bugün
- gocunun freddy travması5
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi4
- pkk lılara af çıkması4
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi3
- anın görüntüsü10
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- kışlık domates konservesi yapmak5
- cansever16
- adnan oktar vs fethullah gülen2
- futbol24
- a9 tv2
- victor osimhen7
- çinliler4
- katlanır bisiklet2
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- okan buruk4
- özgür özel3
- naif insanlar4
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi3
- çirkef galatasaray5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- almanya11
- zorunlu eğitim8
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı2
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- sabah kahvesi5
- galatasaray14
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- ocakta doğmuş adamdan madam mı olur sorunsalı2
- vfb stuttgart7
- esin bahat2
- cehennem3
- italya7
- günlük tutan erkek10
- fc internazionale milano6
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- borussia dortmund5
- jose mourinho2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- ac milan5
- muz4
- yorgun mermi19
- ingiltere5
- chelsea fc4
- fait bey dönsün kampanyası3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
entry'ler (16)
Vatanını seven adam göründüğü gibi olmaz mı peki ?
Mihriban...
Olabilir napalım ölelim mi yani hah.
Ekranını kırdığım ve bu yüzden cebimi fazlasıyla yakacak telefon. 6 ay sonra kılıf almaya karar verdim ee sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Vatandaşa bir iki ...vergisi
Ribozomlarda gerÇekleşen Ygs'ye hazırlanırken tüm evrelerini en ince ayrıntısına kadar ezberlediğim biyokimyasal olay. Not: Pişmanım, anladım kasmaya gerek yokmuş.Nerde ribozom bitti.
Yeterlidir. Fazla beklentisi olmayan erkek guruplarına katılabilecek potansiyel var demektir.
Elimde iphone varken 0.99$ vermeye Çekindiğim ve ücretsiz olduğu anda indirdiğim program.
Oyun tarzı ve kendisini yere atmasını sevmediğim halde Trabzon maÇında bütün stadın istiklal Marşın'ın Hakk'a tapan milletimin istiklal sözünden hemen sonra daha yüksek sesle ibne ibne Burak ibne ibne Burak diye küfüre başladığını gördükten sonra sabrından ötürü takdir ettiğim Gs'lı oyuncumuz.
ilk üÇ albümü iyi hoş da son albümünde beklentileri karşılayamayan sevdiğim bir müzisyen.
Sizin doktorlara hitabınıza bağlı durumdur. Halk iÇinde istisnalar olduğu gibi doktorlarda da saygısız istisnalar vardır.
Hicbiseye yaramayan şu an 6 yıllık Tıp Fakültesini 7 yıla Çıkaran Hazırlık Sınıfı'nı okumama neden olan ingilizce eğitimidir.
Ne yapsın Mehmetlerde mi kalcam desin yani? Biraz isim Çeşitliliği yapması gereken kızdır. Hep aynı kişiye veriyosa orası da ayrı tabi.
Neymiş efendim Türkler soykırım yapmış ki bunu da en güçsüz olduğu 1915'te yapmış. Kim inanır ki?
Aslında seri katil olmaya niyetli kişiler vardır. Fakat kendisi gibilerin gazabına uğradıklarından henüz seri yakalayamamışlardır.
laf uzadıkça uzar, konuşacak hiçbir şey kalmaz "baba param kalmadı da bana para yollar mısın?" dediğin an hissedilendir.