bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- silver ile evlenecek erkek52
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- akrostişli şiir6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- hristiyanlık7
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- 30 yaşına girmek4
- en sevdiğiniz sayı3
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözler köşkü6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki satranç taşları4
- ellerim bos gonlum hos28
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- şikeci amedspor5
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükteki linç kültürü12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- gocu34
entry'ler (370)
TL'nin değer kaybetmesine sevinmeleri.
abi demeyeydin iyiymiş. (bkz: abla deme lazım olur)
niyetinizi direk belirtmek bunlardan biri olabilir. Vereceği varsa verir, vermezse kendi bilir. çok da şaapmamak lazım.
Videodaki yaşananların suç unsuru sayılıp soruşturma başlatılması gereken olaydır. Darp,alıkoyma,hürriyetten yoksun bırakma,para karşılığı fuhuş vb. suçlar barındıran trajikomik durum.
genel de anne ve babadan kalıtsal olarak bulaşan ve eğitim eksikliği sonucu mutasyon geçirerek vücutta yayılan en çok da beyni etkileyen virüs çeşididir. panzehiri eğitimdir.
Balıkesir'den hissettirip tedirgin edendir.
an itibariyle 2466 olandır.
kötü erkek yoktur, az ilgilenen erkek vardır. ama kadınlar ilgiyi her zaman ve daha fazla ister.
Almayanlara aman yalvarırız gel demediğimiz balodur.
Memleketteki hemşehrilerine sorması gereken adamın isyanıdır.
Kansızın bayrak tutanıdır.
Türkiye'de ikameti olmayan bir kişi bırak bankayı, PTT den hesap dahi açamıyor.(TC vatandaşı olsa bile) Kilosunu 6eu= yarım saat bile etmeyen yövmiye ücreti' ne satın aldığı kıymayı gömerken, benim çocuğumun eğitim sistemini oyuncağa çeviren sisteme katkıda bulunması haksizligidir.
Yaşadıkları, vergi ödedikleri yerde sol partiye oy verip, tatile geldikleri yerde sağ parti şakşakçılığı yapan bu omurgasızların kuruş vergi vermedikleri ülkenin geleceğinde söz hakkı olmamalıdır.
Bağlı olduğu partiye yakışan tavır sergilemiş milletvekilidir. Utanmak, vekili olduğu milletten özür dilemek gibi erdemler göstermek yerine lan lun diye saldıran milletvekili bu ülkeye ne katabilir diye de sorgulatandır. ödediğim vergiden payına düşeni haram ettiğimdir. hoş harama helale inansa kumar masasında yakalanir mıydı?
5000mah gücünde bataryası ile ne yaparsanız yapın 1 günde bitiremeyeceğiniz bataryası olan telefon.
mesaj kutusunun penis resimleriyle dolu olduğunu belirten yazar.
kümeskıranın teki.
Sen icra dosyası var diye kendi hemşehrine hırsız muamelesi yapıp işinden ederken, işte böyle o sevmediğin araplar patron olur, dua et de yarın bu vergi mükellefi araplara iş başvurusu yapmak zorunda kalmayasın.
Tanım: Türklük, Bozkurt, Kızıl elma, reis diyen kümeskıranların koalisyon yoluyla (bkz: cumhur ittifakı) iktidar yalakalığı yapacağım diye ülkenin gelmesine sebep olduğu durumlardan sadece bir tanesidir.
Tanım: Türklük, Bozkurt, Kızıl elma, reis diyen kümeskıranların koalisyon yoluyla (bkz: cumhur ittifakı) iktidar yalakalığı yapacağım diye ülkenin gelmesine sebep olduğu durumlardan sadece bir tanesidir.
Ben yeni zamlarla doğalgaz açamazken, yıllardır ödediğim kaçak kayıp bedelini haram ettiğim insanlardır.
haberin linki: https://m.ensonhaber.com/...in-ve-cocuklar-pano-soktu
haberin linki: https://m.ensonhaber.com/...in-ve-cocuklar-pano-soktu
bizim zamanımızda okullarda sıvı sabun yoktu. Ya siz ergensiniz, ya özel kolej pembe götlüleri,ya da biz dinozor olmuşuz.