sevdiği entry'ler

kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği

e o zaman bizi niye sevmiyonıuz?

taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler

Gece parası olmadan taksiye binen kadınlar falan. Bu en başta gelen palavradır uydurma. Mesela sözlüğün taksicisi var çıksın söylesin...

pandela

orospunun doğurduğu ilgi çekmeye, konuşulmaya devam edebilmek için türk milletine hakaret içeren başlıkları her gün kasıtlı şekilde uplayarak türk milletine saldırılarını sürdürüyor (ki bu başlıkların varlığı dahi suçtur-TCK Madde 301-) ve bu türk düşmanı platformun sahibi ve yöneticileri sadece seyirci kalıyor, bilinçli şekilde.

qazi muhammed

görsel
iranda yaşamış kürtçü eşeğin tekiydi. Pkklıların 2x2=1 zımbırtısını bulan dangalaktır.

türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri

Güneydoğuya yerleşmeleri sağlanabilir. Orada onlara pkklıların ailelerinden alınan yerler verilebilir.

düşene gülmek

e komik amk. ona gülme buna gülme, neye gülelim olm?

sözlüğün kahve olması

Kahve yerine gave derdi a harfini uzatarak. Rahmetli muşlettin amca.

ela rumeysa cebeci

tahliye edilmiş ve yine namuslu kadın havaları, filozof kesilmeler (içerde bir kaç kitap kırıştırmış herhal?), 4'cü maymuna rollenmeler o biçim?

görsel

eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak

sıfır atık gününü bile kutlarım maksat olta atmak değil mi...

deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi

kutsalı olmayan orospu çocukları için her devrin geçer akçesi'dir!

ruh hali dengesiz stabil salak

düşününce örneklerinin çok olduğunu fark ettiğim, süper bir kişilik tespiti.

eşini hiç aldatmamış mal erkek

Kızlar kalpsiz. Kendisi fırsat bulsa boynuzlar sizi o nedenle kadınlara hatta insanlara sevgi beslemek mallık olabilir.

sözlük yazarlarının itirafları

Ben bugün bir şey öğrendim sözlük. Kalbimi paramparça eden bir gerçek daha öğrendim. Keşke hiç öğrenmeseydim. Keşke hiç bilmeseydim. Kendimi çok salak, çok acınası, çok yok olması gereken bir mahluk gib hissettim. Neden sözlük neden. Neden bu kadar fazla kötü şey.

hastanedeyim ful kadınlar hasta

edirne sultanlığının ser sahafından beleşine kitap almak isteyen kadın hayranları artık hastane koridorlarında fink atıyormuş. derecelerin 35santigratı gösterdiği bu mekanlarda tedavi görmekte olan hastaların can emniyetini ihlal eden bu gidişata dur diyecek müşlettin amcalar nerede, soruyoruz.

rum pkk sı

kürt pkk sıyla ortak çalışır.

rum pkk sı

EOKA olarak bilinir.

neden bu kadar güzelim

ya biraz önce mavican beklerken bir arabanın camındaki yansımamda fark ettim
maşallah ya kütür kütür karıyım.

yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek

Ankara'da ışıklı toki konutlarını uzaktan görmüştüm. inşallah içine girip gezmek de nasip olur.

her evde bulunan efes pilsen bardağı

Benim evimde yok. Müslüman evinde içki bardağının ne işi var.
© copyright 2005 - 2026