bugün

sevdiği entry'ler

süleymancılar

Süleyman çakır fanlarına verilen isimdir.

ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek

Mehdi hazretleri ulaşım araçları ile değil belli bir yerde bir anda zuhur etmesi gerekir eğer Türkiye'ye taşıt vasıtasıyla gelirse bilin ki sahte mehdidir yok eğer ışınlanırsa etrafına nur saçarsa o gerçek hakiki Mehdidir kesinlikle şüphesiz sjsj.

ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek

esenyurta gitsin de orada ona mehdiyi gösterirler..

kediyi parçalayan pitbull

sözde hayvan sever geçinen ruh hastalarının büyük kısmı bu tip durumlarda aman aman tepki göstermezler.
köpekler tanrısıdır onların!!!
a.k ruh hastaları...

geliyor geliyor ismet geliyor

ipsala bim'den nussnacker alıp gelebilir.

ordunun derelerinin yukarı akmaması

kanka bence sen yeni parti tüzüğünden bu dereler hakkında bir şey kesin çıkartırsın bir bak istersen. hatta o oy mehmedim mehmedim kısmına denk gelen bir şey bile vardır o tüzükte..

ordunun derelerinin yukarı akmaması

aramızda ordulular var soralım diyeceğim ama şimdi masklaviye "orduda dereler yukarı mı akıyor" diye sorsak yeni partinin tüzüğünü okudun mu diyecek...

günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar

az içen insanlardır. ben 5 litre içiyorum o halde ben yürüyen varil falan mı oluyorum. su hayattır lan zararı olmaz kola bira vs içeceğinize su için.

nervio hamferdi

Ayıp lan altı üstü 48 yaşında çıtır bir hamferdiyim.

pforzheim den talimat alan yazarlar

“Diyor google” diyen birinden de talimat almazsınız be !

gammazların hain planlarının yine tutmaması

Sözlüğün illuminatisinin yine kazanamaması durumu. Plan yapmayın plan, tutmaz ulu sözlükte! Sürekli bir gammaz çetesi çökertiyoruz, yenisi geliyor ancak bir gün bitecekler!

domuz çikolatası

3 euro verelim kendisi yesin iblis.

sözlük yazarlarından tavsiyeler

korunun abi. cinsellikte de korunun cinsellik dışında da korunun.
zaman kötü kolla götü.

sadece 4 kez sakso çekmiş kızla evlenilir mi

ben hiç çekmedim kızda çekmesin isterim.

herkese garip size normal gelen şeyler

Manitacılık olaylarını sevmemek.
Milletin kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirmesi garibime gidiyor. Hiç mi özeliniz hiç mi kriteriniz yok? Her önünüze geleni nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Ayda bir senede bir manita yapıyorsunuz.
Ergenlikte falan tamam da 20 yaşından sonra böyle takılmak psikolojik sorunları olan insanlarda görülür. Onlarla da benim işim olmaz. Benim deliliğim kendime yetiyor zaten.

sosyal olarak başarısız insanlar

Bu sene biraz daha sosyalleştim yani mesela ablamın yazlıktan bir arkadaşı benim 2-3 sene önce falan içime kapanık olduğumu söylemiş yeğenime. ama bu sene sohbet ettik. Onun dışında bana bir şey sorulduğunda söylemişimdir. Bir de ablamla eniştemin üniversite arkadaşının kardeşi var onunla bayağı konuştuk. Yazlıktan birileri vardı onlarla konuştum. Öyle yani. Durumlar böyle.
© copyright 2005 - 2026