bugün
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar16
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız6
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- favori sözlük deliniz3
- kuran kursları3
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- nihat genç4
- hot girl summer6
- fondöten sürmek10
- rtük duyurusu4
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi4
- kadının azgını4
- sözlükten bir kıza basmak5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi2
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- true ile sevişmek7
- en gıcık olunan insan davranışı8
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- velvet48
- cerave2
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- pandela 319
- arapperest2
- peugeot2
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- cd devrinin bitmesi6
- ona bir şey söyle10
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- sandalye9
- deniz göktaş35
- yeni sevgiliden beklentiler6
- kemal kılıçdaroğlu20
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- chp'yi salın4
- kürt hareketinin devşirme olması15
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- sokuk yazarlar6
- bikini günü2
- aleyna tilki7

sürekli sevgililileri tarafından ağda ve makyaj işgencesine uğrayıp bunu sözlükte anlatan erkek topluluğu.

sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir.
(bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)

malum kesimde bolca olan sevgidir. biz anlatırken bu adamlar devlete giriyor. bu adamlar sınavlara hile karıştırıyor derken.
gözleri kör olanlar çok severdi kendisini. biz kendisine feto derken, onlar bize küfür eder ve şunu eklerdi ''fethullah gü… devamını gör

Bazı akpartili kişiler tarafından yapılan saçma versus.
Bazı akp milletvekilleri çanakkale zaferini bile 15 temmuz ile mukayese ediyorlar. Yazık günah be..

odtüden pek hoşlanmayan bir yazar. kimilerine göre bir yarası olduğu idda edilse de kendisi buna katılmamaktadır. neyse efendim belki ilerde anlarız ya da anlamayız bize ne ki.

avrupa nü sanatında ressamlar ve seyirci-sahipler erkekti, nesne olarak işlenen kişilerse çoğunlukla kadın. bu ters ilişki kültürümüze öylesine sinmistir ki bugün bile sayısız kadının bilincine biçim vermektedir. kadınlar kendilerine karşı, erkekleri… devamını gör

avrupa nü sanatında ressamlar ve seyirci-sahipler erkekti, nesne olarak işlenen kişilerse çoğunlukla kadın. bu ters ilişki kültürümüze öylesine sinmistir ki bugün bile sayısız kadının bilincine biçim vermektedir. kadınlar kendilerine karşı, erkekleri… devamını gör

gainsborough, 1727-1788.
kenneth clark, gainsborough'un resmi üzerine şunları yazıyor:
ressamlığa ilk başladığı sırada gördüklerinden aldığı zevk yüzünden gainsborough, resimlerine Bay ve bayan Andrews'u oturttuğu mısır tarlasına benzer çok duyarlı … devamını gör

# Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.
# Chuck Norris is the reason why Waldo is hiding.
# Chuck Norris gave Mona Lisa that smile.
ah çok güldüm.

kaderin cilvesi, hayatın osmanlı tokadı işte...
o büyü bozulmasın diye aylarca takip eder, her gün bir şeyleri dile getirme hayalleri kurup bir gün o planları gerçeğe dönüştürürsünüz ama büyü bozulmuştur artık. ben seni arkadaş olarak gö...
kestik!… devamını gör

evinizde sigara içen olmaması halinde evinizdeki bütün kuşların sigara dumanından ölmesi acınası bir durum. misafirleri hiç seviyorum. yazık oldu kuşlara.

Uludağ sözlük tayfasından kızıl sevenlerin toplandığı birliktir. Herkes üye olabilir.
(img:#182627)
üyeler
(bkz: obiwankenobi) onursal başkan.
(bkz: hayri potur) kurucu.
(bkz: son entry bukucu) espriktüel üye.
(bkz: darkguitarist) özenti savar … devamını gör

Uludağ sözlük tayfasından kızıl sevenlerin toplandığı birliktir. Herkes üye olabilir.
üyeler

üyeler

odtüden pek hoşlanmayan bir yazar. kimilerine göre bir yarası olduğu idda edilse de kendisi buna katılmamaktadır. neyse efendim belki ilerde anlarız ya da anlamayız bize ne ki.

Alan derinliğinin diyafram ile kontrolünün dışında iki yolu daha bulunmaktadır. Birincisi objektif - odak uzunluğu yöntemini kullanmaktır. Kısa odaklı objektifler kullanıldığı zaman alan derinliği artar. Uzun odaklı objektifler kullanıldığı zaman ise… devamını gör