bugün
- en gey özelliğiniz9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek14
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- türklerin ileri olduğu konular20
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- deri ceketli serseri5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- eski seni özlüyor musun6
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- kültürün bireyi boğması4
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- gocu pandela barışı4
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- seninle şurada olabilirdik5
- geceye bir şarkı bırak23
- düşün ki o bunu okuyor4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- özlenen hissiyatlar6
- dövmeli erkek2
- ruh hastası olan yazarlar6
- fethiye2
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ioçke'nin elleri4
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- bir insanda en sevilen özellik3
- abd vizesi4
- dinsize inanır mısın17
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- uludağ sözlük döğüş klübü2
- kylian mbappe3
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- strange academy2
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
entry'ler (66)
henüz 16 yaşında tarifi imkansız acılara şahit olmuş yoldaşım. twitterda beni engellediği için kendisine yazamıyorum o yüzden buradan yazayım seni çok seviyorum sana çok kıymet veriyorum bil.
chp hdp birleş nickimle ortalığın tozunu attırdığım oyun. tayyip defol, Anadolu çomarı ve chp nickli kankalarım o bendim uludağdaysanız kritiğini yapalım.
sözleri cegerxwin'e ait olan bi şiwan perwer eseri.
azıcık kürtçe bilip te bu eseri ilk dinlediğinde tüyleri diken diken olmayan var mıdır acaba?
azıcık kürtçe bilip te bu eseri ilk dinlediğinde tüyleri diken diken olmayan var mıdır acaba?
az önce selahattin Demirtaş'ın domuz etini yediği oyun.
bilgisayarımın verdiği hata hakkında Türkçe herhangi bir bilgi bulamadım. ne tarayıcılar çalışıyor ne de programlar. sorundan haberdar olan bilen varsa kırmızılandırsa makbule geçer.
mutlu olmayı gerektirecek hiç bi bok yok. mutlu olduğum zamanlarda hüzün enjekte etsin diye dinlediğim şarkı. ömür boyu dinlemekten vazgeçmiyecem sanırım.
kurulursa katılmaya hazır u nazır olduğum server.
örgüt kurmak. ha ne sike yarıyor derseniz. susar köşeme çekilirim.
bu işe girip peygamber olmayı düşünüyorsanız. manifestonuzu hazırlarken ümmetinizden her bir erkeğin dört kadınla grup yapmasına izin verdikten sonra kendinize sınırsız hak tanımayın aksi taktirde bir kaç yüzyıl sonra tutarlılığınız tevazunuz ve libidonuz tartışma konusu olacaktır.
şuan beni düşünerek osbir çekiyor olabilir mesaj kutumu zehirledi gay oğlu gay.
gay. insanları rahatsız eden bir piç. eş cinsel hakları savunucusuyuz diye götümüzü siktirtmeyiz orospu ibne.
(bkz: mahatma gandhi)
çarşaflılardan korkmuyorum da etrafta kocası babası varsa karımın kızımın olduğu saat 12 yönüne doğru kafanı çevirdin aynı havayı soludunuz amı nem kaptı gibi bir gerekçeyle ebeveynleri tarafından öldürülmekten korkuyorum.
şaka bir yana nepal'liyim. zamanında osmanlı 1. dünya savaşında kaba eti sıkışınca cihad ilan etmiş bütün müslüman camia sesiz kalırken bizim gibi salak birkaç hintli aileyle gelmişiz istanbul'a biz gelene kadar savaş bitmiş amk zaten(yol 4 yıl sürmüş) biz de ne yapak kalak bari diye kalmışız türkiye'de
sorun falan değildir. daha bunun sorunsalı mı kalmış ulan. adam gay.
(bkz: sorunsal diyenin ağzına vurma isteği)
(bkz: sorunsal diyenin ağzına vurma isteği)
ELLERi ÖPÜLÜR KURBAN OLUNUR. BU DÜNYADA Ki EN GARiP EN GÜZEL ŞEY ANNE ARKADAŞ. KADININ iÇiNDEN ÇIKIYORUZ MUZ GiBi PORTAKAL GiBi DAHA NE OLSUN KARDEŞiM?
anasıyla beraber cihada katılması gereken yazar. milletin karısının kızının zorla cariye yapılmasını allah yolunda bir amel olarak görüyorsan ateist değilsen anneni yolla yollamak istemiyorsan tutarsız bir şerefszsin. gelmek istemezse senin de son derece insani bulduğun usül ile zorla götür. hem biraz sikişmek allah dostu ışidçilere de iyi gelir senin de amacın bu değil mi? yolla ananı kap sevabını kardeşim