bugün

entry'ler (23)

kullanmaktan hoşlanılan hitap şekilleri

la bebe, olm bak giiiiit, döl israfı, mübarek, kardoo ...

20 ekim 2012 mp antalyaspor sivasspor maçı

antalyasporun adeta şov yaptığı maçtır ayrıca şimdi bu galibiyetle puanını yükselterek galatasarayla aynı puanı paylaşmaktadır.

esra elönü

nazım hikmetler değil esra elönü gibi insanların vatan hainidir buda böyle biline.

yağmur altında yürümek

yağmur altında yürümek malcadır saçmalıktır diyorsanız anlaşılıyor ki yalnızsınız.

dağınıkseverler

odasını toplamayı gereksiz bulan sonuçta biraz sonra tekrar dağılacak mantığıyla çöplüğe dönüşmesini izleyen gençlik grubu. Bu gençlerin genekde anneleri tarafından küfüre hatta bazen şidette mağdur kaldıkları bilinmektedir.

500 kişilik tiyatro salonunun dolmaması

tiyatro çok pahalı arkadaş hemde biraz gülüp geçiyorsun beni fazla etkilemiyor amaa stadyuma ise beleş giriyorum tüm streslerimden arınıp çıkıyorum benim gibi binlerce insan var bundan dolayı 50.000 stadyum dolar ama 500 kişilik tiyatro salonu dolmaz.

aç olup yemek yemek istememek

iki kişininde birbirini sevip araya başkaları girince ayrıldıktan sonraki pis bir histen dolayı olabilir yada sadece ishaldir büyütmeyelim yani.

uludağ sözlük ün soğuma nedenleri

boşgelmiş yeni nesil yazar soğuma sebebi olabilir herzaman yeniler eskileri rahatsız eder.

iron maiden

aşk yorgunluğuna ders yorgunluğuna yol yorgunluğuna uyku yorgunluğuna iş yorgunluğuna kısacası tüm tüm yorgunluklara iyi gelir.

dikkatle takip edilen sivrisineği öldürememek

beceriksizlikten değil. Biz hayvanseverlikten öldürmüyoruz arkadaş.

sagopa kajmer

seni bir kız sayesinde tanıdım şimdi sendende ondanda nefret ediyorum bütün rapçilerin allah belasını versin.

müdür dövmek

her liselinin aklından geçmiştir geçmediysede o kişi kesin müdürün akrabasıdır.

acimasizyazar

kimseden çekincesi yoktur hunharca yazar.

arka sıralarda oturan esrarengiz öğrenci

kimseden birşey istemeyen içine dönük kendi dertlerini kendisi çözmeye çalışan sözeli güçlü olan sessiz insandır. O kişi benim.

erkek adam kitap okumaz

erkek adam kitap okumaz diyenler kitapsız adamlık olmaz siz neyin kafasındasınız?

tuvaletten çıkınca elini yıkamayan insan

67985679867 önümde yada arkamda olsun yeter ki uzağımda olsun.

yalnızlık

yalnızlık yanlış ilişkilerden daha iyidir.

malt

değeri bilinemeyen gruplardandır dumandan sonraki favorimdir.

sözlükçülerin kayda alınmayacak yetenekleri

otobüste yarım saat boyunca serçe parmağıyla tutunarak ayakta durabilmek.

twitter

facebooktan farkı kalmadı hem takipçi hileleri çıktı fenomenlik bozuldu.
© copyright 2005 - 2026