bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor12
- sidretü l münteha4
- nervio ile travertenlere gitmek4
- çomar müzikleri2
- organize suç örgütü2
- yanık akrep dumanı çekmek5
- kanal 72
- türk ateisti7
- sözlük çok bozdu2
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması2
- yunanistan29
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- şimdi mokv olacaktı4
- seferihisar2
- zorunlu eğitim6
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- dünüşü4
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- ali vefa6
- en son aldığınız iltifat14
- la ilahe illallah3
- şımarık insan belirtileri2
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- tekne turu14
- sabahın köründe denize girmek3
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- eğitimin anlamsızlığı3
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- gürcistan26
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- yazarlara gelen son mesaj3
- sözlük yazarı dövmek3
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
entry'ler (99)
ben bir art niyet aramıyorum. tabi ki çok emek verilen bir operasyon. ben operasyonu çeksinler paylaşsınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. bu adamları arabaya koyarlarken medyanın çektiği görüntülerde niye asıl elebaşı yok? bunu hiç mi merak etmediniz? eğer gören varsa tabi ki bu benim eksikliğim.
2.soruya gelecek olursak niçin reina içerideki güvenlik kameralarından suratının net olduğu bir fotoğraf paylaşılmıyor da kansızın selfie çektiği görüntüler var veya sadece 30 40 piksellik rezil bir görüntü ?
art niyet aramayın yazdıklarımda emniyeti sonuna kadar destekliyorum. dedektiflik de taslamıyorum.
2.soruya gelecek olursak niçin reina içerideki güvenlik kameralarından suratının net olduğu bir fotoğraf paylaşılmıyor da kansızın selfie çektiği görüntüler var veya sadece 30 40 piksellik rezil bir görüntü ?
art niyet aramayın yazdıklarımda emniyeti sonuna kadar destekliyorum. dedektiflik de taslamıyorum.
soru1: arkadaşlar ben mi göremedim bulamadım ama bu adamın yakalanırken veya yakalandıktan sonraki ilk anların videosunu gören oldu mu? her yerde sadece ıraklı adamın kafayı bastırıp götürüyorlar?
soru2: kamuoyuna dövülmüş kansızı paylaşıyor basın-emniyet ama neden reinada belki 100 tane kamera olmasına rağmen 1 tane bile net fotoğrafını paylaşmıyorlar. internet kafe webcam i gibi görüntü mü olacak neredeyse Türkiye'nin en büyük gece kulübünde?
soru2: kamuoyuna dövülmüş kansızı paylaşıyor basın-emniyet ama neden reinada belki 100 tane kamera olmasına rağmen 1 tane bile net fotoğrafını paylaşmıyorlar. internet kafe webcam i gibi görüntü mü olacak neredeyse Türkiye'nin en büyük gece kulübünde?
aynı firmaya yaptırmış olmaları olasılığı çok fazla. Özellikle telefon numarası kısmı arayıp sipariş verilesi bir çekim gücüne sahip.
hepi topu iki şarjör mermisi olan ve köşeye kıstırılmış bir adamı neden ölü ele geçirirsiniz anlatın hele.
kim bilir neler öğrenilecekti kendisinden...
Uyanın artık! yok fetiş yok creampie falan değil olay...
kim bilir neler öğrenilecekti kendisinden...
Uyanın artık! yok fetiş yok creampie falan değil olay...
ingiliz bilim adamları boşalma sonrası artan bir hormon nedeniyle erkeklerin seksten başka şeyler düşündüğünü keşfetmişler. bu durumun, sekse ara vermeyi sağladığı için kişi yeniden sekse hazır hale gelene kadar onu koruyan bir süreç olduğunu ve bedenin zarar görmesini de önlediğini belirtmişler.
hayvan diye okudum ulan. kaburga maburga... en iyisi mi önce bir kuzuya tecavüz edeyim de sonra keser yerim.
tecavüz edersek alacağımız cezayı ortadan kaldırması için evlenmeyi kabul edecek yürekte olması... (bkz: tecavüzcüleri koruma yasası)
tecavüze teşvik düzenlemesi yaparsın. tecavüzcüler kurbanlarıyla evlenirse affedersin. ne şahane değil mi ? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Adamlar bir günde düşündüler bunu kafa zehir zehir... (bkz: konulan üç noktayı algılamayıp ıyy bu zihniyette de adam mı varmış diyene tecavüz ederim.)
lahmacungate.
david bowie - space oddity
(img:#1240393)
senin keseceğin kurbanın da, kendi kafanda oluşturup yaşadığın dinin de ben ta ..... koyayım. Okuyun öğrenin şu kitabı artık.
arizona belediyesi 2018.
nerede olmasın o? nerde olsaydı duramazdın.
edit: şu an
edit: şu an
schindler's list,
at s*ki üstüne kelebek sözünün ispatı bir hareket.
doping adsl... koduklarım heralde internet kafeden wireless adaptörle falan erişim sağlıyorlar.
haydar haydar.
dimitrikapulo kırmızı şarap... salata yaptık üstüne döktük.