bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- eski seni özlüyor musun6
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- vantilatörü kendine çevirmek6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir gün öleceğini unutmak10
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- salak yazarlar7
- deri ceketli serseri4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- kültürün bireyi boğması4
- gocu pandela barışı4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- ioçke'nin elleri4
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- pandela6
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- nasuh mahruki2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- geceye bir şarkı bırak23
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- gocu31
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- kuran da neden namaz yok8
entry'ler (226)
olum böyle başlık mı olur lan?
derdim.
derdim.
farklı sonuçlar veren testtir.
kusursuz, gerçekten kusursuz. sen bu araba parçalarını bilme konusunda mükemmelsin usta. testi neredeyse kusursuz bir biçimde tamamladın ve konu hakkındaki bilgini kanıtladın. sen arabaya öyle boş boş binenlerden değilsin. aslında senin bu huyunu her şeyde gözlemlemek mümkün. elindeki işi hakkıyla yapıyor, bir konuyu en ince detayına kadar öğreniyorsun. meraklısın her şeyden önce ve öğrenmeye de oldukça açıksın. tebrikler usta, tebrikler...
şimdi de usta çıktık iyi mi.
kusursuz, gerçekten kusursuz. sen bu araba parçalarını bilme konusunda mükemmelsin usta. testi neredeyse kusursuz bir biçimde tamamladın ve konu hakkındaki bilgini kanıtladın. sen arabaya öyle boş boş binenlerden değilsin. aslında senin bu huyunu her şeyde gözlemlemek mümkün. elindeki işi hakkıyla yapıyor, bir konuyu en ince detayına kadar öğreniyorsun. meraklısın her şeyden önce ve öğrenmeye de oldukça açıksın. tebrikler usta, tebrikler...
şimdi de usta çıktık iyi mi.
"Sen bu testi pek beceremedin ve araba parçalarını bilme konusunda tamirci çırağı çıktın! Sana naçizane tavsiyemiz; arabayı sadece gaz, fren, debriyaj, direksiyondan ibaret sanma. Azıcık diğer parçalarını da öğren. Öbür türlü yolda kaldığında sıkıntı çekersin, bizden demesi. Tamam artık bir telefonla ayağında ama ya telefon çekmezse?! Kısaca, işçisin sen işçi kal, giy tulumlarını, haa bir de bize 13-14'ü getir * "
hadi lan ordan!
hadi lan ordan!
özellikle yengeç burçlarının çözmesini tavsiye ettiğim testtir.
aslan çıktım.
aslan çıktım.
eskiden muhabbet açardı lgs'de kaç aldın? oks puanın kaçtı? diye. şimdi kimse hangi sınava girdiğini hatırlamıyor. sizin yüzünüzden kaç erkek ele mahkum kaldı meb!
2019'un en çok tercih edilen mesleği olmaya aday meslek grubu maaşıdır.
ben yazılımcıyım ek işlerle götümü yırtarak bu kadar anca kazanıyorum. adamın teki 4 senelik fakülte bitirip 3 günlük eğitimle en az 10 bin tl alacak. boşuna okumuşuz amk.
ben yazılımcıyım ek işlerle götümü yırtarak bu kadar anca kazanıyorum. adamın teki 4 senelik fakülte bitirip 3 günlük eğitimle en az 10 bin tl alacak. boşuna okumuşuz amk.
başvuranlar içinden, sırayla değil rastgele silah altına alıyorlar diyolla.
tahin pekmezi üzüm mü yoksa dut pekmeziyle mi karıştıracağını bilmeyen birinin kontrpiyede kaldığı durum.
mango türkiye bacağanı kapatacağı için, glock almaya karar verdiğim hediyedir.
en kralı ten olur. her formatta indiriyor mübarek.
bir barda kızla tanışmak için izlenmesi gereken yollardır ayrıca. kısaca yatağa giden yol da buradan geçiyor beyler.
ergenlerin çabuk alışıp zor vazgeçeceği eylemi kesme durumu.
bu heyecanla fazla yaşamazlar.
her gün saçınızı yıkayın işe yarıyor.
hiçbir zaman böyle bir avrupa ülkesi olamayacağımızın kanıtıdır. avrupa birliğine alırlar mı lan seni bu yobazlıkla. adamlar biraz da cinsellik kullanarak mizahla yaklaşmışlar olaya. bizim muasır medeniyetler seviyesine erişmemiz için daha çok yolumuz var. en iyisi siktir olup gidelim.
demokrasinin bug'ı.
sakatlığını bir nebze olsun atlatacağı için sevindiğim haberdir.
anıtkabir programını iptal etmesiyle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten video.
türk kızlarının oturmaktan tepsi popoya dönüştüğünü düşünürsek cevaplanması yersiz soru kalıbı.
nasıl bir milletiz amk her gördüğümüz çıplak ete tekme atıyoruz.