bugün

sevdiği entry'ler

reddedilince hemen vazgeçen insan

'paşa/prenses gönlün Bilir' insanıdır. zorla güzellik olmaz. olsa da eski tadında olmaz. olmaz olmaz deme olmaz olmaz.

bugün sokakta bi kız sigara istedi benden ikram ettim. baktım kız güzel. sonra ben ondan öpücük istedim. 'nayn' dedi. okay çüs, dedim yürüdüm. arkamdan: "hey arkadaş sağ ol" dedi. bakmadım, karizma yaptım. karizma karizma nereye Kadar a dostlar! sikerim karizmasını karnımız aç.

şimdi diyeceksiniz ki yahu kbs senin hiç iyi hatıran yok mu?
ben de derim ki, iyi anıları niye anlayatım olum. insanlar başkalarının başarısızlığını duymaktan mutlu olur, başarısından değil. gerçi başarı nedir, felsefeye girmeyelim şimdi. karnımız aç aç.

gecenin sözü

Negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmak gibidir.Kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz ama uzun vadede sizi öldürebilir.

torpil

görsel

korunmasız cinsel ilişki

bir prezervatif 25 tl amk. siz boşuna mı fakirler 10-15 çocuk yapıyor sanıyorsunuz. bakıyolar adam asgari ücret alıyor gecekonduda oturuyor ama 8 tane çocuğu var. renkli süslü hanfendi diyor ki madem gelirin az neden bu kadar yapıyorsun? e amk bim poşeti mi bağlasaydı babayaro ya.

eskiye özlem duyulmasının nedenleri

samimiyet.
henüz gösterişin sosyal medya ile hayatımıza girmediği yıllar.

konu komşu toplanır bi leğen kısır yapıp başına çökerdik.
şimdi bok püsür 10 çeşit ikram, yarısı çöp.
sunum sevdası yüzünden bodoslama dalamadığın masa...

pijamalarla üst komşuya çat kapı gidemiyorsun mesela.

fav ne demek

fav (favori), okuyup da beğendiğin ve daha sonra tekrar ulaşmak istediğinde sözlükte arayıp durmak yerine kolayca ulaşmak amacıyla kullandığın tuştur.

pompei yıkılırken masturbasyon yapan adam

talihsiz olduğu kadar vurdumduymaz adamdır.
görsel

ulan vezüv patlamış, ortalık toz duman, artçı depremler oluyor, sen neyin peşindesin?
insan bile bile cenabet gider mi?
gidiyor işte.

whatsapp sınıf grubu

Allah cezanızı versin grubudur. Soru sorarsın kimse cevap atmaz, herkes işine geldiği telden çalar. Konuyu alakasız yerlere çekerler. Hele hele hepsi kızdan oluşuyorsa gruba yazdığın bir şeyin dedikodusunu özelden yaparlar. not istersin canını istemişsin gibi kimse takmaz.dolmuşum be
© copyright 2005 - 2026