bugün
M
mprac9 yıl önce
sözlük yazarlarının dağınık masaları
Hafta sonu diye çok dağıttım sözlük çok. (img:#1210082)
M
mprac9 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
M
mprac9 yıl önce
yazarlarin meslekleri
(bkz: Öğrenci )
M
mprac9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mprac9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mprac9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mprac9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mprac12 yıl önce
arin ilejay
`avenged sevenfold` a confide grubundan transfer olan, yeni göz ağrısı. ilk görünüş olarak godoş u andırsa da işini en iyi biçimde yapacağına eminim. ayrıca vokal de yapıyor. ve facebook taki ilk ve en büyük arin ilejay sayfasının sahibiyim. niye … devamını gör
M
mprac13 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
M
mprac13 yıl önce
1 haziran 2013 bursa gezi parkı eylemi
bursa şaşırtmamış ve kendine yakışanı yapmıştır... bazı kentlerin ruhu var. bazıları ise sadece iktidarların oy deposu insan silolarından ibaret işte...
M
mprac13 yıl önce
yaran karikaturler
(bkz:yaran karikatürler)
M
mprac13 yıl önce
allah varsa dünya neden kötülüklerle dolu
(bkz: çeşmekeş) edit: düzeldi. ~swh~
M
mprac13 yıl önce
steve mcmanaman
`liverpool` takımının efsane oyuncularından biridir. `stan collymore` ve `robbie fowler` ile beraber mükemmel üçlü olmuşlardır. çok iyi bir kanat oyuncusudur. liverpool dan `real madrid` e transfer olmuş bir sezon sonra da kaybolup gitmiştir.
M
mprac13 yıl önce
yazarların bende de olsun dedikleri şeyler
hayatında bulunmasını istediği ama bulunmayan kişi, karakter, durum yani maddi manevi her şey. ör; çok isterdim lan bi ismail abim olsun.
M
mprac13 yıl önce
unutulmayan kezban sözleri
- ışıkları söndür utanıyorum. - adam gibi adam vs. - öldürmeyen acı vs.
M
mprac13 yıl önce
750 lira maaş alıp 250 sini sigaraya harcayan mal
ha işte buna mal deyin sevgilisiyle sevişmeyene, hamileyken eşini aldatmayana mal demeyin de buna deyin. mal işte.
M
mprac14 yıl önce
batuhan adlı erkeklerin sarışın beyaz tenli olması
Batuhan isimli erkeklerin; sarışın, beyaz tenli (Bir ihtimal de) baby face olması durumu. `brad pitt ` neyse türkiye de de `batuhan` o! itirazı olan!?
M
mprac14 yıl önce
uludağ sözlük facebook sayfası
`yapılmışı var`: http://www.facebook.com/group.php?gid=2222313107
M
mprac14 yıl önce
sorun açmak yada kapatmak değil sorun zihniyet
evet arkadaşlar gecenin bu saatinde ilham aldığım fotoğrafı paylaşacağım birazdan. ülkemizde hep popüler olan konudur. türbanlı kız ve mini etek giyen kız. hep hangisinin daha namuslu olduğunu tartışırız. makyaj yapan türbanlı kızların fotoğrafların… devamını gör
© copyright 2005 - 2026