bugün
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması21
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek16
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek13
- türkiye den siktir olup gitmek10
- ateist birisine ramazan kolisi vermek22
- irem derici seksiliği14
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi13
- durduk yere engelleyen erkek17
- muharrem ince35
- borsa17
- büyük meme vs küçük meme12
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun15
- kemal kılıçdaroğlu'nun secaadeye basması12
- üstteki yazarın yaşadığı şehir43
- üstteki yazara aşık ol26
- kilot mu külot mu14
- 82 maaş alan bürokrat21
- erkek görünce gelen kusma isteği13
- günün sözü16
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu17
- yaş farkı17
- sahurdayız uludağ sözlük40
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz29
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları27
- kemal kılıçdaroğlu35
- recep tayyip erdoğan27
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- frank lucas denilen sapık10
- frank lucas kimdir12
- bir baltaya sap olamadim19
- bağcılar17
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- true neden sevilmiyor sorunsalı11
- klarnet calan sarapci koala 632
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak41
- ekşi sözlük12
- ölmek istemek16
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı23
- iftara ne yapsam23
- beşiktaş8
- dolar daha da artar mı11
- radikal kemalist teorisyen12
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- anın görüntüsü15
- forumdan bile engelleyen erkek9
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı12
- eski 20000 lira9
- su oruç bozar mı9
- bankadaki dövizlere el konulması9

entry'ler (150)
Buluyorlar. Yarısı polis oluyor.
Daha sadece 2 bölümü yayınlanmış olağanüstü güçlere sahip karakterlerin olduğu fantastik gerilim dizisi. Ilk sezon 8 bölüm olarak gözüküyor. Başrollerde olivia munn ve emma greenweel var.
Kandırdım nazlı yari sonunda çılgın sözlerle.
Bazen çok sevdiğim insanların özellikle ailemdeki kişilerin öldüğünü düşünüp deli gibi ağlıyorum. Ama iyi geliyor.
Her köşede muhakkak ağlayan, sevgilisinden ayrıldığı veya kavga ettiği için sinir krizi geçiriyormuş gibi davranan bi kız mevcuttur.
Beni sadece mutsuz ettiğini düşündüğüm için instagram ve twitter hesabımı sildim birkaç ay önce. Olayın vehametini sildikten sonraki süreçte anladım. Âdeta bağımlı olmuşum gibi yokluğunu aradım, tekrar hesaplarımı açmak istedim. Sabrettim, açmadım. Şu an çok memnunum ama sanırım internette bi yerlerde boş yapmaya çok alışmışım. Neredeyse bir yıl sonra buraya yine düştüm.
Nbc yapımı taze dizi. izlenir ama vasat. Polisiye artı bi takım üstün özelliklere sahip sarışın kadından oluşuyor sadece.
ünlü sayılabilecek her kadının (blogger, youtuber, instagrammer vs.) Hunharca eleştirildiği, adeta gıybetin canlanıp bir internet sayfası haline geldiği sözlük.
Büyük ihtimalle bütün sınıf arkadaşlarının doğum gününü kutlayıp hediye alan ancak kendi doğum günü facebook olmasa hatırlanmayacak insandır.
Eyüpspor diye bir takım olduğunu bile bugün öğrenmeme rağmen şimdiden ağzıma dolanan beste.
Mantık hatalarıyla dolu, konusu güzel, çok abartılmış dizi.
Rezaleti unutulup gitmiştir. Hâlâ sosyal medya hesaplarından en iyi anne olduğunu, en yakışıklı kocaya sahip olduğunu, en güzel hayatın kendisinin olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Acınası.
“Karşılaştığınız her yabancının görünmeyen bir sakatlığı olduğunu, tesellisi mümkün olmayan mahrem bir yas tuttuğunu ya da dışarıdan fark edilemeyen bir krizin ortasında olduğunu farz edin.”
Çünür, doğu batı, bir cumhurbaşkanı.
görsel
Kurabiye için.
Kurabiye için.
Bazı yerlerde çin greyfurtu olarak geçen meyve. Beyaz renkli ve greyfurttan daha tatlı. Tadı çok güzel.
Doğal antidepresan. Kokusu bana kurumuş dereotu gibi geliyor ve bundan hoşlanmıyorum. Melisa veya papatya ile birlikte tüketilince kokusu kayboluyor. Fazla tüketilmesi durumunda baş ağrısı yapıyormuş, benim uykumu getiriyor.
instagram hikayelerini izlememek.
Köprücük kemiklerinden hayata tutunma saçmalığıyla kapışır.