M
mylord8 yıl önce
ak partililerin yol yabdı falan demiyor olması
yeni bir emir gelene kadar boşlukta kalmalarındandır.
M
mylord8 yıl önce
kapalı kadının rüyasında kendini açık görmesi
ilginç bir olaydır. Türbanlı, çarşaflı vs kapalı kadınların rüyalarında kendilerini açık da görebileceklerini hiç düşünmemiştim, aklıma gelmemişti. Gelenin varsa da helal olsun valla, benim gelmedi. Varmış böyle bir şey ve bayağı da muzdariplermiş… devamını gör
M
mylord8 yıl önce
kadıköy de yolda yürüyen kıza yumruk atan manyak
https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberler.com/amp/kadikoy-de-liseli-kiza-sokak-ortasinda-saldiri-10501956-haberi/ Yolda kendi halinde yürüyen kıza yanından geçerken yumruk atan manyaktır. Kız 17 yaşında lise öğrencisiymiş. Memlekete bak iyice çivis… devamını gör
M
mylord8 yıl önce
kemalist eğitim sistemi
tamamen edilgen, boyun eğen insan yetiştirmeye yönelik eğitim sistemi. ayrıca bu tornada kusursuz olarak üretilen ürünler hakaret etmeyi, dışlamayı bir sanat olarak icra etmektedir. düşünebilen insanı en büyük düşman olarak belletir. gayet … devamını gör
M
mylord8 yıl önce
ayak şekline göre ırk tespiti
bu teste göre kabataslak hangi coğrafyaya ve ırka mensup olduğunuzu öğrenebiliyormuşsunuz. ayak şeklinize göre ırk tespitiymiş. birkaç kişiye yaptırdım da, adam kendine türk diyor ama ayak şeklinde ortadoğulu çıktı. çok bozuldu. ben öyle soyculuk yap… devamını gör
M
mylord8 yıl önce
sözlük formatı
sözlüğe entry girerken dikkat edilmesi gereken formattır. Bu kurallara uymayan entryler silinir. `a`) Entry kesinlikle tanım şeklinde olmalıdır, başlığı tanımlamalıdır. Aksi halde silinir. Bir başlığın ilk entry'si önemlidir, (Eğer yönlendirme amaçl… devamını gör
M
mylord10 yıl önce
einführung in die metaphysik
(bkz:kolay gelsin)
M
mylord10 yıl önce
sarhoş bir erkeği yatağa atmak
Zordur . Nasıl taşıyım bu Halimle.
© copyright 2005 - 2026