bugün

sevdiği entry'ler

uludağ sözlük kadrosu

küme düşecek kadrodur. bir tek 0 0 7 kankam oradan transfer olur kurtarır kendini.

kale3112 yi sırf nicki kale diye kaleye geçirmek nedir amk * hani mahallenin topu olmayan fakir çocuğu muamelesi çekmek nedir..

uludağ sözlük yüzünden işten atılmak

sanırım ismail bey yazarına sahip çıkacaktır.

çıkar dimi lan?!

çılgın bedişim yok başka işim

dünya dursa ben yine dönerim çılgın bedişim yok başka işim.

yalancıyı sikseler götünün üstüne oturamazsın

ayakta mı yazdın kanki. meh meh meh

bik bik kaç yaşında

Nah bu kadar. Pardon o başka bir şeydi.

sevmediğin işte çalışmak

sevdiğim işte çalışıyordum ancak iş sahibinden dolayı istifa etmek zorunda kaldım. 1 aylık bir süredir inşaatta çalışıyorum(boş durmayı sevmediğimden dolayı) işin garibi bu işi de sevmiş olmam. mesleğim bilişim olmasına rağmen bu alakasız işte beni tatmin ediyor. para hiçbir zaman önceliğim olmadı ama maaşı çok daha fazla oldu, gariptir. insanların çoğu mecburiyetten, geçim derdinden dolayı hayalindeki meslekte çalışmıyor. açıkçası kime sorsam benim hayalim şu meslek, bu meslek diyorlar. çoğu 35 yaşını geçmiş kişiler büyük ihtimalle hayalindeki ve sevdiği mesleği icra edemeyecekler. sevdiği işte çalışıp tatmin olacak kadar para kazanıyorsa bu hayatta şanslı yaşıyor demektir.

türkler kürtleri bombalamalıdır

kürtler dümdüz. yumuşak götünüzü sikerim. kürt. önü eki fazlası eksiği yok.

arapzon

Boş muhabbet. Türkiye'ye Avrupalı, kuzey Amerikalı ve doğu Asyalı (japon, Koreli vs.) turist gelirken bir şey yok, ama Arap turist gelince aooooovvvvv. Ne aooooooovvvvvu lan? Turizmden para kazanan insanlar, Arap turist gelince "gelmeyin" mi desin? Sırf sizin saçma sapan kompleksleriniz tatmin olsun diye insanlar geçim kapılarını mı sürgülesin?

Bu arada Trabzon'daki kadar istanbul'da, özellikle taksim, istiklal caddesi ve çevresinde Arap turist yoğunluğu var. Ama niyeyse istanbul'a arapbul dendiğine tanık olmadık şu ana kadar. Ha, denilmesin zaten de şu arapzon muhabbeti harbiden boş muhabbet, onu bilin de öyle konuşun.

mühendis erkeklerin çekici olması

cevap: gerizekalı olduğunuz için.

mesleğe göre çekim alanı değişen kadınlardan zaten birşey olmaz. çünkü hayatları şekilcilik üzerine kurulmuştur. onlar için önemli olan vitrindir. hayat bu, hiçbir garantisi yok. ileriki dönemlerde vitrindeki bu parçalardan biri veya birkaçı kaybedildiğinde evlilikleri sallantıya girer. uzak durun bu kadınlardan.

not: mühendisim.

mühendis erkeklerin çekici olması

Turizmci erkeklerin yüzü gülür mü beee…

ilk buluşmada çü be diyen kız

Çü be Hoştun trakyacası. Yani kız size hoşt demiş ama yine de siz bilirsiniz çocuklar.

kediye miyav demek

dile hakim değilseniz tırmalanmanızla sonuçlanabilir. sonuçta sizin dediğiniz miyav naber demek de olabilir, küfür de olabilir.

hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür

değildir.

demokrat değiliz, partici değiliz, liberal değiliz. dogmatik değerleri savunuyoruz. peygamberimiz sizin hiçbir kıytırık siyasi figürünüze denk değildir, kıyaslayamazsınız. karikatürize edemezsiniz. hafife aldırmayız. onu kimse dalga konusu edemez, ederse cevabını alır. yaptıklarınızın sonuçlarını göze almalısınız. bu konuda sorumsuzluk kabul etmiyoruz. hz. musa ile hz. muhammed farklı dinlerden değildir ayrıca. hepsi tevhid mesajının elçileridir. hiçbir peygamberin mizah konusu edilmesini istemiyoruz. bu konu da tartışmaya açık bir şey değildir müslümanlar için. anamız, babamız, canımız o'na ve yoluna feda olsun.

siz özgürlük değil islam'a sövmenin özgürlüğünü istiyorsunuz. tutarlı değilsiniz. kendi değerlerinize bir saldırı algılayınca nasıl canavarlaştığınızı, özgürlük, hukuk vs dinlemediğinizi görüyoruz. kimseyi salak yerine koymayın.

dizi mankenleri

En bilinenleri şunlar:
Can Yaman.
Beren Saat.
Hande Erçel.
Hazal Kaya.
Serenay Sarıkaya.

azıcık ilgiyi aşk sanan adam

para üstünü uzatırken yine bekleriz demeseydi o zaman! niyeti ciddi değilse şok kasasından bana niye indirimli ürünlerden almak ister misiniz dedi? bak yaaa...

apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi

türkiyede esnaf diye geçinen sırtlanların her geleni yolunacak kaz gibi gören yılışık kalitesiz kültürsüz hizmeti bir de çok pahalıya satmaya çalışan apaçi modelini bitmesi yok edilmesi imha ettirilmesi lazım. aslında bu turizmde olayın görünen yüzü genel olarak bir sürü şeyi bahane edip aşırı şişirilmiş fiyatlar türkiyenin genelinde var. özellikle büyük şehirlerde feci halde bak turizmde kırbaç şaklamaya başladı artık turist gelmiyor. efendice düzgün yeteri kadar karlarla ya düzgün bu işi yapacaksınız yada siktir olup gideceksiniz.

beybi leydi avrat mı

Para varın karısı sumo güreşçisi olduğu için konuya hakim dikkat ederseniz.

abdulkadir geylani nin allahı düşmekten kurtarması

Üstteki sapkın inançtan bağımsız olarak söylüyorum:

1. Abdülkadir Geylani muvahhid bir alimdir, bu sapıklarla zerre alakası yoktur. Hatta kendi döneminde bu sapıklarla mücadele etmiş biridir.

2. Allah mekandan münezzehtir veya Allah her yerdedir gibi inançların ne ayet ne de hadislerde yeri yoktur. Ayetlerde ve hadislerde Allah semada, arşının üzerinde istiva etmiştir diye geçer. Keyfiyetini sorgulamadan böyle inanır, olduğu gibi kabul eder, başka da bir şeye hamletmeyiz manaen. Cennette Allah’ın kullarına görüneceği ve bazı kullarına gülümseyeceği ile ilgili hadisleri de benzer mantıkla inkar edebilirsin dede. Neye küfür dediğine dikkat et derim.

65 yaşında bir kızla deli gibi sevişmek

demir gibi oldu namusuma .

masklaviden beğeni alınca gelen pişmanlık hissi

tarikatçı değilim brom benim şuku falan atma bana la .