bugün
- kiraz cicegi kolonyasi24
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat7
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- corona bira içen erkek5
- velvet37
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- sözlüğün en popi erkeği5
- kuran da namazın olmaması21
- uzak dur benden sözlük4
- domalan kız7
- ctrlx10
- beybi leydi'nin ayakları5
- koca istiyom gel beni al3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- bik bik'in mutfağı3
- istanbul da ev kiraları6
- mason greenwood6
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- eşitlik miti ve eşitsizliğin doğallığı2
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- ilk defa arkadan verecek olan kız2
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- bizi ne zaman sevecekler5
- saraca finch house24
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- cevabı bilinmeyen sorular6
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- en tehlikeli kadın tipi7
- japon kızı2
- ehli sünnet hocalar11
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- emlak balonunun artık patlamak zorunda olması2
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- götü yuvarlak olan kadın2
- ekrem imamoğlu14
entry'ler (64)
Damarlarınızın görünmesidir. Plajda 2 hafta bile geçirseniz yeteri kadar bronzlaşamamaktır.
Kuran’ı okuyanların anlaması için verilmiş bir çaba yüzünden Atatürk’e düşman olmaktır. Ayasofya’nın cami yapılmasının bu kadar istenmesinin sebebi de atatürk düşmanlığıdır. Bir hikaye vardı karadeniz’in bir köyünde mevlütte kuran okunurken bir arap’ı gülme krizi tutmuş. Yanındaki Türk sormuş kuran okunuyo niye gülüyosun diye. Arap demiş ki “kadınların adet dönemini anlatan ayetler okunurken millet ağlıyo ona gülüyorum.”
Sözlükte tanıdık falan da mı ediniliyormuş dediğimdir. Uludağ sözlüğün eski halindeydi sanıyordum o işler.
Şu olay her flörtte, her ilişkide başa gelir. Başa gelen çekilir derler ama ben yine de çekmiyorum. Muhabbeti sextinge getirmek ergence bir şey. Gerçeğini yapmaya cesaretin mi yok, imkanın mı yok? Çocuk değiliz sanal sex nedir?
Molped ultra anatomik tekli olanlar hem en rahattır hem de gün içinde en ufak ıslaklık bile hissettirmez. 5 güne yakın sürüyorsa döngünüz bir süre sonra genital bölge çevrenizi tahriş etmez, kızarıklık yaratmaz.
Flört aşamasında yanlış kişinin seçildiğinin işareti olabilir. Konu bulunamıyorsa muhabbet sarmıyordur, laf lafı açmıyordur.
Emeğin değerini bilemeyecek ve sahip olduğu şeylere asla gerçekten sahip olamayacak kadındır.
Fight Club’daki Tyler Durden’dır.
Ece Ayhan’ın Mor Külhani şiirinde geçen sürreal kelime.
“Ölüm kısa, dirim uzundur cehennette her an abiler...”
(bkz: aşk örgütlenmektir)
“Ölüm kısa, dirim uzundur cehennette her an abiler...”
(bkz: aşk örgütlenmektir)
An itibariyle korkunç bir yağmurun yağdığı şehir. Balkona çıkıp bi tane sigara içecektim ama şartların elverişliliği ortadan kalktı.
Anıran bir goril gibidir.
Kadın demeye utanan, kadın kelimesini kullanmayı kabalık olarak gören tipten yeğdir. Dünyada iki tane cinsiyet var. Biri kadın diğeri de erkek. Erkeğin karşıtı bayan değil yani kadın. Bu kelimeden utanırsak bu güne kadar verdiğimiz mücadelenin asıl anlamına çomak sokmuş oluruz.
Kapıyı tutan herkese teşekkür edilir. Ancak kapıyı tuttuğu için teşekkür beklemek de iyiliğin karşılıklı yapıldığını gösteren bir tutumdur.
Hafızalardan silinmeyecek acı bir cinayete kurban gitmiş siyahi. Bu görüntüyü hafızamdan atmak kaç yılımı alacak kim bilir...
Ruh hastası bir canidir. Mesleği elinden alınmadığı sürece de başka caniliklere devam edecektir.
Karantinaya 1 günlük ara verip dışarı çıkıldığında da yapacak hiçbir şey bulamamaktır.
Evlilik yapılmaz. Evliliği hala yöresel ve töresel algılayan, dışarıdan uzak, tek tip ve çocuk yapmaya endeksli gören insanlar yoğunlukta. Hatta %99’luk bir kısım böyle. Türkiye’de evlenilmez.
DÜn gece twitter’ı sallayan ve bugün de sözlükte gündeme oturmuş iddia. Bi daha çilek yiyemeyecekmiş gibi hissediyorum her nasılsa.
Kaynağını henüz bulamayacağım bir araştırmaya göre evet artırır. Diğer IQ artıran faaliyetler:
Bulmaca çözmek
Omega 3 ve B vitamini almak
Sosyalleşmek
Kreatin kullanmak
Bulmaca çözmek
Omega 3 ve B vitamini almak
Sosyalleşmek
Kreatin kullanmak
Olmayan tacizdir. Göğüs dekoltesi görmekten kimse rahatsız olmaz. Penis göstererek rahatsız etmek ile göğüs dekoltesiyle tahrik etmek arasında uçurumlar vardır. Absürtlüklerinizi önce içinize sonra da tarihe gömün.