bugün

entry'ler (314)

hannibal lecter aile lokantası

doktorluğu bırakan hannibal'ın açması muhtemel lokantadır. menüde çeşit çeşit lezzetler müşterileri beklemektedir.

yamyam konulu film izlerken acıkmak

green inferno diye bir film izlerken başıma gelen hadisedir. şişman bir herifi tandıra koydular, pişirip yediler. izlerken canım tandır çekti.

insan etine en çok benzeyen hayvan eti

yamyamların ve yapılan araştırmaların söylediğine göre insan eti lezzet olarak en çok domuz etine benziyormuş.

survivor da kadınları yazan erkek yarışmacı

top ya da eşcinsel olabilir. ben olsam hep erkek yazarım. adayı haremim yaparım.

survivor başlayacak diyerek buluşmayı terk etmek

buluştuğunuz kişinin survivor fanatiği olduğunun işaretidir.

internetten tanışılan erkeğin bicirik çıkması

internetten tanışıp buluştuğunuz erkeğin keloğlan filmlerinin unutulmaz oyuncusu aydın babaoğlu çıkmasıdır.

ilk buluşmaya kel kafayla gitmek

kellerden hoşlanan kadınların kalbini kazanacak eylemdir.

babanın 60 yaşında cinsiyet değiştirmesi

60 sene adam olduk, son demlerimizde de kadın olalım mantığıyla hareket eden bir babanın eylemidir.

male stripper olmak isteyen erkeklere tavsiyeler

öncelikle güzel bir vücuda ve iyi bir dans yeteneğine sahip olunması gerekir.

anneye ben gayım şakası yapmak

evde eğlenceli bir ortam oluşturacak şakadır. gerçi benim için eğlenceli olmadı. şakanın sonunu dinlemedikleri için şu an aşiret peşimde.

babadan gizli bale kursuna giden oğul

bir zamanlar bendim. kuğu gibi süzülürdüm, bale yapışımı gören büyülenirdi. ama babam bir gün beni o beyaz taytların içinde yakaladı. hemen gidip boks kursuna yazdırdı. narin bir kuğuyu, hırçın bir boğaya çevirdi.

35 yaşından sonra erkek striptizci olunur mu

hayallerini yaşamak için geç olup olmadığını merak eden bir adamın sorusudur.

babaya bale yapmak istediğini söyleyen oğul

ortalama bir türk babasıysa izin vermez. top mu olucan lan başımıza der. şimdiye dünyaca ünlü bir balet olabilirdim, ama bu dar bakış açısı yüzünden olamadım.

37 yaşındaki oğlunun ayrı eve çıkmak istemesi

şimdiki gençlerin çok asi olduğunu gösterir. yaşadık bu tartışmayı ancak z kuşağını ikna etmek çok zor. tutturdu ayrı eve çıkıcam diye.

kız arkadaşının torunu olması

insana tuhaf gelir. henüz 67 yaşındaki bir kızın torununun olması tuhaftır.

balkona üst kattan çıplak adam düşmesi

çok ilginç bir hadisedir. siz balkonda çay içerken birden üst kattan aşağı çıplak bir adam düşer. komşunuz değildir. çünkü onun sesi yukarıdan gelmektedir. karısına "evde biri mi vardı?" diye sormaktadır. çıplak adam sizden özür diler. siz de garibana kendi kıyafetlerinizden verirsiniz ve yolcu edersiniz. ama olayı hala çözemezsiniz.

komünizmin sike sike gelecek olması

43 yaşındayım. küçüklüğümden beri duyarım bu lafları. ama gerçekleştiğini görmedim.

ev baklavası

aşırı dandik olur. 53 yaşındayım iyi yapan bir kişi bile görmedim. hazır en iyisidir.

ali baba'nın ticari zekası

"dört odun beş kuruş, beşincisi bedava" kampanyasıyla ortaya çıkan zekadır. ancak elinde patlamıştır. herkes beşinci olan bedava odunu almış ve ali baba kuruş kazanamamıştır.

tarzan rıfkı da ölen kadın

manyak rıfat tarafından öldürülen kadındır. rıfkı ile mektup üzerinden tanışmış ama görüşmeye gittiğinde bir karışıklık sonucu rıfat ile karşılaşarak ormanda canice katledilmiştir. kimsenin de s.kinde olmamıştır.
© copyright 2005 - 2026