bugün
M
marjinalbirnick6 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
M
karantina nasıl geçiyor
Sayesinde diziler bitirdiğim, insan görmediğimden dolayı güzel güzel geçip gidiyor.
M
şanlı israil bayrağı
Dünyanın en güzel ikinci bayrağıdır. ikinci vatanın her yerinde dalgalanır.
M
güzel gülen kadınlar
Çirkin olsalar bile güzel gülüşleriyle sempati toplayan kadınlardır, sıcak kanlılardır. Bunların bir de güzel olanları vardır. (bkz: Marlyn Monroe)
M
masterchef türkiye
beni kendi mutfağımın chefliğinden türkiyenin chefliğine atayacak olan yarışmadır. ilerleyen günlerde show tv de izleyicilerimle buluşacağım. fan club için acele edin! ~swh~ www.masterchefturkiye.com
M
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
marjinalbirnick7 yıl önce
ırkçılık
azı farz, çoğu cehenneme götürebilir fikir yapısı.
M
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
M
ilkokuldan akılda kalanlar
eğitim hayatının ilk beş yıllık diliminden akılda kalanlardır. şimdi ilköğretim oldu ama o beş yıllık süre hala ilkokul olarak vazifesini sürdürmekte. ilkokul birinci sınıftaydım, daha henüz başındaydım yani her şeyin. sene 1990. berna diye bir kı… devamını gör
M
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
M
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
M
dünyanın en güzel sembolü
Floresan lamba yapalım biz onu.
M
sözlük yazarlarının hayatı
Cok once sikilmistir.
M
özlenilen çizgi film kahramanı
Benim için tabii ki de `snoopy`'dir. Burada bir de yorganını elinden hiç düşürmeyen bir eleman vardı onu da özlüyorum. Gerçi O vakitlerin, o anların her saniyesini her dakikasını özlüyorum. (img:#1738282)
M
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
M
kadın yazar düşmanlığı
kedinin uzanamadığı ciğere murdar deme meselesidir.
M
sözlük yazarlarının profil fotoğrafları
sözlük yazarlarının facebook a ekledikleri profil resimleridir. edit:örnek olarak `uao`'nun profil resmi:`http://galeri.uludagsozluk.com/g/s%C3%B6zl%C3%BCk-yazarlar%C4%B1n%C4%B1n-profil-resimleri/` ikinci bir mutluluk editi:eksileyen herkese teşekk… devamını gör
M
marjinalbirnick8 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
M
15 temmuz şişirilmiş bir balondur
bilinen doğru gerçektir. 15 temmuz sıradan ve normal bir darbe girişimidir, ancak akp ve hükümet tarafından çok önemli gibi görülmektedir ve abartılmaktadır. 18 mart, 23 nisan, 19 mayıs, 30 ağustos ve 29 ekim gibi milli bayramlarda hiç bir bok yapmay… devamını gör
M
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
M
simsiyah kedi için isim önerileri
arap. kutsal bir isim olmuş olur.
M
niye yalnızım
Kalbinin güzelliğine eş değer biri çıkmamıştır belki de kanka.
© copyright 2005 - 2026