bugün

entry'ler (38)

ygs şifre iddiası ve aslı

Anlayanlar, anlamayanlara anlatsın, hele hele ygs den gelen açıklama ne kadar vahim durumda olsugumuzu gösterdi, adam kendi dediğinden bile bir şey anlamamıştır.

ygs de bunu yapan genel seçimde ne yapmaz

Biri bu olanlara dur demeli.

yer yüzünün başkenti

Benim huzurlu ve mutlu oldugum yer.

sevgili mevgili istemiyorum başımı dinliyorum

Adam akıllı bir sevgili bulamayan kişilerin en sık kullandıkları cümle.

ygs şifreli cevaplar için ne dediler

vır vır vır, zır zır zır, şır şır şı dediler, bizi salak sandılar. Şiddetle kınıyorum bu sistemi.

laikliğin dinsizlik olması

Ne alakası var denilen en açık olay, Din ve vicdan özgürlügüdür laiklik.

bakire olmayan kızın ikinci el telefona benzemesi

Bekaret kavramı hala igrenç bir şekilde kullanılabiliyor, hemen hemen her gün burada yorum yapmaya çalışıyorum ama konular aynı bekaret, bu nasıl bir zihniyettir tende olan bekaret bu kadar önemli olmamalı.

allah var mı yok mu sorunsalı

Eminim bir çok kişi bunu sorgulamıştır, zaman zaman inançlı zaman zaman inaçsız olmuştur ama allahın varlığını her zaman hissetmiştir.

ösym den basına ayar

Bu konu kesinlikle araştırılmalı, sansür nereye kadar sansür, ben derim eger basın susarsa ya da susturulursa bir devlette kargaşa birden ortaya çıkar ve yine birden o ülkede yaşayan insanlara cehennemi yaşatır. Basının sesi susmamalı ve gözleride daima açık olmalı.

günde 4 paket sigara ve 10 kutu bira içen işsiz

Param yok diye aglayan ama her fırsatta sigara ve içkiye nereden buldugu belli olmayan para ile alabilen insan. Olmayan bir şeyden zevk yaratan adam ya da kadın.

mantık hatası ne demek

Son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlandı, onun, bunun, şunun,şunların mantıgı .
Yaa insan sayısı kadar mantık mı var yoksa mantıksızlık içinde mantık arayan insanların sayısı mı arttı .

annelerdeki inanılmaz mantık hatası

Yüreginden öpülür her anne, asla mantık hatası yapmazlar çocuklarına . sadece kendilerinin dogru ve yanlışı vardır onu çocuklarına da benimsetmeye çalışırlar.

türbanlılar içeri giremez

Türbana ya da başörtüsüne karşı olan zihniyetten nefret edeirm ama bazı ortamlarda türbanı kullanıyorlar, bu yüzden bazı yerlere kesinlikle türbanla girilmemeli.

baba darbe sonrası hayat nasıldı

Allah hiçbir devlete ve hiçbir halka yaşatmasın bunu, ne olursa olsun bu oalyı yaşayan ülke en az 50 yıl geriye gider .

başıma bir iş gelmeyecekse atatürk ü sevmiyorum

kimse kimseyi ya da bir düşünceyi sevmek ya da sevmemek mecburiyetin de bırakılmamalı, bugün avaz avaz hz muhammedi sevmiyorum diyen varsa ve bu bir suç değilse aynı şeyi atatürk içinde kullanabilirler.

sadece bana sarılıp uyumanı istiyorum diyen kadın

Güven arayan kadın ama bu pek mümkün değildir, eger bunu başaran varsa gazeteye ilan versin. Ateş ve barut olayı .

kızların kız olduklarını unuttukları anlar

kız erkek farketmez kendini unutmasın bu yeter .

kamu yönetimi mezunlarının kaymakamlık hayali

son zamanlarda bir çok arkadaşımdan duydugum bir umut.

eski sevgiliye geri dönmenin yolları

Adam ya da kadın gitmiştir, gittigi günde bitmiştir nutuklarının atıldıgı olaylarda, bir taraf tekrar geri dönmek ister, ne olursa olsun ben onu seviyorum ve onsuz yapamam dedikleri an, arkadaşların yol gösterme çabaları.

95 li hatunlar

Çocuk kavramını kaldırmaya yönelik yazar.
© copyright 2005 - 2026