bugün
- trakyalı yazarlar6
- boşnak olmak ister miydiniz5
- bir bela geliyor4
- lahmacun9
- kaan sezyum7
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- ellerim bos gonlum hos27
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- arif kocabıyık14
- basmane tren garı7
- habire1219
- ay diyen erkek9
- biraderin koşturması3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- sobadan kurtulmak5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- silvermist9
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- gocu37
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- gocu bey bay reyiz2
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi2
- raikagetokatlayan4
- vexillarius the slayer8
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- günün tweeti2
- sarapci koala63
- renkli rüyalar oteli5
- aşk3
- ben geldim naneler15
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- araba kullanırken ara gaz verebilen kız2
- tekerlek toplayan cocuk3
- ak partililerin bebek katili apo sevgileri2
- sersem herif5
- torpille bir yerlere gelenler4
- ben sizin anonim11
- dinler tarihi5
- ebu muhammed el culani2
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- gammaz çetesi9
- mantı8
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- kemal kılıçdaroğlu8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
entry'ler (27)
bir konudaki derin bilgilerin, ehil olmayanlardan gizlenerek sadece ehil olanlara üstadlar tarafında inisiyayon yoluyla öğretilmesidir.
meyilli, çok istekli anlamındadır. feridun düzağaç öğrenmemizde yardımcı olmuştur.
aşk gerçekliğin ilk ışıklarında dağılıcak olan bir sis bulutudur. güneşin doğucağını bilebile teslim olmakta kaybetişin en acısı.
tüm ilişkinin mekanikleştirilmesidir. belli zaman sonra aldatmayla sonuçlanır.
uyandığında, gece rüyanda o yastığın yerine koykuklarını hatırlamak en acı olanıdır.
hayatını farlılaştırmaktan başka bir çarenin varlığına inanmam. değişim unutturmaz ama daha az hatırlamayı sağlayabilir.
uzay çağını yanlış algılamamış yada hiç anlamamış insanın işidir.
söyleyebilecek farklı bir şeyi kalmamış erkektir.
divan edebitatının son temsilcisidir ayrıca nazım hikmetin annesini yakından tanır.
aşk acısını anlatmaktan bir türlü sıkılmayan insan. şarkılarında bir derinlik olduğu iddia edilemez.
türkiye ekonomik şartlarından gereği pekte yadırganmaması gereken insandır.
ölümünün ardından yıllar geçmesine rağmen unutulmayan müziğinin yanında seks sembolü olması nedeniyle posterleri hala genç kızların odalarını süsleyen bir idol.
hayatı ve eserlerini Elsaya adıyan maceracı kişilik. (bkz: aragon ya da mutlu aşk yoktur)
ölümünün ardından farklı bir şey bulmak amacıyla beyni incelenilen, okuldan atılan zeki çocuk.(otopsiden çıkan bir şey yoktur)
her gün düzenli olarak yazmayı seçen, hayatının genelini sefaletle geçiren yazar.
bir rivayete göre yüzlerindeki nurdan kaynaklandığı söylenmektedir. (bkz: şehir efsaneleri)
hafta içiuyku tutmadığında yapınılabilecek şeylerden bitanesidir. hoşturda ama abartılacak kadar değil.
hem üzgün hem zayıf şahıs portresidir. allah kmseye yaşatmasın bu tür piskolojiyi. (amin)
3 yaşında fikri olan her herkezin beyni yıkanmıştır. atatürk aşıklığından değil.
müziğin içine espriyi katmak her baba yiğidin harcı değildir. her şeyden biraz daha fazla gerektirir ve bunu yapabilen bildiklerimi saysam bi elin parmaklarını geçmez. varolsunlar.