M
mrbee11 yıl önce
ella winter
kızıl saçlı, mavi gözlü, beyaz tenli Britanyalı model. (img:#717844) (img:#717845) (img:#717846) (img:#717848)
M
mrbee11 yıl önce
ella winter
kızıl saçlı, mavi gözlü, beyaz tenli Britanyalı model. (img:#717844) (img:#717845) (img:#717846) (img:#717848)
M
mrbee11 yıl önce
ella winter
M
mrbee11 yıl önce
ella winter
M
mrbee13 yıl önce
maria sharapova
1987 rusya doğumlu, tenise `martina navratilova` sayesinde başlamış, tekniği çok yüksek, fiziksel özelliklerinden ötürü kortu rahatlıkla doldurabilen, nokta atışı yapabilen ve bir çok bayan tenişçiden güçlü olması ile servis ve backhandleri ile üstün… devamını gör
M
mrbee13 yıl önce
kadın vücudu
normal bir erkeğin dokunmak için bir çok şeyi feda edebileceği sanatsal ten.
M
mrbee13 yıl önce
kadın vücudu
normal bir erkeğin dokunmak için bir çok şeyi feda edebileceği sanatsal ten.
M
mrbee13 yıl önce
sözlük yazarlarının almak istedikleri otomobiller
sözlük yazarlarının almak istedikleri otomobillerdir. (bkz:maserati alfieri)
M
mrbee13 yıl önce
sütyenin çıkarıldığı an
pazarcı esnafının eşyaları toplayıp, evine dönme vaktinin geldiğini gösteren andır. edit: başlık başıma, sütyen ikiz başıma.
M
mrbee13 yıl önce
nuh un gemisi ndeki hayvanların olası diyalogları
`la fontaine`' cilik yaparsak, gayet ilgi çekici olabilecek diyaloglardır. - bey bey neden en büyük loca fillerde! haksızlık ya bu! ah ah beni ne filler istemişti! (bkz:fare) ya da, - ulen bir gün hepsi fenerbahçeli olacak! (bkz:kanarya) ~swh~ … devamını gör
M
mrbee13 yıl önce
yazarların aldığı ilk telefon
sony ericsson. O telefonu elime aldığımda kocaman şebekeleriyle mutlululuk hissini hiçbir şeye değişmezdim. Benim için özel bir andı.
M
mrbee13 yıl önce
kore savaşı
1950. ikinci dünya savaşını pekiştirme savaşı. amerika'nın japonya'dan sonraki çekik göz operasyonu. kızıllarla, kandan gözleri kızarmışların kore turnesi. rusya ve çin'in desteklediği kuzey kore ile, komünizmi veba gibi gören amerikanın dürttüğü… devamını gör
M
mrbee13 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
M
mrbee13 yıl önce
bmw
alman otomobil markası her modeli ayrı bir harika. [bkz]bmw nin ilk 11 i[/bkz] hatta bir takım bile yapılabilir
M
mrbee13 yıl önce
kristen stewart
messengers filmindeki şehirden inme köylü kızı~amerikan köylüsü~ performansıyla "helal olsun bea" dedirten bayan oyuncu.
© copyright 2005 - 2026