bugün
N
nar cicegi8 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
N
nar cicegi8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
N
nar cicegi9 yıl önce
15 temmuz da benim milletimi vuran hayırcılardı
Bugün cumhurbaşkanının söylediği sözdür. Akla ziyan bu söz zaten darbe gününde evet hayır diye bir şey olmamasıyla saçma olduğunu gösteriyor. Ayrıca 15 temmuzu yapan örgüt, önceki referandumlarda evet çıksın diye yırtınıyordu. Yani illa darbecileri … devamını gör
N
nar cicegi9 yıl önce
15 temmuz da benim milletimi vuran hayırcılardı
Bugün cumhurbaşkanının söylediği sözdür. Akla ziyan bu söz zaten darbe gününde evet hayır diye bir şey olmamasıyla saçma olduğunu gösteriyor. Ayrıca 15 temmuzu yapan örgüt, önceki referandumlarda evet çıksın diye yırtınıyordu. Yani illa darbecileri … devamını gör
N
nar cicegi9 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
N
nar cicegi10 yıl önce
actors of ınternational relations
N
nar cicegi10 yıl önce
kukla
bursalı olan hard core müzik yapan başarılı müzik grubu.
N
nar cicegi10 yıl önce
ahmet aksoz
Dünya yakışıklısı, süper fizikli, komik mi komik vine fenomeni. (img:#845243)
N
nar cicegi10 yıl önce
leman dergisi rte kapağı
--`spoiler`-- --`spoiler`-- Leman'dan 'Nokta' atışı kapak Bu sefer çok kızdıracak. Leman'ın bu haftaki kapağı Nokta dergisini hatırlattı. Kapakta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kurbanlık kuzuyla selfie çekilirken çizildi. Nokta dergis… devamını gör
N
nar cicegi10 yıl önce
sözlük yazarlarının ayakları
44 numara terli ve kokan erkek ayakları olabilir. ~neyin peşindeyiz?~~swh~
N
nar cicegi10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
© copyright 2005 - 2026