kaynaklanmaktadır. bundan sonra avrupada güçlü krallıklar kuurulur ve çağ değişir. gerçi kendimi boşuna yoruyorum ne kadar anlatsam da anlamayacak mallarla dolu burası.
türkiyeden bakınca istanbulun fethidir yunanistandan bakılınca türkler tarafından konstantinapolisin işgalidir. ama tarafsız bakılırsa güçlü olanın hakkını almasıdır. amerikanın ırak işgali de haklıdır çünki ellerindeki güç bu hakkı onlara vermektedir. eğer gücün varsa durdur sen haklı ol.
cem uzanın sahibi olduğu dönemde telsimdir.
atatürkü anadoluya gönderme kararını osmanlı genelkurmayının 1916 da aldığını bilmeyen trol adayı söylemidir.
mutlu aşk vardır.
yine kanunsuz kürt kardeşlerimizin yediği halttır tabiki. adamın derdi pazartesi kontrole gidecek karısı için yolu açtırmaktır. asılsız bir ihbarla devletin kurumlarını 4 saat boyunca boşu boşuna perişan etmiştir. hadi devlet görevlilerini doktorunu yolu açan elemanlarını geçtim ya lan bu sırada başka bir hastanın acil bi durumu olsaydı ya o senin meşgul etmenden ötürü yetişilemediği için ölseydi. hiç mi insani bi duygu yok içinde lan. nası bi varlıksın sen. o yol nasılsa açılacak neden asılsız ihbarla başka insanların da hayatını tehlikeye atıyorsun. bu nasıl bir bencilliktir. bu sadece sana has bi özellik mi yoksa devlet bize bakmıyor diyen tüm kürtlerin mi özelliği. söyleyecek söz bulamıyorum bıktım sizlerden.
su katılmamış o.... çocuğudur.
edit: şaka yaptık ulan bu kadar ciddiye almayın.
edit: şaka yaptık ulan bu kadar ciddiye almayın.