bugün

entry'ler (46)

pezevenk

kadınlar üzerinden para kazanan bir nevi ticaret adamı. bu gibi olaylar malesef oluyor hem de burnumuzun ucunda. bu olayları tüm çıplaklığıyla yansıtan dizi hiç kuşkusuz UÇURUM' dur. diziyi takip etmenizi öneririm.

en seksi kadın parfümleri

chansel coco matmazel süper bi parfüm.

bazen olmaz biliyoruz

biliyoruz ama kabullenemiyoruz. en olmaz bir daha dediğimiz anlarda bile içimizde ufak da olsa bir umut oluyor. neden bilmiyorum oluyor işte...

recep tayyip erdoğan

üç kişilik bir müzik grubu olabilir mi mashar fuat özkan gibi mesela.

pişmanlık duygusu

kendinden nefret edersin ,kendini suçlarsın , bir şeyler içini kemirir. keşke gibi gereksiz bir kelimeyi hayatınına sokmak zorunda kalırsın. keşke... keşke... keşke... ama iş işten geçmiştir.

şişman kızların dar giyinme telaşı

o kızlara kısa bir not: tamam şişman olmanız kız olduğunuzu değiştirmiyor heves ediyo olabilirsiniz ama dar kıyafetler giymek benim de hakkım diyerek bana da yakışır diyerek kendinizi kötü duruma sokuyosunuz. eğer bir kadın güzel görünmek istiyorsa vücudunu tanıyarak giyinmelidir aksitakdirde zorlama ve özenti durumuna düşersiniz.

saçlarını kendi kesen insan modeli

o kişi muhtememlen depresyondadır. filmlerde görürüz aynanın karşısına geçip saçlarını saçma sapan keserler ve maymuna benzerler. ıykkk!

ayrılık sonrası alınan yanlış kararlar

popüler bir çocuğu elde etmişsin kendine bağlayıp ayrılmışsın, havan olmuş. eğer sen pişman olup o çocuğa geri dönersen yanlış bir karar almış olursun. işte o aptal benim!

adele

şarkılarını dinlerken duygulandığım tek yabancı şarkıcı. süper bir kadın.

kitap okurken uyuyakalmak

ispat edilmiş bir şey... eğer uykunuz gelmiyorsa, uykusuzluk problemi yaşıyorsanız gece yatmadan önce kitap okuyun.

yanında sevgilisi varken başka kızlara bakan erkek

erkek hayvandır. yanındaki kız ise hayvnseverdir sevabına yanında gezdiriyodur öküzü!

aşk acısı çekmekten zevk almak

insanlar o kadar tuhaftırlar ki mutlu olduğu zamanlarda bile mutsuz olmaya çalışırlar. mesela sevdiği erkeği elde etmiş mutlu bir kız sevgilisinden ayrılacağı günü düşünür mutsuz olup ağlar. buna bizzat şahit oldum. çünkü biz insanlar acı çekmekten zevk alırız.

ağlıyor musun a verilecek en güzel cevap

-ağlıyor musun?
+evet gözüme bass gitar kaçtı!

kadınların ihtiyaçları

onu anlayan bir ruh ikizi, onu kusurlarıyla seven sürekli kendisini iyi hissettiren bir sevgilisi olsun zaten bütün dertleri çözülür. çünkü arkasında onu gerçekten seven biri vardır...

ergen sorunları

sivilcelerimden nefret ediyorum, fiziğim güzel mi çirkin mi ,benim gözlerim neden renkli değil, burnumun ucundaki et beninden nefret ediyorum, ayağımın baş parmağı diğerlerinden ayrı takılıyor aradan tren geçer , sevdiğim çocuk beni neden sevmiyor onun çırpı bacaklı sevgilisinden neyim eksik, arabesk dinliyorum diye arkadaşlarım beni dışlıyor, gözlerimde şaşılık var sanki , benim yüzüm çok mu beyaz, bu et beninden kıl çıkıyor ne yapcam ben, kaşım iğrenç, göğsüm küçük, boyum kısa, kıçım dolgun değil, çok mu kilo aldım , benim hiç sevgilim olmadı ben de sevişmek istiyorum bu liste daha uzar... ergelik başa dert!

ikisi eşcinsel 3 erkeğin lezbiyene tecavüz etmesi

bunu anlamak matematik anlamaktan bile zor. yorum yok. diyebileceğim tek şey dünyanın cıvatalarının gevşediği...

film izleyerek ingilizce öğrenmek

konuşmalarda bildiğin bir kelime duymaya çalışırken mala dönmek.

erkek modacıların nonoş olması

bütün erkek modacılar mı nonoş olur. bence bilerek yapıyorlar rol rol sadece rol. arada gerçekten dönenler olabilir de...

reddedilmemek için teklif etmemek

akıl başa gelir ama iş işten geçer. aptallığınla kalırsın!

hiç olmayacak şeylerin listesi

lise son sınıfa giden popüler erkeklerinin kalkan götünü indirmek...
© copyright 2005 - 2026