bugün
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak5
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip9
- falıma bakmak isteyen var mı24
- kuzenin içine boşalmak9
- namaz takkesi3
- yengeyi götürmek3
- kemal kılıçdaroğlu17
- yılmaz güney5
- velvet5
- rahmi koç3
- birader yazar olmak4
- birdenbire gelen fake hesap açma isteği3
- sade soda erkeği vs meyveli soda erkeği7
- çorapla uyuyan insanların sosyopat olması7
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi6
- hapşırırken aynı anda osurmak7
- bir scottish fold sahibi olmadan ölüp gitmek8
- eril erkek meslekleri6
- soğuk bulgur pilavı yerken ağlayarak 31 çekmek6
- erkekler neden az yaşar4
- aylık 309 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- 2026 dünya kupası19
- sırrı süreyya önder2
- gulmekicinyaratilmis4
- futbol12
- utku gümrükçü6
- ioçk kızmış beyler4
- fal baktırmaya ve stalk yapmaya ara vermek2
- sevan nişanyan2
- evde mum bulundurmak5
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi9
- metrobüs kliması4
- özel okul öğretmenleri açlık grevinde11
- göğüs dekoltesi olan erkek7
- aylık 307 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım5
- yaz aşkı bulamamak7
- erkek erkeğe açık oylaşmak11
- aldım kabul ettim9
- ayrılığın 7 aşaması6
- bir çift bacak arasında boğulmak4
- vurdurmak özgürlüktür2
- sokak köpekleri sorununun çözümü5
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek2
- sabah kahvesi eşliğinde sohbet etmek4
- demokratik kongo cumhuriyeti2
- king is back2
- siz hepiniz eşref tek2
- kolombiya2
- 1 yıldan fazladır sakız çüğnememek2
entry'ler (17)
aklım almıyor. o nasıl bir rakamdır? o nasıl bir paradır? bir kaç milyonum olsa kral olacağıma inanan insanım ben ya...
mini etek ve taytlı da görmekteyim. mini etekli kızdan daha fazla dikkat çektiklerini söyleyebilirim. allah akıl fikir versin ne demekten başka bir şey gelmez elden.
sevgilinin arkadaşıyla iş kurmak ve herkesin ayrı nazını çekmek diyebilirim. tecrübeliyimdir.
artık sahibinin lgbt birey olduğunu düşündüğüm platformdur. ancak dizilerde ki lez ve gay sahnelerini azaltmayı düşünmelerini istemekteyim.
asansör tuvalet farketmez havasız tüm ortamlarda içelmemelidir. içenin en başta kendisine saygısı yoktur, arkasından sövülebilitesi yüksektir.
tam bir kavramsal karmaşa yaratabilecek; efsanevi kelime oyunları türetilebilecek, müthiş ironik bir olaydır.
Mevzu gündem değişmesi ise:
kılıçdaroğlu 1,50 (favorim)
fetö 1,05
dış güçler 1,10
kılıçdaroğlu 1,50 (favorim)
fetö 1,05
dış güçler 1,10
ikisi de birilerini zengin etti aynı zamanda birilerini öldürdü.
saygı duyduğum ender din vaizlerinden ve imamlarından biridir. henüz canlı dinlemesem de ben de olumlu yönde bir algı oluşturmuştur.
geçen sene kendimiz e devletten başvurduk ancak, işten güçten dolayı süreci takip edemediğimiz için sağolsun TPE'de kimseyi aramadığından başvurumuz çöpe gitmiştir. ada patent ile tekrar başvurduk geçen ay aradılar ve markamız yayına çıkmış, itiraz gelmemesi halinde 2 3 aya marka patent belgenizi göndereceğiz dediler. bakalım bekliyoruz. `https://www.adapatent.com/`
güvene ve aradaki muhabbetin derinliğine bağlıdır. kız arkadaşa k. kartı verilir evet ama aynı zaman da verilmezde. tamamen kişiye göre muamele edilmesi gerekir yoksa haciz yakın olabilir.
sevgili neyse de, eşin çocuk ruhlu ve sürekli ilgi bekliyorsa; çocuk yapılarak kurtulunabileceğini düşündüğüm durum.
mutlu kişidir. bazen cahillik insanı baş ağrısından, stresten ve ülkenin geleceği konusunda ki kaygılardan korur.
ev seninse bir tık rahatmış gibi yaşar ve xiami telefonunun iphone'dan farklarını över durursun.
olgunlaşmamış henüz ham ve kendi topuğuna sıkıyor.
artık sıkan ama devlet büyüklerimizce hala gerekli görülen yaşam biçimidir. anlam veremediğim şekilde hafta içi herkes kafede, çarşıda, pazarda. haftanın bir günü evde kalsak ne kalmasak ne?
anlamsızca çok para kazanıyorlar ve markalar bu insanlara reklam vermek için sıraya giriyor. kimin ne kazandığında tabi ki gözümüz yok ama firmalar çalışanlarına da biraz para verse de ortalık rahatlasa