bugün
- sırrı süreyya önder28
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması14
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü13
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı13

entry'ler (370)
TL'nin değer kaybetmesine sevinmeleri.
abi demeyeydin iyiymiş. (bkz: abla deme lazım olur)
niyetinizi direk belirtmek bunlardan biri olabilir. Vereceği varsa verir, vermezse kendi bilir. çok da şaapmamak lazım.
Videodaki yaşananların suç unsuru sayılıp soruşturma başlatılması gereken olaydır. Darp,alıkoyma,hürriyetten yoksun bırakma,para karşılığı fuhuş vb. suçlar barındıran trajikomik durum.
genel de anne ve babadan kalıtsal olarak bulaşan ve eğitim eksikliği sonucu mutasyon geçirerek vücutta yayılan en çok da beyni etkileyen virüs çeşididir. panzehiri eğitimdir.
Balıkesir'den hissettirip tedirgin edendir.
an itibariyle 2466 olandır.
kötü erkek yoktur, az ilgilenen erkek vardır. ama kadınlar ilgiyi her zaman ve daha fazla ister.
Almayanlara aman yalvarırız gel demediğimiz balodur.
Memleketteki hemşehrilerine sorması gereken adamın isyanıdır.
Kansızın bayrak tutanıdır.
Türkiye'de ikameti olmayan bir kişi bırak bankayı, PTT den hesap dahi açamıyor.(TC vatandaşı olsa bile) Kilosunu 6eu= yarım saat bile etmeyen yövmiye ücreti' ne satın aldığı kıymayı gömerken, benim çocuğumun eğitim sistemini oyuncağa çeviren sisteme katkıda bulunması haksizligidir.
Yaşadıkları, vergi ödedikleri yerde sol partiye oy verip, tatile geldikleri yerde sağ parti şakşakçılığı yapan bu omurgasızların kuruş vergi vermedikleri ülkenin geleceğinde söz hakkı olmamalıdır.
Bağlı olduğu partiye yakışan tavır sergilemiş milletvekilidir. Utanmak, vekili olduğu milletten özür dilemek gibi erdemler göstermek yerine lan lun diye saldıran milletvekili bu ülkeye ne katabilir diye de sorgulatandır. ödediğim vergiden payına düşeni haram ettiğimdir. hoş harama helale inansa kumar masasında yakalanir mıydı?
5000mah gücünde bataryası ile ne yaparsanız yapın 1 günde bitiremeyeceğiniz bataryası olan telefon.
mesaj kutusunun penis resimleriyle dolu olduğunu belirten yazar.
kümeskıranın teki.
Sen icra dosyası var diye kendi hemşehrine hırsız muamelesi yapıp işinden ederken, işte böyle o sevmediğin araplar patron olur, dua et de yarın bu vergi mükellefi araplara iş başvurusu yapmak zorunda kalmayasın.
Tanım: Türklük, Bozkurt, Kızıl elma, reis diyen kümeskıranların koalisyon yoluyla (bkz: cumhur ittifakı) iktidar yalakalığı yapacağım diye ülkenin gelmesine sebep olduğu durumlardan sadece bir tanesidir.
Tanım: Türklük, Bozkurt, Kızıl elma, reis diyen kümeskıranların koalisyon yoluyla (bkz: cumhur ittifakı) iktidar yalakalığı yapacağım diye ülkenin gelmesine sebep olduğu durumlardan sadece bir tanesidir.
Ben yeni zamlarla doğalgaz açamazken, yıllardır ödediğim kaçak kayıp bedelini haram ettiğim insanlardır.
haberin linki: https://m.ensonhaber.com/...in-ve-cocuklar-pano-soktu
haberin linki: https://m.ensonhaber.com/...in-ve-cocuklar-pano-soktu
bizim zamanımızda okullarda sıvı sabun yoktu. Ya siz ergensiniz, ya özel kolej pembe götlüleri,ya da biz dinozor olmuşuz.