bugün

entry'ler (7)

eskisi gibi masum olmadığının farkına varmak

Hayatın ağacı nin dalları aynı uzunluktadir. Sen büyüdükçe o dallara yaklasirsin ve bir gün tepeden baktığın bebeklik masumiyetini kaybeder olmuş, hayatın dallarıyla aynı boya gelmiş ve o dallardaki pis böceklerin üzerine atlayıp seni kirletmesine izin verir olmuşsun.

insanların her dediğini kafaya takmak

Zamanında uzun süreli yaşadığın bir sorunun dışa vurumu olabilir. insanlara fazla güvenmekten de kaynaklanabilir. Seni kendinden başka kimse daha çok tanıyamaz.

otobüste öndeki kızın kafasına arkadan su dökmek

Eğer döndükten sonra saçınız çok güzeldi nazar değmesin diye döktüm. Derseniz en azindan tokat yerine çantayı kafanıza yemekle siyirabilirsiniz.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

"hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini sevmek de yok artık hiç kimseyi."

hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar

Her insanin kendi derdinde oldugu bir ada mucadelesinin icindeymis gibi mucadele icindeyken gunduzleri karanligi yasadigin an.

ahlakımızı neden ve ne zaman kaybettik

Dun akilliydim dunyayi degistirmek isterdim, bugun bilgeyim KENDIMI DEGISTIRDIM. (MEVLANA)

kuran ı kerim parçalayan şeref yoksunları

Karakterden yoksun olupta, insanligi sadece orta okulda gordugu fen dersinde bildiklerinden ibaret olan dengesiz insanlarin yapabilecegi bir pisliktir.