bugün
- yörük kızı10
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- pankek mi pişi mi10
- mercimek çorbası içen kadın14
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- dinlenme tesisi soğuğu5
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- pizza6
- hamarat kadın4
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- güzel kızların erkenden uyuması4
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- s'i l v'e r m'i s t26
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- türkiye13
- sözlüğün en masum yazarları16
- pandela 38
- sarapci koala43
- belki kızdır diye artılamak3
- soslu adana kebap5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- mersin tantuni4
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- hepiniz öleceksiniz4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- tırnak pide4
- nervio22
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- recep tayyip erdoğan11
- sözlüğün delisi2
entry'ler (38)
Anlayanlar, anlamayanlara anlatsın, hele hele ygs den gelen açıklama ne kadar vahim durumda olsugumuzu gösterdi, adam kendi dediğinden bile bir şey anlamamıştır.
Biri bu olanlara dur demeli.
Benim huzurlu ve mutlu oldugum yer.
Adam akıllı bir sevgili bulamayan kişilerin en sık kullandıkları cümle.
vır vır vır, zır zır zır, şır şır şı dediler, bizi salak sandılar. Şiddetle kınıyorum bu sistemi.
Ne alakası var denilen en açık olay, Din ve vicdan özgürlügüdür laiklik.
Bekaret kavramı hala igrenç bir şekilde kullanılabiliyor, hemen hemen her gün burada yorum yapmaya çalışıyorum ama konular aynı bekaret, bu nasıl bir zihniyettir tende olan bekaret bu kadar önemli olmamalı.
Eminim bir çok kişi bunu sorgulamıştır, zaman zaman inançlı zaman zaman inaçsız olmuştur ama allahın varlığını her zaman hissetmiştir.
Bu konu kesinlikle araştırılmalı, sansür nereye kadar sansür, ben derim eger basın susarsa ya da susturulursa bir devlette kargaşa birden ortaya çıkar ve yine birden o ülkede yaşayan insanlara cehennemi yaşatır. Basının sesi susmamalı ve gözleride daima açık olmalı.
Param yok diye aglayan ama her fırsatta sigara ve içkiye nereden buldugu belli olmayan para ile alabilen insan. Olmayan bir şeyden zevk yaratan adam ya da kadın.
Son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlandı, onun, bunun, şunun,şunların mantıgı .
Yaa insan sayısı kadar mantık mı var yoksa mantıksızlık içinde mantık arayan insanların sayısı mı arttı .
Yaa insan sayısı kadar mantık mı var yoksa mantıksızlık içinde mantık arayan insanların sayısı mı arttı .
Yüreginden öpülür her anne, asla mantık hatası yapmazlar çocuklarına . sadece kendilerinin dogru ve yanlışı vardır onu çocuklarına da benimsetmeye çalışırlar.
Türbana ya da başörtüsüne karşı olan zihniyetten nefret edeirm ama bazı ortamlarda türbanı kullanıyorlar, bu yüzden bazı yerlere kesinlikle türbanla girilmemeli.
Allah hiçbir devlete ve hiçbir halka yaşatmasın bunu, ne olursa olsun bu oalyı yaşayan ülke en az 50 yıl geriye gider .
kimse kimseyi ya da bir düşünceyi sevmek ya da sevmemek mecburiyetin de bırakılmamalı, bugün avaz avaz hz muhammedi sevmiyorum diyen varsa ve bu bir suç değilse aynı şeyi atatürk içinde kullanabilirler.
Güven arayan kadın ama bu pek mümkün değildir, eger bunu başaran varsa gazeteye ilan versin. Ateş ve barut olayı .
kız erkek farketmez kendini unutmasın bu yeter .
son zamanlarda bir çok arkadaşımdan duydugum bir umut.
Adam ya da kadın gitmiştir, gittigi günde bitmiştir nutuklarının atıldıgı olaylarda, bir taraf tekrar geri dönmek ister, ne olursa olsun ben onu seviyorum ve onsuz yapamam dedikleri an, arkadaşların yol gösterme çabaları.
Çocuk kavramını kaldırmaya yönelik yazar.