bugün
- yazarların favori giyim markası15
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları4
- sözlüğün en harbi erkeği7
- velvet60
- inanılmaz sıkıcısınız ya3
- israile atom bombası atmak8
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- spor ayakkabı6
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
- ölmedeyiz uludağ sözlük4
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar8
- sadece kadınlara kibar davranan erkek modeli2
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- ben yokken sözlükte neler oldu2
- friedrich hegel la bi cay icek14
- hayattaki en değerli şeyler8
- mutlu ama uzak olsun12
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık5
- 2026 ekonomik krizi17
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- gece sokaklarda dolaşıp insanlarla sohbet etmek2
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- insan olmaya ceyrek kala15
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- migros'a sorulacak tek soru23
- istanbulda sonbahar2
- şeytanın ruhunu satın alınmaya değer bulmaması2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- hangi ülkelerden ne alınabilir3
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- binanın çatısına cami hoparlörü koymak3
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- aleksey batrakov28
- mohamed salah ghaly4
- geceye bir fotoğraf bırak2
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum4
- crush3
- osuruktan şiirler60
- gecenin metal şarkısı2
- alparslan kuytul15
- sevişirken ölmek2
entry'ler (99)
ben bir art niyet aramıyorum. tabi ki çok emek verilen bir operasyon. ben operasyonu çeksinler paylaşsınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. bu adamları arabaya koyarlarken medyanın çektiği görüntülerde niye asıl elebaşı yok? bunu hiç mi merak etmediniz? eğer gören varsa tabi ki bu benim eksikliğim.
2.soruya gelecek olursak niçin reina içerideki güvenlik kameralarından suratının net olduğu bir fotoğraf paylaşılmıyor da kansızın selfie çektiği görüntüler var veya sadece 30 40 piksellik rezil bir görüntü ?
art niyet aramayın yazdıklarımda emniyeti sonuna kadar destekliyorum. dedektiflik de taslamıyorum.
2.soruya gelecek olursak niçin reina içerideki güvenlik kameralarından suratının net olduğu bir fotoğraf paylaşılmıyor da kansızın selfie çektiği görüntüler var veya sadece 30 40 piksellik rezil bir görüntü ?
art niyet aramayın yazdıklarımda emniyeti sonuna kadar destekliyorum. dedektiflik de taslamıyorum.
soru1: arkadaşlar ben mi göremedim bulamadım ama bu adamın yakalanırken veya yakalandıktan sonraki ilk anların videosunu gören oldu mu? her yerde sadece ıraklı adamın kafayı bastırıp götürüyorlar?
soru2: kamuoyuna dövülmüş kansızı paylaşıyor basın-emniyet ama neden reinada belki 100 tane kamera olmasına rağmen 1 tane bile net fotoğrafını paylaşmıyorlar. internet kafe webcam i gibi görüntü mü olacak neredeyse Türkiye'nin en büyük gece kulübünde?
soru2: kamuoyuna dövülmüş kansızı paylaşıyor basın-emniyet ama neden reinada belki 100 tane kamera olmasına rağmen 1 tane bile net fotoğrafını paylaşmıyorlar. internet kafe webcam i gibi görüntü mü olacak neredeyse Türkiye'nin en büyük gece kulübünde?
aynı firmaya yaptırmış olmaları olasılığı çok fazla. Özellikle telefon numarası kısmı arayıp sipariş verilesi bir çekim gücüne sahip.
hepi topu iki şarjör mermisi olan ve köşeye kıstırılmış bir adamı neden ölü ele geçirirsiniz anlatın hele.
kim bilir neler öğrenilecekti kendisinden...
Uyanın artık! yok fetiş yok creampie falan değil olay...
kim bilir neler öğrenilecekti kendisinden...
Uyanın artık! yok fetiş yok creampie falan değil olay...
ingiliz bilim adamları boşalma sonrası artan bir hormon nedeniyle erkeklerin seksten başka şeyler düşündüğünü keşfetmişler. bu durumun, sekse ara vermeyi sağladığı için kişi yeniden sekse hazır hale gelene kadar onu koruyan bir süreç olduğunu ve bedenin zarar görmesini de önlediğini belirtmişler.
hayvan diye okudum ulan. kaburga maburga... en iyisi mi önce bir kuzuya tecavüz edeyim de sonra keser yerim.
tecavüz edersek alacağımız cezayı ortadan kaldırması için evlenmeyi kabul edecek yürekte olması... (bkz: tecavüzcüleri koruma yasası)
tecavüze teşvik düzenlemesi yaparsın. tecavüzcüler kurbanlarıyla evlenirse affedersin. ne şahane değil mi ? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Adamlar bir günde düşündüler bunu kafa zehir zehir... (bkz: konulan üç noktayı algılamayıp ıyy bu zihniyette de adam mı varmış diyene tecavüz ederim.)
lahmacungate.
david bowie - space oddity
(img:#1240393)
senin keseceğin kurbanın da, kendi kafanda oluşturup yaşadığın dinin de ben ta ..... koyayım. Okuyun öğrenin şu kitabı artık.
arizona belediyesi 2018.
nerede olmasın o? nerde olsaydı duramazdın.
edit: şu an
edit: şu an
schindler's list,
at s*ki üstüne kelebek sözünün ispatı bir hareket.
doping adsl... koduklarım heralde internet kafeden wireless adaptörle falan erişim sağlıyorlar.
haydar haydar.
dimitrikapulo kırmızı şarap... salata yaptık üstüne döktük.