bugün

sevdiği entry'ler

mercedes s serisi

12 ayda öderiz o kadar para akladıktan sonra.

polat çiftinin arabalarını geri verin

Madem masumlar. Hem 1 sene hapiste tuttunuz, tazminat ta verin. 1 senede 100 milyon dolar daha aklarla.. kazanirlardi.

mal mal bakan bizon

Her aklıma geldiğinde gülerim.

nervio yu kim üzdü

Baykuşa da biraz kırgınım yalan yok…
Mariyya istediğin gibi sövebilirsin rahat ol lütfen.
Masklavi seni üzseler sesimiz elbet çıkar sakın üzülme..

Nihavend çaylak olursun inşsjfkf.

şike soruşturması geçirip avrupa dan men edilmek

şampiyonlar ligi gruplarında sıfır çeken benfica' nın taraftarının yaşadığı üzüntüye benzer bir üzüntü oluşturan durum.

çapulcu denince hemen kabul eden ezik tip

Gururlanarak kabul eder ezik. Bilmez ki yağmacı, talancı, plaçkacılığı kabul eder cahil mal.

çalışıyormuş gibi yapıp sözlükte takılmak

bir de klavyenin tuşlarına sert sert basıp, dikkatli dikkatli ekrana bakınca daha da etkili oluyor. oysa ki okuduğum ve yazdığım şey karınızı banyoda yıkar mısınız falan...

sisi nin ülkemize gelmesi

o sisi seyhan soylu olmasın...

akpnin faydaları

cehapeyi hoplatmaları.

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Deniz suyu ile demlenmiş filtre kahve.

allah ın olmadığı gerçeği

Ateist arkadaşlarla en çok tartıştığımız konu.

+ kemalcim şimdi tanrı'nın varlığı ispatlanamıyorsa yoktur demektir.
- haklısın yavrum. Şu elini versene.
+ne yapacaksın
-küçük albay'ı sıvazlayacaksın.
-yine mi ke, glop clop ,

Heheheh.

az önce yaptığım iyilik

Bir kediye merhaba dedim. Tersledi Mevvv dedi. Sonra poğaçamdan bir parça verdim. Süründü üstüme. Vay arkadaş be kediler bile çıkarcı olmuş bu memlekette. Maalesef.

30 ağustos 2024 harbiyelilerin yemini

reis bunlara oltayı attı kemalist ve bilumum muhalif güruh zokayı yuttu.

düne kadar ordu mahvoldu , orduyu yok ettiler kuleli kapatıldı, atatürk unutuldu diyen makarios yanlıları bir baktım işte gerçek türk ordusu , 2200 yıllık resmi kayıtlı tarih ,diye neşelendiler.
hani osmanlıcı eeran msü'yü tarikat yuvası yapmıştı.
o teğmenler reis izin vermeden kılıçı kından çıkartamazlar neyse kemalistler yediler yemi afiyet olsun 2028'e kadar idare ederler bu gazla.

her şey gozel olacak.

larisalisa

çok teşekkür ederim herkese, milyon kere teşekkür ederim. soran, dua eden, iyi dileklerini söyleyen tüm herkese. ne kadar dikiş yerlerinde ağrılar olsa da, gayet iyiyim. hatta şu an göl kenarında yerleşen bir restorandan eve dönüyorum, çalıştığım kadar gezmeye, dinlenmeye ve güzel zamanlar geçirmeye çalışıyorum. hepimiz iyi olalım, daima güzel günler yaşayalım.

müslümanların ingilterede barlara saldırması

Cehapenin zihniyet kardeşleri Erbil’de eşek s*kti. Eee?

masklavi

--spoiler--
1.si atatürke hakaret ya da nefret ettiğim bir entry yok.
--spoiler--

Bu durumda ne yapabileceğini biliyorsun, Istersen işlemleri başlatalım abi.

sözlük kızlarının telefon numaraları

--spoiler--

Buraya bir sözlük kızı numarasını atsa max beş kişi mesaj atar. Bir kişi cesaret ederse belki arar onda da sesi titrer kızın yüzüne kapatır muhtemelenzjdjf.

--spoiler--

sevgili nervio o telefon ekranından atomlarına ayrılarak geçip kıza yabışacak yazarlar var burada. nick vermeyelim şimdi true gibi kasap gibi kardeşlerimizi ifşa etmeyelim.

allah yok mu var mı

Var nolduki.

günaydın güzel veya zengin hanımlar kahvaltı hazır

Arada veya var en az bir şartı sağlayan gelir. Zaten zenginse güzek değil midir ?

yazarların en uzun sevişme süresi

ben en son rahmetli başbakan Bülent Ecevit'e yazar kasa atıldığı dönem seviştiğim için hatırlayamadığım sürelerdir.