bugün

entry'ler (5)

aşk

En güzel aşklar 1950'lerde yaşanan aşklar şimdikiler aşk mı buna verdim onu bilmem naptım ooo bu iyiydi yok unun parası var hanginiz adamlığın hanginiz kadınlığın ne olduğunu bliyorsunuz...

sevgilisi para harcamasın diye acıkmadım diyen kız

arkadaşlar bu erkeklere aç değilim de desen ihtiycım yokta desen anlamıcak akdar kazma olduları için boşuna aç kalmayın nasıl olsa değerinizi anlamıcaklar ve kaldığınız aç karnınıza yazık...

aşk sevişmek değil birlikte uyuyabilmektir

sevişmeden uyuyan adam adam gibi adamdır samimidir o adam sevilir işte...

erkekler

erkekler hep kadınların ne yaptığını anlamaya çalışmakla uğraşıcaklarına ilk önce kendilerini anlasınlar ...

bir erkek kız arkadaşını ailesinden neden gizler

merhaba arkadaşlar 2 buçuk senedir süren bir beraberliğim var evlenme teklifi etti fakat ailesiyle daha tanışmadım ev alıcam diyor evlilikle alakalı bir konu açtığımda konuyu değiştiriyor kendisine ailesindne korktuğunu ve parasal gücünü elinden alırlar diye korkuyorsun gibi ağır kelimeler kullandım ilgisiz devamlı kendini bu ilişiki de kral sanıyor ben ne dersem onu yapıcaksın ben istiyrsam yanımda olucaksın istemiyorsam gidersin dedi kendisiyle konuşmuyorum fakat nasıl bir yl çizmem gerekiyor ve saygısı da kalmadı devamlı küfür görüşlerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürederim.....
© copyright 2005 - 2026