bugün

entry'ler (17)

adolf hitler

Sorunları vardır yüksek planları olsa da sonra şizofreni geçirmiştir kanımca almanya kötü mirasini yaninda büyük bir istihbarat bilgisi yaratmış kişidir.

selçuk inan

2 yıldır formsuzdur.

kapalı kızların makyaj yapması

Herkesin dini kendinedir.

sözlük yazarlarının itirafları

Üniversiteyi kazanınca cıvıttım önünü alamadım.

sadece türklere özel hareketler

Onu bilmem ama mahallede siyaset bilimi ve uluslararasi ilişkiler okuyacağım dediğim de en son başbakan olacağımı sanmışlardı.

türkiye'de kitap okunmamasının sebepleri

insanlara sahip oldukları dünya ve bilgi o denli çok geliyor ki kitaplarda yazılanın kendilerinin nefesi etmeyeceğine inaniyorlar.

güldüren siyasetçi sözleri

"Çaldık mı çırptık mı?"
"Ben Allahtan korkarım"
"Diyarbakııır diyarbakır neden ses vermiyorsun diya.."

kahvehane

Esrarengizdir her şey vardır hiçbir şey yoktur.

demba ba

Ayrıca iki maç denilen şey de 17 maç 15 goldür uyandıralım.

demba ba

"Piremiiyer lig kalitesi" Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın.

direniş türkiye yi 30 sene geriye götürdü

Kesinlikle katılmadığım durum insanların anayasal haklarının bilincine varmaları takdir edilmeli.

şiir yazmak

"Şiir yazmak mutsuz adam işidir" çok doğru ama politik yazılar apayrı.

türban takmasına rağmen allah a inanmayan kız

Toplumumuzun getirdiği genetik sorundur baskını ulaştığı durum şaşkın yaratıyor.

bir kadına söylenebilecek en güzel söz

iyi ki geçtin dünyamdan sahi ya doğmasaydın.

kamyon arkası yazıları

Kollektif bir zekanın ya da alkolün ürünüdür. Sözlerde hep bir ego tatmini, ukte vardır. Örneğin: kadehin yap beni senin için dolayım, ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, yolların ustası gözlerinin hastasıyım...

süleyman seba

Beşiktaş tarihinin en büyük başkanıdır. Mitte çalışmıştır. Beşiktaş muhalefeti kendisini diktatörlükle suçlamıştır. Görevi sırasında aleyhine yürüyüşler düzenlenmiştir şimdi o yürüyüşe katılanlar dahi kabul etmiştir efsane olduğunu. Türk futboluna kendi deyimiyle "fitboluna" efendiliği ve başkanlığı öğretmiştir. Transfer listelerini aşağıdan başlayarak okuma sebebini: "ne yapayım üsttekiler çok pahalı oluyor." Diye açıklamış bizleri kahkahaya boğmuştur.

football manager

Her tranfer döneminde gençliğimizin bağrını yakmış on numara oyundur. Kimilerinin abartıp şampiyonluk turuna çıktığı görülmüştür.
© copyright 2005 - 2026