bugün
M
modern mesiah10 yıl önce
6 temmuz 2013 taksim deki eli satırlılar
kimlerdir ? kimlerdendir ? cop, gaz, toma, akrep.. bunlar polisin müdahalesi dahilinde kullanılan araçlar fakat elinde satırla, sopayla polisin saflarında yer alan ve polis tarafından pohpohlanan kişiler neyin kafasıdır ? elinde sopayla, polisle … devamını gör
M
modern mesiah10 yıl önce
recep tayyip erdoğana bağış yapan insan
http://www.rte.com.tr/tr/bagis adresinden başbakanımıza maddi destekte bulunan insandır. şüphesiz ki yaptığı bağışla islam dininin yayılmasına katkı sağlayacak olduğundan, büyük bir sevap işleyecektir.yüce türk milletinin; dinsizlerin ve teröristleri… devamını gör
M
modern mesiah10 yıl önce
1453 kartal grubu
yeni kurulan delikanlı müslüman türk erkeği bjk'lı taraftarlar grubu. (img:#500313)
M
modern mesiah11 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
M
modern mesiah11 yıl önce
plüton
Güneşe yakınlık bakımından en uzak,1930 yılında bulunmuş küçük bir gezegen.
M
modern mesiah11 yıl önce
bir aslan size dişlerini gösterdiğinde
sakın ola gülümsediğini sanmayın. diye devam eder. unal basgan vuruyor vuruyor amına koyuyor ! https://vine.co/v/ozi3lmeaa3p https://vine.co/v/ozilhwdluvv
M
modern mesiah11 yıl önce
dindarların eleştiriye açık olmaması
Dindarların genellikle dini bilgilerinin kıt olmasından kaynaklı durum. Yönlendirilen hiç bir eleştiriye mantıklı bir çevap bulamaz ve gerilirler.
M
modern mesiah11 yıl önce
ünlü isimlere uydurulan saçma sözler
hani şu siyah zemine oturtulmuş siyah beyaz resimlerini koyup da o adamın popüler bir özelliği hakkında bir şey söylediği bir caps yapıyorlar.ha işte zerre kadar zeka pırıltısı göremiyorum yapmayın bi daha. örnek: freud:şu karıları hiç anlayamadım.
M
modern mesiah11 yıl önce
hani şu siyah zemine oturtulmuş siyah beyaz resimlerini koyup da o adamın popüler bir özelliği hakkında bir şey söylediği bir caps yapıyorlar.ha işte zerre kadar zeka pırıltısı göremiyorum yapmayın bi daha. örnek: freud:şu karıları hiç anlayamadım.
M
modern mesiah11 yıl önce
M
modern mesiah11 yıl önce
kemalizm insanlık dışıdır
kadir mısıroğlu sözü. ''1923 öncesine kadar seks nedir bilmeyen ecdadımız 1923 sonrasında orgy denen grup ahlaksızlıklarıyla tanışmıştır. bunlar toplanıp grupça cima ettiler. insan olsalar beni de çağırırlardı... çağırmadılar.'' üstat kadir mısıroğ… devamını gör
M
modern mesiah11 yıl önce
kemalizm insanlık dışıdır
kadir mısıroğlu sözü. ''1923 öncesine kadar seks nedir bilmeyen ecdadımız 1923 sonrasında orgy denen grup ahlaksızlıklarıyla tanışmıştır. bunlar toplanıp grupça cima ettiler. insan olsalar beni de çağırırlardı... çağırmadılar.'' üstat kadir mısıroğ… devamını gör
M
modern mesiah11 yıl önce
padişahların oğlancı olması söylentisinin sebebi
ya söylentiyi çıkaranların oğlancı olma ihtimali yüksek yada k.çından konuşuyordur.
M
modern mesiah11 yıl önce
padişahların oğlancı olması söylentisinin sebebi
ya söylentiyi çıkaranların oğlancı olma ihtimali yüksek yada k.çından konuşuyordur.
M
modern mesiah11 yıl önce
rte nin müdürünün abd ve israil olduğu gerçeği
doğru tesbittir,rte, abd ve israilin elemanıdır.
M
modern mesiah12 yıl önce
jackie chan
inanılmaz akrobatik hareketler yapabilen, hong kong'lu ve asıl ismi chan kwong-sung olan karate ustası televizyon yıldızı..
M
modern mesiah12 yıl önce
ingiltere milli futbol takımı
`ingiltere`yi uluslararası turnuvalarda temsil eden ulusal takım. 1966 yılında keni düzenlediği Dünya Kupası'nda kupayı kaldıran İngiltere 1990'da kupaya yarı finalde veda etmiş, Dünya Dördüncüsü olmuştur. İngiltere'yi şu an İngiliz teknik direktör `… devamını gör
M
modern mesiah12 yıl önce
yozgat blues
ilk uzun metrajlı filmi `uzak ihtimal` 'le başarılı bir iş çıkarmış `mahmut fazıl coşkun` 'un 2011 sonlarında çıkması beklenen filmi. `yozgat` 'ta yaşayan bir berber kalfasının kente gelen bir şarkıcıyla ilişkisine taşraya özgü ahlaki zeminden bakma… devamını gör
M
modern mesiah12 yıl önce
yozgat blues
ilk uzun metrajlı filmi `uzak ihtimal` 'le başarılı bir iş çıkarmış `mahmut fazıl coşkun` 'un 2011 sonlarında çıkması beklenen filmi. `yozgat` 'ta yaşayan bir berber kalfasının kente gelen bir şarkıcıyla ilişkisine taşraya özgü ahlaki zeminden bakma… devamını gör
M
modern mesiah12 yıl önce
abd askerleri için dua eden zihniyet
Irak'da kadınlara camilerde tecavüz edilirken, bir buçuk milyon insan katledilmiş ve üçe bölünmüş bir devlet bırakılmışken, bu duruma sebep olan yaratıkların evlerine sağ, salim gidebilmeleri için dua eden zihniyet. Evet efendim bu zihniyet, şimdil… devamını gör
M
modern mesiah12 yıl önce
oy pusulasına direngezi yazmak
güzel tepkidir. (img:#610596) edit: mal mısınız lan oy kabininde fotoğraf çektim işte. hülooğcu göt kıllarına kapak olsun. edit2: benle dalga geçiyorsunuz da onlar rabia yazıp resmini koyuyor, biz onlardan geri mi kalcaz amk?
M
modern mesiah12 yıl önce
muammer güler
sempatik, hızlı konuşan, başarılı istanbul valisi
M
modern mesiah12 yıl önce
muammer güler
sempatik, hızlı konuşan, başarılı istanbul valisi
M
modern mesiah12 yıl önce
oy pusulasına en ufak bir yazı bile yazmayın
evet basmaktan bile acizsiniz amına koyim'in kibarcası.
© copyright 2005 - 2026