bugün
- nickten isim tahmini yapmak43
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- bursalı erkekler15
- sözlük kızlarının kombinleri13
- yazarların aylık gelirleri4
- japon denince akla gelenler8
- gocu bay birader reyiz3
- homofobik erkek3
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- kahve içelim mi4
- türkiye ekonomi modeli3
- g'i l d'e d l'i l y22
- sözlüğün kralı olmak5
- manyak mısınız nesiniz7
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek2
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- enayimiknatisii16
- anın görüntüsü18
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- velvet56
- diamond bosphorus23
- manitaya miyavlamak2
- evde kalmış erkek kurusu2
- vatan hainleri3
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- free bird2
- habire12 adamdır37
- tai lung24
- hashimoto tiroiditi4
- kavga etmekten korkan erkek8
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- şeyh olmak için gerekenler3
- nervio hamferdi6
- akıl hastaneleri2
- habire1259
- dincileri akıl hastanesine yollamak2
- çomar alayları2
- evde yapabileceğiniz şeyler2
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- 27 temmuz 20262
- yunan adaları6
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- en sevilen su markası7
- insan kaynakları6
- askerliğin mantığı2
- sssilvermist19
- server'ın naneyi yemesi5
entry'ler (16)
Allah kimseyi boyle bir tercih yapmak zorunda birakmasin denilesi bir basliktir.
Allah kimseyi boyle bir tercih yapmak zorunda birakmasin denilesi bir basliktir.
Okulumuza konferansa gelmis bir gazetecidir. Kesinlikle cok kaliteli tam bir turk ve milliyetcidir. Kendisini tuylerim diken diken olarak dinledim, ulkemizde fatih portakal gibi gazeticeler varken banu avar gibi kaliteli insanlara ihtiyacimiz oldugu apacik ortadadir.
ilk yayınlandığı zamanlar kahkahalar atarak izlediğim şimdileri tekrarlarını izlerken çok basit bulduğum bu ne lan dediğim saçma konularının olduğunu düsündüğüm, simdi taklidinin guldur guldur show adi altinda ondan daha komik kaliteli bir programdir.
Adam milleti eleştirip kendine bakmıyor, ben bu kadar itici ve tuttuğu tarafı belli eden haberci görmedim.
Yedik bitti kalmadı sana dediğim bir ekmek türüdür ki sıcakken yağlayıp, peynir koyduğun zama içine çok güzel olur.
Beynini başka bir yerinde zanneden ve ona göre kullanan gereksiz bir yazardır.
Amerikan dizilerinde ki polislerin obez olmasına neden olan pastane ürünüdür.
Ülkede ki fakirle zengin arasındaki uçurumun kanıtıdır. Adam kuru ekmeğe bile razıyken aramızda bu menüye bukadar para veren engin insanlarımizda vardır, lahmacunun etini altın suyuna batırıp cıkarmışlar mı ne yapmışlar?
Hastalık derecesinde olanının insanı yavas yavaş tükettiği, elinde olanı da kaybettirdiği duygu durumudur.
Ülkeyi hiç gözünü kırpmadan satabilirler, onca pisliğe şerefsizliğe göz yumarlar, pkk yı arkalarına alırlar, ekmeğine, canına göz dikerler, kendi vatanın insanı üç kuruşa satarlar.
Love all, trust a few, do wrong to none.
Gözlerine baktığımda kalbindeki yerimi görüyorum görünce utanıyorum kalbim pır pır ediyor ben sana çok asigim diyorum hemde ölesiye diyorum. Sen olmasan ben naparim, sana bişey olsa naparim diyorum. Dusunmek bile istemiyorum sensiz gececek bir omru, herseyinle benim ol, benimle ol hayat tum guzellikleri bize getirsin.
Ergenliğe yeni adım atmış kezban kızlarımızın tapma derecesinde sevdiği basarılı oyuncumuzdur.
2 tane salağın dinimizi ve peygaremizi kötülemeye çalışmasıdır. Ya salayacaksanızda adam akıllı bari sallayın saygıyı ve edebi öğrenin biraz
Eve gelen misafiri karşılama cümlesidir. isteksizce annenin bakışlarından korkularak söylenen başlıktır.