bugün

entry'ler (24)

atatürk geri dönse söyleyeceği ilk söz

Nerde o kadir mısıroğlu.

engin ardıç ın 20 11 2014 tarihli yazısı

Engin Ardınç'ın kendisini anlattığı yazıdır. insan utanır bunları yazarken.

ak saray ın ilk ziyaretçisinin papa olması

Paralel yapı muhabbetti çıktığından beri Fethullah Gülen için AKP seçmenleri tarafından "papanın ellini öptü kıçını yaladı" gibi laflarla boklama çabalarından sonra bu durumun olması, her ikisine de taraf olmayan benim için acaba şimdi yandaş medya ve koyun sürüsü ne yapacak diye düşündüren olaydır.

Hadi bakalım yaptıysa benim paramla yaptı dediğiniz yere gelen ilk kişinin papa olmasını nasıl karşılayacaksınız?

Ama olsun siz zaten körü körüne futbol takımı tutar gibi taraftarısınız uzun adamın.

trt'nin cover yaptığı game of thrones müziği

çok güzel olmuş dünya çapında beğeni toplayacaktır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Pink Floyd - Louder than Words

https://www.youtube.com/watch?v=S5qb6UcLTJ0

türkiye nin tek cümlelik özeti

Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin

dünyanın en iyi klibi

Slipknot - Duality.

olmasaydı ne yapardık denilen icatlar

sabun olmasa pislikten ölürdük.

14 yaşında siyasi kitap okuyan ergen

kitap okusun da fark etmez.

atatürk ün türk halkına hakaret ettiği gerçeği

Tamam içki içersin anlarımda diye cümle kuruyorsun da içki dinen yasak, trilyonlarca para çalmak dinen serbest mi ? Bu hırsızılık hali halkın desteklediği bi durum mudur? En azından % 50 sinin desteklemediği ortada.

eskişehirspor vs galatasaray türkiye kupası finali

tahminimce penaltılara gidecek maçtır.

şeyh nazım kıbrısi

Allah rahmet eylesin bir kaç söyleşisini izlemiştim araştırmak amaçlı ne olduğunu da çözememiştim. Mesela Adnan Oktar'ı çok seven bir adamdı.

dave mustaine ve şoray uzun un aynı kişi olması

nasıl kastın da buldun bu tespiti.

sözlükte çok akp li olması

%50 kadarının öyle olması gerekiyor sandığa göre.

en karizmatik dizi karakterleri

Jon Hamm , Mad Man

türklerin kökeni

geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım ve şu kitaba ulaştım bir çok kişi önermektedir. Bir sahaftan ayırttırdım gidip alacağım vaktim olduğunda

Orhun abidelerin - Muharrem Ergin

dota 2

akşamları 5 kişilik ekibimizle oyunlar atıyoruz rakip olacak olan 5 arkadaşımız var ise keyifli maçlar yapabiliriz. oynamak isteyen mesaj atarsa sevinirim. maç ayarlayabiliriz. iyi günler.

behzat ç.

savcı esrayı vurdular la çok üzgünüm.

behzat ç.

2 aydır izlediğim tek türk dizisi küçükken annemin yanında yılan hikayesini izlerdim.
Türkiyede kaliteli şeylerin yapıldığını gösteren ve oyuncularına büyük saygı duymama neden olan dizi, an itibariyle az sonar 68. bölümü izlicem. 67. bölümde olaylar karıştı. heyecanlıyım...

uçan halım olsa

gas taktırdım çok yakmasın. çekişi düşer ama olsun
© copyright 2005 - 2026