bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması13
- ölümün en iyi tanımı8
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği3
- tarık biberovic2
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- sabahın şiiri2
- yazarların en sevdiği hayvan2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- ctrlx'in ayakları11
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- bakire kadını gözünden tanımak6
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- saraca finch house21
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- yoğurt11
- 23 yaş7
- döl bankası4
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- aleyna tilki nin ayakları4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- dövmesi olan erkek9
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- 2026 dünya kupası24
- adana sokak lezzetleri5
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- ragnar rockefeller38
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- velvet30
- murat yakın3
- tek başına5
entry'ler (19)
şu an ne hissedeyim bilmiyorum, çok kötü hissediyorum. daha geleli 1 ay olmadı be aslan rıfkı, gecenin bir saatinde ne diye gidiyorsun..
sonu olmayan hikaye. varsa biri atarsa sevinirim meraklandım iyice
birbirleriyle müzikal anlamda hiçbir bağlantısı bulunmayan 2 sanatçının kıyaslandığı başlık.
güzel seri hocam, çok güzel seri. yeni nickimi bu serinin ana karakterleri "orman muhafızları"ndan seçtim, iyi bir halt mı yedim göreceğiz.
ilk oyunun aksine, neredeyse tamamen p2w bir oyun hâline gelmiş. yine de oynattırıyor. eski bağımlılığımdı, tekrar başladı.
ismini görünce canımı sıkan operatör, sorun yok ben alıştım ama yeni kullanıcılarına allah sabır versin.
maalesef hem mobil hattım hem de ev internetimi aldığım kurum.
ev interneti ile doğru düzgün ne oyun oynanıyor ne de video izleniyor derken hücresel veri bağlantısı da sık sık kesiliyor. zaten altyapı olmadığı için 3g de çalıştırdığım veri interneti bugün 2g yi de gördü. taahüt bitecek, az kaldı. bekle beni vodafone.
ev interneti ile doğru düzgün ne oyun oynanıyor ne de video izleniyor derken hücresel veri bağlantısı da sık sık kesiliyor. zaten altyapı olmadığı için 3g de çalıştırdığım veri interneti bugün 2g yi de gördü. taahüt bitecek, az kaldı. bekle beni vodafone.
düzenlenen bu entry, araştırmayı bekliyor.
(bkz: çıktık yine yollara)
2 3 parçasını dinlerim, üstteki en sağlamıdır. eğer dinlemediyseniz mutlaka dinleyin, mekanın sahibi gibi amacından sapmış bir parça değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=-dL-hDLTnEE
2 3 parçasını dinlerim, üstteki en sağlamıdır. eğer dinlemediyseniz mutlaka dinleyin, mekanın sahibi gibi amacından sapmış bir parça değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=-dL-hDLTnEE
memleketimin 2 ilçe yanında, il olursa muhtemelen bağlanacağımız güzel ilçe.
ibrahim akman' ın kurucusu olduğu bir diğer girişim. en başarılısı için:
(bkz: masomo gaming)
(bkz: masomo gaming)
ilginç bir şekilde sözlükte başlık açılmadığı gördüğüm, ibrahim akman'ın kurucusu olduğu birkaç projeden biri ve muhtemelen en başarılısı.
piyasaya sürdükleri online kafa topu ile başarıyı sağlayan izmo ile masomo'nun birleşmesi ile kuruldu. kafa topu 2' nin dünya çapındaki başarısının üstüne dünya devi miniclip tarafından satın alınarak göğsümüzü kabartmıştır.
ibrahim akman' ın diğer projeleri için:
(bkz: webtekno) (bkz: oyuncini)
piyasaya sürdükleri online kafa topu ile başarıyı sağlayan izmo ile masomo'nun birleşmesi ile kuruldu. kafa topu 2' nin dünya çapındaki başarısının üstüne dünya devi miniclip tarafından satın alınarak göğsümüzü kabartmıştır.
ibrahim akman' ın diğer projeleri için:
(bkz: webtekno) (bkz: oyuncini)
kazangap'ın yeni hesabı falan değilim. sözlüğün eski okuru, yeni yazarıyım. entrylerimden kim olup olmadığımı anlarsınız sanıyorum.
edit: asra bedel'i okuyup kullanıcı adımı yedigey yapmam çok da şaşırtıcı olmamalı sanıyorum.
edit: asra bedel'i okuyup kullanıcı adımı yedigey yapmam çok da şaşırtıcı olmamalı sanıyorum.
kendine has ilginç bir ağızla konuşan esen abimizin, deneme yanılma ile tutturduğu tarifleri bizler ile paylaştığı youtube kanalı.
abimizin seviyeyi arşa çıkardığı 2 videosu var bence, kola ve jelibon yaptığı videolarda şahsen kafayı yedim; evde kola ve jelibon yapmanın kolay olduğunu sanmıyorum. allah kendisini mutlu etsin, çünkü şahsen ben esen abiyi izlerken mutlu oluyorum.
pardon. mutlu oluörüm.
edit: esen demişim, eser olacaktı. abimiz kusura bakmasın.
abimizin seviyeyi arşa çıkardığı 2 videosu var bence, kola ve jelibon yaptığı videolarda şahsen kafayı yedim; evde kola ve jelibon yapmanın kolay olduğunu sanmıyorum. allah kendisini mutlu etsin, çünkü şahsen ben esen abiyi izlerken mutlu oluyorum.
pardon. mutlu oluörüm.
edit: esen demişim, eser olacaktı. abimiz kusura bakmasın.
Harika çalıp harika söylüyor. Vaktiyle bir Atsız varmış en sevdiğim parçasıdır.
görsel
şu sopsoğuk havalarda, içimizi ısıtan bir ortamdayım..
şu sopsoğuk havalarda, içimizi ısıtan bir ortamdayım..
Gün olur asra bedel eseri en sevdiğim eseridir ki bu kitap sayesinde şu anda kullandigim kullanıcı adını seçtim. özellikle üslubunu çok beğendiğim bir yazardır.