bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi2
- ankarada masaj yaptırmak2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- kel erkek3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- death2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gecenin şarkısı4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- semum3
- ses yakışıklılığı2
entry'ler (38)
Anlayanlar, anlamayanlara anlatsın, hele hele ygs den gelen açıklama ne kadar vahim durumda olsugumuzu gösterdi, adam kendi dediğinden bile bir şey anlamamıştır.
Biri bu olanlara dur demeli.
Benim huzurlu ve mutlu oldugum yer.
Adam akıllı bir sevgili bulamayan kişilerin en sık kullandıkları cümle.
vır vır vır, zır zır zır, şır şır şı dediler, bizi salak sandılar. Şiddetle kınıyorum bu sistemi.
Ne alakası var denilen en açık olay, Din ve vicdan özgürlügüdür laiklik.
Bekaret kavramı hala igrenç bir şekilde kullanılabiliyor, hemen hemen her gün burada yorum yapmaya çalışıyorum ama konular aynı bekaret, bu nasıl bir zihniyettir tende olan bekaret bu kadar önemli olmamalı.
Eminim bir çok kişi bunu sorgulamıştır, zaman zaman inançlı zaman zaman inaçsız olmuştur ama allahın varlığını her zaman hissetmiştir.
Bu konu kesinlikle araştırılmalı, sansür nereye kadar sansür, ben derim eger basın susarsa ya da susturulursa bir devlette kargaşa birden ortaya çıkar ve yine birden o ülkede yaşayan insanlara cehennemi yaşatır. Basının sesi susmamalı ve gözleride daima açık olmalı.
Param yok diye aglayan ama her fırsatta sigara ve içkiye nereden buldugu belli olmayan para ile alabilen insan. Olmayan bir şeyden zevk yaratan adam ya da kadın.
Son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlandı, onun, bunun, şunun,şunların mantıgı .
Yaa insan sayısı kadar mantık mı var yoksa mantıksızlık içinde mantık arayan insanların sayısı mı arttı .
Yaa insan sayısı kadar mantık mı var yoksa mantıksızlık içinde mantık arayan insanların sayısı mı arttı .
Yüreginden öpülür her anne, asla mantık hatası yapmazlar çocuklarına . sadece kendilerinin dogru ve yanlışı vardır onu çocuklarına da benimsetmeye çalışırlar.
Türbana ya da başörtüsüne karşı olan zihniyetten nefret edeirm ama bazı ortamlarda türbanı kullanıyorlar, bu yüzden bazı yerlere kesinlikle türbanla girilmemeli.
Allah hiçbir devlete ve hiçbir halka yaşatmasın bunu, ne olursa olsun bu oalyı yaşayan ülke en az 50 yıl geriye gider .
kimse kimseyi ya da bir düşünceyi sevmek ya da sevmemek mecburiyetin de bırakılmamalı, bugün avaz avaz hz muhammedi sevmiyorum diyen varsa ve bu bir suç değilse aynı şeyi atatürk içinde kullanabilirler.
Güven arayan kadın ama bu pek mümkün değildir, eger bunu başaran varsa gazeteye ilan versin. Ateş ve barut olayı .
kız erkek farketmez kendini unutmasın bu yeter .
son zamanlarda bir çok arkadaşımdan duydugum bir umut.
Adam ya da kadın gitmiştir, gittigi günde bitmiştir nutuklarının atıldıgı olaylarda, bir taraf tekrar geri dönmek ister, ne olursa olsun ben onu seviyorum ve onsuz yapamam dedikleri an, arkadaşların yol gösterme çabaları.
Çocuk kavramını kaldırmaya yönelik yazar.