bugün
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması7
- meyveli soda içen erkek7
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- hiç fuhuş yaptınız mı5
- örgüt mensubu5
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- türk kızlarının keko adam sevmesi2
- ahmet telli5
- messi vs maradona7
- kiraz cicegi kolonyasi45
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- fransızca3
- geçmiş ve geleceğe yolculuk2
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- allah5
- ebedi dünya hayatına inanmak2
- yoldaş benjamin franklin4
- chp de 7 il başkanının görevden alınması3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- ateist4
- karınızı baştan çıkarır mısınız2
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- ça va mal2
- her seçim ortaya çıkan uçaklar tanklar2
- ona bir şey söyle17
- tarihte bugün2
- sen gidince gül yüreklim gece soğuk gün karanlık2
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- je m appelle2
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- erken boşalmak2
- eyalet sistemi için evet diyen türk2
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- misojini3
- izlenilen ilk yabancı dizi12
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- sersem herif14
entry'ler (22)
cumartesilerimi evde gecirme nedenim...
ben mal'ım demenin, daha uzun versiyo...
Ayrıca sevgili bulmakta değil, yarrak blmakta zorlanmayan kazdır...
Ayrıca sevgili bulmakta değil, yarrak blmakta zorlanmayan kazdır...
sürekli aynı kelimeyi söylemesinin yanında, bide soylemeye senkronize elleriyle cekiştirme suretiyle velisini deli etmeye müsait insan yavrusu... bu varlıklara katlanan insan, herseye katlanabilir muhtemelen...
ayrıca anneleri de çocuk 10 defa adlarını söylemeden cevap verseler çok hoş olur...
ayrıca anneleri de çocuk 10 defa adlarını söylemeden cevap verseler çok hoş olur...
normal mesaiden sonra o aracın ne maksatla kullanıldığı, kimleri ağırladığı, koltuklarının dili olsa da konussa denebilecek bir izlenim bırakmıstır...
izlediğim en sacma dizilerden biridir. bilim kurgunun k sı yoktur içinde, cok sevilmesi ingilizlerin
aptalığından ileri gelmektedir. yeğenimin izlediği (bkz: spider man)cizgi filmi bile ona on basar...
aptalığından ileri gelmektedir. yeğenimin izlediği (bkz: spider man)cizgi filmi bile ona on basar...
haytımın 8 ayını gecirdiğim.polanyanın cok güzel bi şehridir.
kızlarıda cok güzeldir ayrıca...
kızlarıda cok güzeldir ayrıca...
dünya barışı
dedikllerine kendide inanan kişidir.
değişik düşüncelere sebep olabilir... acab benim odayı mı kullanıyo, mutfaktadadırlar mı acaba, oraya buraya attırır mı, ulan ne adammıs 3 saat oldu kacıncı turda acaba, cok ses cıkarıp komsuları rahatsız etmeseler bari...
eve dönünce de, her seye geriye ipicu bırakmamıs olmalarını umarak yaklasmak. koltuga oturarak dikkat etmek, ben sabah yatağımı toplamıstım sanki, bi koku var sanki, ya da dokunduğunuz bi objeden elinize bişeyler bulasması...
işte bunları düşücek kadar paronoyak olup hala size evini kullabndırıyosa cok mubarek bi insandır...
eve dönünce de, her seye geriye ipicu bırakmamıs olmalarını umarak yaklasmak. koltuga oturarak dikkat etmek, ben sabah yatağımı toplamıstım sanki, bi koku var sanki, ya da dokunduğunuz bi objeden elinize bişeyler bulasması...
işte bunları düşücek kadar paronoyak olup hala size evini kullabndırıyosa cok mubarek bi insandır...
üzerine beyaz peynir rendelenmiş patates kızartması...
zor bi durumdur. insana sahip oldukalrının değerini ve gercek dostlarını gösterir, kendinle konusmayıi kendini dinlemeyi öğrenirsin, hiçbir zaman anlayamadığın kedisine veya köpeğine cocuğuymus gibi bağlanan insanları cok iyi anlarsın ve sırf birilerile konusmak için olmadık nedenler üretirsin, ya da olmadık kişilerle arkadas bile olabilrisin sırf o anki yalnızlığını tek basına yasamamak için...
sürekli oturmaktan mütevellit çok şekilsizdir sanırım . hatta götlerine bakarak kaç yıllık kamyoncu olduklarını da anlamak mümkün olabilirmiş kendi aralarında...
"bakire olmana gerek yok, yeter ki ruhun orospu olmasın" beni güldürmüştür..
kasılırlar ve inlemeleri zirve yapar, bazıları peşnden bi sevkat beklentisine girer...
ben uyumaya calısırken en azından hiç sevmediğim bir film sesiyle rahaysız edilmediğim için güzel, zaten kanallarda izlanabilecek doğru dürüst program da olmuyo...
bi aralar bağımlısı olup uyku düzenimi bile hasat yapmak için bozduğum çiftçilik oyunu. bilinç altımızdaki koylüleleri ortaya cıkartmıs olabilir...
hiç inginlizce bilmeyenmeyenlerin bile çok rahat gezip her işini halledebileceği, zaten merkezinde ingilizle karsılaslması sasılacak olan, yağmurlu, kasvetli, sıkıcı bir şehir.
mac bitiminde minnacık sehrin trafiğinin alt üst olmasına neden olan takım...
çocukluk arkadaslaranı, ya da mahalledeki veletlerin coluk coçuğa karıştığı görünce dank eder insana...
söylediğin kişiye göre çeşitlilik gösterir... kimisine, "besili danam" dersin;
bazılarına da "var olma nedenimsin"...
aynı derecede romantiktir.
bazılarına da "var olma nedenimsin"...
aynı derecede romantiktir.