bugün
- nervio'nun ameliyat olması9
- kuresel ikinma'nın yetkili olması52
- 300 spartalı9
- atatürk olmasa da kurtuluş savaşı kazanılırdı14
- gocunun götünden lezzet içmek25
- gocu'dan özür diliyoruz kampanyası9
- galatasaray24
- eski sevgiliyle dost kalabilmek8
- artık memeyle anılmak istemiyorum12
- fenerbahçe'ye giren 13 milyon euro8
- iki bira içer kalkarız14
- hindistan pakistan bangladeş15
- yetkililer mesajları okuyabiliyor mu9
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek17
- joseph shomolo kuschca16
- narin güran9
- arkadaşlar beni insta'dan takip eder misiniz8
- miss turkey 2024 güzeli21
- anın görüntüsü16
- ne oldu bize9
- nervio'nun ameliyatı36
- istanbulda oturmak20
- kuresel ikinma nickli sözlük azizesi13
- pilot karısı bile olamamak14
- true'nin kuresel'in yetkililiğini kıskanması8
- sari renkli seker9
- failatün failatün failün15
- sudekiray18
- internette sondan dünya dördüncüsü türkiye9
- true'nun yetkili olması8
- gocu meme ucu15
- anayasanın ilk 4 maddesi siyaseten doğru değil14
- true'nin sözlüğe katkısı16
- yağmur altinda namaz şovu yapan tip18
- jose mourinho9
- larisalisa10
- zeytine verilen paranın çoğunun çekirdeğe gitmesi9
- hulusi akar13
- klarnet calan sarapci koala 69
- benim için hesabını siler misin diyen sözlük kızı15
- ayak halhalı takan kadın güzelliği12
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları8
- sevda demirel'in gelin afganistan olalım çağrısı18
- ortak türk alfabesine geçiş kararı29
- erkek erkeğe bira içen erkek gizli eşcinseldir13
- şeriatçı kürtçü kardeşliği17
- perva sozlük11
- abi bak şurada imla hatası yapıyorsun diyen cin8
- türkiye süper lig hakem atamaları26
- yazarların keşke yapmasaydım dediği şeyler11
sevdiği entry'ler
ben sosyalistim diyen kişilerin kahir ekseriyeti islam dinini adam akıllı incelememiştir. eğer islamı bilmiş olsalardı sosyalizm den kat ve kat sosyal adalet anlayışının islam dininde yer aldığını görürlerdi. ama mesele bu değil ki. önemli olan islamın kuralları ve sosyal adalet sistemi değil ki. aslolan bunu uygulayacak otoritenin dirayeti. bu devlettir. bu iktidardır. bu yönetimdir. kim yapacak bunu? biz müslümanız deyip iktidara gelenler mi yapacak? sağ partiler mi yapacak? onlar anca kasalarını ve keselerini doldururlar. müesses nizama uyarlar bir bakmışssın hepsi sistemin adamı oluvermişler. sol partiler mi yapacak? hiç zannetmiyorum. islamın ekonomik sistemini sağ partiler bugüne kadar getirememiş iken bunu sol partiler mi yapacak? adamı gülmekten öldürmeyin. sol partiler öyle bir şeyi seçim beyannamelerine koysalar, o partiyi yıkarlar kafalarına geçirirler. hele bi denesinler bak nasıl kıyamet kopuyor gör. geriye ne kaldı? Nasrettin hoca hikayesindeki gibi, koyunlar geçerken tellere takılacak. biriken yünlerden iplik eğrilecek, pazarda satılacak da iş görülecek öyle mi? ölme eşşeğim solma başşağım..
Türkiye batı tarzı faiz ekonomisi modelinde olduğu müddetçe ne enflasyon biter, ne halkın fakirliği biter, ne sosyal adalet gelir ve nede ülkeyi soyan soğana çeviren söğüşleyen üten hortumlayan cebellezi minel beşer eden Siyonistlerin her geçen gün kat be kat artan zenginlikleri eksilir. tabi onların içerideki yerli işbirlikçilerinin de. eh işte arada derede geçinen yaşayan kendi yağıyla kavrulan hali vakti yerinde paçası düzgün tuzu kuru karnı tok sırtı pek kalantor amir memur esnaf yada işveren atadan dededen varlıklı eşraf kesimi saymazsak geri kalan halk, enflasyonun altında inim inim inler. ama sorsan hiç kimse şeriat gelsin demez. ee hani halinden şikayet ediyordun, noldu? sen hırsız mısın yolsuz musun uğursuz musun, katil misin cani misin gaspçı mısın, rantçı mısın hortumcu musun rüşvetçi misin, nesin sen? hapçı mısın eroinci misin esrarkeş misin torbacı mısın karapara baronu musun kumarbaz mısın, nesin? niye islam hukukundan korkuyorsun ki? rahatça içki içemeyeceksin, zina yapamayacaksın, kumar oynayamayacaksın (sayısal loto Toto milli piyango at yarışları v.s. hepsi) orospuluk pezevenlik namussuzluk şerefsizlik adilik yapamayacaksın diye mi şeriata düşmansın yoksa? devleti soyamayacaksın, ranta konamayacaksın, hortumlayamayacaksın, talan edemeyeceksin, faiz yiyemeyeceksin, ihalelerden nemalanamayacaksın diye mi islam'a ve islam hukukunun sistemi olan şeriata karşısın? neden karşısın? siyasi otoritenin keyfi uygulamalarından mı korkuyorsun? o siyasileri oraya sen göndermedin mi? bunlar halkın içinden çıkmadı mı? ha senin halkın bozuk o zaman öyle mi? o halde hukukun ne suçu var kardeş?
tabi ya bu ülkede demokrasi var. laiklik var. Allah korusun ya olmasaydı ne bok yiyecektik, demi. Allah korusun şeriat bir gelirse hepimiz yanarız. bu ülkede böyle çağdaş müslümanlar varken hiçbir şey gelmez. önce layt müslo müslümancıklar buna izin vermez. dinsizler boşuna korkuyor boşuna..korkmayın lan bu kadar. Allah'tan korkun kuldan ne korkuyonuz. faiz lobisi sizi şeriatla korkutuyor değil mi? demokrasiyle de tehdit ediyor değil mi? demoklesin kılıcını tepenizden hiç indirmiyor demi? niye kaldıramıyorsunuz faizi? kaldırsanıza.. size gerici derler yobaz derler, hatta sizi atatürk düşmanı vatan haini ilan ederler işinizi bitirirler. bir komploya bakar. ama bu ülkede kimse kalkıp sistemin tekerine çomak sokamaz. kırarlar her yerini..
ulan ne korkuyonuz be, korkmayın lan Allah'tan bu kadar, bu halk böyleyken sittin sene (60 yıl demek) şeriat filan gelmez. herkes halinden memnun herkes keyfine ve zevkine bakıyor. ee islam hukuku olmadan islamın ekonomik modelini ne hakla istiyorsunuz ki? siz buna layık mısınız ki? hayır. siz faiz ve enflasyon sistemi altında köle gibi ezilip sömürülmeye layıksınız. o halde hep birlikte alçaktan sürünmeye devamke..
Türkiye batı tarzı faiz ekonomisi modelinde olduğu müddetçe ne enflasyon biter, ne halkın fakirliği biter, ne sosyal adalet gelir ve nede ülkeyi soyan soğana çeviren söğüşleyen üten hortumlayan cebellezi minel beşer eden Siyonistlerin her geçen gün kat be kat artan zenginlikleri eksilir. tabi onların içerideki yerli işbirlikçilerinin de. eh işte arada derede geçinen yaşayan kendi yağıyla kavrulan hali vakti yerinde paçası düzgün tuzu kuru karnı tok sırtı pek kalantor amir memur esnaf yada işveren atadan dededen varlıklı eşraf kesimi saymazsak geri kalan halk, enflasyonun altında inim inim inler. ama sorsan hiç kimse şeriat gelsin demez. ee hani halinden şikayet ediyordun, noldu? sen hırsız mısın yolsuz musun uğursuz musun, katil misin cani misin gaspçı mısın, rantçı mısın hortumcu musun rüşvetçi misin, nesin sen? hapçı mısın eroinci misin esrarkeş misin torbacı mısın karapara baronu musun kumarbaz mısın, nesin? niye islam hukukundan korkuyorsun ki? rahatça içki içemeyeceksin, zina yapamayacaksın, kumar oynayamayacaksın (sayısal loto Toto milli piyango at yarışları v.s. hepsi) orospuluk pezevenlik namussuzluk şerefsizlik adilik yapamayacaksın diye mi şeriata düşmansın yoksa? devleti soyamayacaksın, ranta konamayacaksın, hortumlayamayacaksın, talan edemeyeceksin, faiz yiyemeyeceksin, ihalelerden nemalanamayacaksın diye mi islam'a ve islam hukukunun sistemi olan şeriata karşısın? neden karşısın? siyasi otoritenin keyfi uygulamalarından mı korkuyorsun? o siyasileri oraya sen göndermedin mi? bunlar halkın içinden çıkmadı mı? ha senin halkın bozuk o zaman öyle mi? o halde hukukun ne suçu var kardeş?
tabi ya bu ülkede demokrasi var. laiklik var. Allah korusun ya olmasaydı ne bok yiyecektik, demi. Allah korusun şeriat bir gelirse hepimiz yanarız. bu ülkede böyle çağdaş müslümanlar varken hiçbir şey gelmez. önce layt müslo müslümancıklar buna izin vermez. dinsizler boşuna korkuyor boşuna..korkmayın lan bu kadar. Allah'tan korkun kuldan ne korkuyonuz. faiz lobisi sizi şeriatla korkutuyor değil mi? demokrasiyle de tehdit ediyor değil mi? demoklesin kılıcını tepenizden hiç indirmiyor demi? niye kaldıramıyorsunuz faizi? kaldırsanıza.. size gerici derler yobaz derler, hatta sizi atatürk düşmanı vatan haini ilan ederler işinizi bitirirler. bir komploya bakar. ama bu ülkede kimse kalkıp sistemin tekerine çomak sokamaz. kırarlar her yerini..
ulan ne korkuyonuz be, korkmayın lan Allah'tan bu kadar, bu halk böyleyken sittin sene (60 yıl demek) şeriat filan gelmez. herkes halinden memnun herkes keyfine ve zevkine bakıyor. ee islam hukuku olmadan islamın ekonomik modelini ne hakla istiyorsunuz ki? siz buna layık mısınız ki? hayır. siz faiz ve enflasyon sistemi altında köle gibi ezilip sömürülmeye layıksınız. o halde hep birlikte alçaktan sürünmeye devamke..
ful aksiyon dolu bir onsekiz ay. acemi birliği izmir Bornova çavuş talimgah, ardından kısa Bilecik söğüt, usta birliği Mardin il jandarma alay. bir ay merkez sonra karakol dağıtım ve hep operasyon. karakolda da sabit değil, jandarma komando eğitimine binaen sürekli saha arazi bölge arama tarama takip yol emniyeti gece görevi öncü artçı destek ve bilfiil sıcak temas hep aksiyonun merkezinde..
--spoiler--
anadolu kadınının başörtüsüne bile çemkiren orul orul orospu çocukları. sanki kara çarşafa girmiş mk, bir rahat bırakın artık insanları.
--spoiler--
işte maalesef bir zamanlar başörtülü kadınlar üniversitelere alınmıyor, devlet dairelerinde çalışamıyor hatta asker evladının yemin törenini izlemesine müsaade edilmiyordu.
allahtan ak parti geldi de bu ötekileştirmeye, ayrıştırmaya son verildi.
anadolu kadınının başörtüsüne bile çemkiren orul orul orospu çocukları. sanki kara çarşafa girmiş mk, bir rahat bırakın artık insanları.
--spoiler--
işte maalesef bir zamanlar başörtülü kadınlar üniversitelere alınmıyor, devlet dairelerinde çalışamıyor hatta asker evladının yemin törenini izlemesine müsaade edilmiyordu.
allahtan ak parti geldi de bu ötekileştirmeye, ayrıştırmaya son verildi.
Kendinden olmayanı küçük görme hastalığına yakalanmış üç beş eksik zekalının yorumu.
Adam gibi adamdır Yusuf Ağabey. Annesi de güzel ve tertemiz bir Türk kadını. Ona bu yorumları yapan kansız köpek soyları, gidip o rezil olduğumuzu iddia ettikleri ülkelere iptirip gitsinler. Bi' zahmet.
Birbirinden kepaze insan artığının yaptığı rezil yorumlar. Bir tanesini aşağıya bırakıyorum ki insanlar bu kepazelerin iğrenç düşüncelerinden haberdar olsunlar.
"Maalesef yine rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız. Elbette kendisine saygı duyuyorum, sonuçta o da bir insan. Ancak bu tür kişiler maalesef ülkemiz adına kötü bir algı oluşmasına neden oluyor. Umarım sorumlu davranır ve paylaşımı silersiniz." - @kurset_hoca
Edit: çakalın şu sözü sinirden güldürdü.
"Elbette kendisine saygı duyuyorum, sonuçta o da bir insan."
Neyse...
"Maalesef yine rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız. Elbette kendisine saygı duyuyorum, sonuçta o da bir insan. Ancak bu tür kişiler maalesef ülkemiz adına kötü bir algı oluşmasına neden oluyor. Umarım sorumlu davranır ve paylaşımı silersiniz." - @kurset_hoca
Edit: çakalın şu sözü sinirden güldürdü.
"Elbette kendisine saygı duyuyorum, sonuçta o da bir insan."
Neyse...
Her zaman söylemişimdir bizim ülkede insan çok az aq.
abartısız orospu çocukluğudur. aynı ilyas salmanın hababamdaki öğretmen rolünde işlenmişti. fıtrat değişmemiş aynı kahpeler üremiş yine.
adamsın Teo..
bu adamı boşuna sevmiyormuşum demekki..
--spoiler--
“Her yer Arap oldu” demek ırkçılıktır. Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi ingiltere'ye gitmek istiyor. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor."
Belki siyaseti tamamen etkileyemem ama gençleri etkileyebilirim, kutuplaşmadan başka bir yol olduğunu göstermek istiyorum.
Başka bir ülkeye ait hissetmiyorum. Ben batı hayranı değilim.
--spoiler--
Avrupa'da, özellikle isveçte Fransa'da Almanya'da müslümanlara ve türklere yapılan ırkçı muameleler gözümüzün önünde cereyan ederken insanların her yerde özgürce yaşam hakkını savunan bir çıkış yapmış. bunu ab duysun bence. çünkü esas mesaj Avrupa'ya..
göçmenlere hayvan muamelesi bile yapmadan Akdeniz'e gömen, iş ukraynalılara gelince hiç tereddütsüz seve seve bağrını açan, Amerika ingiltere israil ab ve çinle birlikte dünyanın anasını ağlatan ve Asya Afrika ve ortadoğu insanlarını yaptıkları zulümlerle, elleriyle kurdukları terör örgütleri ve iç savaşlarla, ülkelerini karıştırıp döküp akıttıkları milyonlarca masum kanıyla yaşanmaz hale getiren ve esas göçe sebep bu zalimlerin yandaşı soydaşı ırkdaşı dindaşı Avrupa'ya. katil israile öff bile demeyen Avrupa'ya. hani o insan hakları özgürlük ve demokrasi naraları atan ikiyüzlü kalleş namert cani alçak şerefsiz ve haysiyetsiz Avrupa'ya konuşmuş.. Avrupa Avrupa, katil Avrupa..
yoksa biz aziz asil soylu ahlaklı adaletli merhametli asırlarca dünyaya hükmetmiş necip bir milletiz. bizde böyle şerefsizlikler olmaz. biz kanı bozuk da değiliz.. bizim tarihimizde çok var, mazluma sahip çıkmak. Avrupa esas kendi katil tarihine baksın..
bu adamı boşuna sevmiyormuşum demekki..
--spoiler--
“Her yer Arap oldu” demek ırkçılıktır. Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi ingiltere'ye gitmek istiyor. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor."
Belki siyaseti tamamen etkileyemem ama gençleri etkileyebilirim, kutuplaşmadan başka bir yol olduğunu göstermek istiyorum.
Başka bir ülkeye ait hissetmiyorum. Ben batı hayranı değilim.
--spoiler--
Avrupa'da, özellikle isveçte Fransa'da Almanya'da müslümanlara ve türklere yapılan ırkçı muameleler gözümüzün önünde cereyan ederken insanların her yerde özgürce yaşam hakkını savunan bir çıkış yapmış. bunu ab duysun bence. çünkü esas mesaj Avrupa'ya..
göçmenlere hayvan muamelesi bile yapmadan Akdeniz'e gömen, iş ukraynalılara gelince hiç tereddütsüz seve seve bağrını açan, Amerika ingiltere israil ab ve çinle birlikte dünyanın anasını ağlatan ve Asya Afrika ve ortadoğu insanlarını yaptıkları zulümlerle, elleriyle kurdukları terör örgütleri ve iç savaşlarla, ülkelerini karıştırıp döküp akıttıkları milyonlarca masum kanıyla yaşanmaz hale getiren ve esas göçe sebep bu zalimlerin yandaşı soydaşı ırkdaşı dindaşı Avrupa'ya. katil israile öff bile demeyen Avrupa'ya. hani o insan hakları özgürlük ve demokrasi naraları atan ikiyüzlü kalleş namert cani alçak şerefsiz ve haysiyetsiz Avrupa'ya konuşmuş.. Avrupa Avrupa, katil Avrupa..
yoksa biz aziz asil soylu ahlaklı adaletli merhametli asırlarca dünyaya hükmetmiş necip bir milletiz. bizde böyle şerefsizlikler olmaz. biz kanı bozuk da değiliz.. bizim tarihimizde çok var, mazluma sahip çıkmak. Avrupa esas kendi katil tarihine baksın..
- aslında bu meret başlarda günah değildi, sonradan oldu.
+ aynen yaaa, içip sapitmislar abi. Bence adam gibi icene bir şey olmaz.
- bence günah değil abi, kalbimiz temiz hem.
+ hristiyanlar kilisede içiyo aq.
- hristiyanlara günah değilse bize de değil.
+ ben hristiyanlara yakınım zaten.
- ben hristiyanim.
+ ben deistim ya.
- ben ateistim amk.
+ biz orospu çocuğuyuz zaten.
- arap sen içme.
+ yapilir mi bana bu amk kızı.. vur abi vur.
Şerefe.
+ aynen yaaa, içip sapitmislar abi. Bence adam gibi icene bir şey olmaz.
- bence günah değil abi, kalbimiz temiz hem.
+ hristiyanlar kilisede içiyo aq.
- hristiyanlara günah değilse bize de değil.
+ ben hristiyanlara yakınım zaten.
- ben hristiyanim.
+ ben deistim ya.
- ben ateistim amk.
+ biz orospu çocuğuyuz zaten.
- arap sen içme.
+ yapilir mi bana bu amk kızı.. vur abi vur.
Şerefe.
dünyanın sayılı edebiyatlarındandır.
yukarıda bazıları da yeni öğrenmiş. işte böyle bir nesil yetiştirildi. ve bu kesim ortamlarda kültürlü, çağdaş diye geziyor.
yukarıda bazıları da yeni öğrenmiş. işte böyle bir nesil yetiştirildi. ve bu kesim ortamlarda kültürlü, çağdaş diye geziyor.
afili delikanlılar
1964 yapımı bir film. başrollerde izzet günay ve sadri alışık oynuyor.
1964 yapımı bir film. başrollerde izzet günay ve sadri alışık oynuyor.
Mustafa Altıoklar-istanbul kanatlarının altında
Derviş Zaim- filler,çimen,
Derviş Zaim- filler,çimen,
Yılmaz güney'in fragmanını bile izlemem. Neyse
(bkz: the fall).
(bkz: the fall).
Evli veya boşanmış, evlendiğine pişman kadındır. Bu ülkede 30 un altında, hiç evlenmemiş bir kadının, ya takılalım biz, tek derdim ihtiyaçlarımı gidermek kafasına gireceğini sanmam.
Ne sözlük eskisi gibi ne de yazarlar.
Yıllardır günden güne kötüleşen durum örneğidir. Eskiden habire entry giren ben(2014 ten beri 2-3 ayrı hesap 10-15 ayrı nickle durmaksızın) artık umursamıyorum. Her gün sözlüğe bakıp bir entry girmeye değecek başlık bulaamayıp uzun süre hayalet gibi geziyorum. Büyük sorundur. Nerede bu sözlüğün akıllı uslu demirbaş insanları?
Tanım: sözlükte düzgün başlık açılmamasına isyan edelen başlıkta bir entry .
Tanım: sözlükte düzgün başlık açılmamasına isyan edelen başlıkta bir entry .