bugün
- sedat pekmez49
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders10
- larisalisa öldü mü6
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- küfürbaz haydo5
- fakir ve cahilken doğurmak7
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- erkek regline isim önerileri5
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- cilgincapkin24
- merhaba arkadaslar4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- ilgi manyağı olmak7
- kısa şort giyen şişman kız5
- sek sevilen şeyler2
- somali3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- çelik erişçi3
- macbook edinme sebepleri5
- altın fiyatları düşerken gelen altın alma isteği3
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması6
- türkiye de iyi bir insan olmak4
- selda bağcan2
- annesizlik8
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak6
- 10 haziran 2026 tekin'in ırmak öğretmen açıklaması2
- ırmak koparan4
- fm2026 takım önerileri2
- malatyada öldürülen porsuk2
- aşk2
- dövüşmen guzum2
- dua2
- chp'nin hali ne olacak34
- sözlüğe düşkün olanlar üç kat köledir2
- otomatik şanzımanın bozulması3
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- derealizasyon3
- tasavvuf4
- huzur2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip5
- alo moderasyon2
- kızların ilgisinden sıkılan erkek2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
entry'ler (33)
öğretmen elinde sınav kağıtlarıyla sınıfa girer.
+ hocam yazılı mı yapacaksınız?
- hayır, kışılı yapacam.
(bkz: sözün bittiği yer)
+ hocam yazılı mı yapacaksınız?
- hayır, kışılı yapacam.
(bkz: sözün bittiği yer)
doğru söyleyen türk'tür amk.
1) bir tl için adam öldür müyormuyuz?
2) taksimde her kutlamada hayal bile edemeyeceğim yaratıklara dönüşüp hatunlara sarkmıyor muyuz?
3) italya'dan yola çıkıp başındaki papatyalarla içindeki insanlık sevgisiyle buralara gelene tecavüz edip insanlığın onuruna haysiyetine gelmişine geçmişine sokmuyor muyuz?
4) yere üç kiloluk balgamı gübre niyetine atan biz değil miyiz?
5) parasını verdiğin halde işini yapan kişiye dünyanın yalakalığını biz yapmıyor muyuz?
6) trafikte öküzün önde gideni olmuyor muyuz?
7) kürtlerin dışlanma nedenleri diye başlık açıp amı götü kaybetmiyor muyuz?
8) bayrağın ardına gizlenip mafya çete devlet üçgeninde kan emmiyor muyuz?
9) okulda istiklal marşını okumaktan kaçıp nette tuşlarla kurşun sıkmıyor muyuz?
10) on yılda bir yapılmak istenen darbelerle karşı karşı kalmıyor muyuz?
11) daha bir cephaneliği hakkından çıkıp 25 askeri mezara girmekten kurtarabiliyor muyuz?
daha ne sayayım yarram.
ilerde olduğunu mu sanıyorsun.
dünya bize tur bindirdi lan!!
1) bir tl için adam öldür müyormuyuz?
2) taksimde her kutlamada hayal bile edemeyeceğim yaratıklara dönüşüp hatunlara sarkmıyor muyuz?
3) italya'dan yola çıkıp başındaki papatyalarla içindeki insanlık sevgisiyle buralara gelene tecavüz edip insanlığın onuruna haysiyetine gelmişine geçmişine sokmuyor muyuz?
4) yere üç kiloluk balgamı gübre niyetine atan biz değil miyiz?
5) parasını verdiğin halde işini yapan kişiye dünyanın yalakalığını biz yapmıyor muyuz?
6) trafikte öküzün önde gideni olmuyor muyuz?
7) kürtlerin dışlanma nedenleri diye başlık açıp amı götü kaybetmiyor muyuz?
8) bayrağın ardına gizlenip mafya çete devlet üçgeninde kan emmiyor muyuz?
9) okulda istiklal marşını okumaktan kaçıp nette tuşlarla kurşun sıkmıyor muyuz?
10) on yılda bir yapılmak istenen darbelerle karşı karşı kalmıyor muyuz?
11) daha bir cephaneliği hakkından çıkıp 25 askeri mezara girmekten kurtarabiliyor muyuz?
daha ne sayayım yarram.
ilerde olduğunu mu sanıyorsun.
dünya bize tur bindirdi lan!!
kavga esnasında yaşanan sorulardır. başka bir ülkede benzeri olduğunu sanmıyorum.
kişiler birbirini çok iyi tanıdığı halde dövüşürken ya da dövüşmek üzereyken kullanır.
- kimsin lan sen!!!!!!
- asıl sen kimsin lannnn!!!!
- sen benim kim olduğumu biliyor musun!
- asıl sen benim kim olduğumu biliyor musun!!!
(bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk)
kişiler birbirini çok iyi tanıdığı halde dövüşürken ya da dövüşmek üzereyken kullanır.
- kimsin lan sen!!!!!!
- asıl sen kimsin lannnn!!!!
- sen benim kim olduğumu biliyor musun!
- asıl sen benim kim olduğumu biliyor musun!!!
(bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk)
sınav esnasında türkiye'nin her yerinde olduğu gibi gözetmen ya da salon başkanı;
- son 15 dakika
diye uyaracaktır sizi. tepkiniz;
- aha y.rrağı yedik.
olacaktır. merak etmeyin. bir toplu ayin gibi düşünün bu işi. heyecanlanacaksınız ki doğaldır. 3 milyar çinlinin bir anda boşalması gibi bir şey bu. hissetmeyeceksiniz bile.
(bkz: kitlesel siki tutma anları)
- son 15 dakika
diye uyaracaktır sizi. tepkiniz;
- aha y.rrağı yedik.
olacaktır. merak etmeyin. bir toplu ayin gibi düşünün bu işi. heyecanlanacaksınız ki doğaldır. 3 milyar çinlinin bir anda boşalması gibi bir şey bu. hissetmeyeceksiniz bile.
(bkz: kitlesel siki tutma anları)
(bkz: yunusa yunus balığı diyen kazmatof)
şeklinde bir başlık açsaydın o kazmatoflardan bir farkın olabilirdi belki.
şeklinde bir başlık açsaydın o kazmatoflardan bir farkın olabilirdi belki.
(bkz: kız engin)
her maçta ağlıyor, her maçta kasığını tutuyor, her maçta yerde.
amk siki olan bi sen mi varsın!
azıcık profesyonel, azıcık delikanlı ol be kardeşim. özel talimat mı alıyorsun kulüpten nedir?
her maçta ağlıyor, her maçta kasığını tutuyor, her maçta yerde.
amk siki olan bi sen mi varsın!
azıcık profesyonel, azıcık delikanlı ol be kardeşim. özel talimat mı alıyorsun kulüpten nedir?
dalga geçtiğinizi, ayar vermeye çalıştığınızı duymaması gereken insandır.
"siz niye entrylerinizde büyük harf kullanamıyor; cümleyi büyük harfle başlatmıyor, özel isimlerin ta amına koyuyorsunuz yavşaklar!"
diye bir soru sorsa ne cevap vereceksiniz ha? göt olmaz mısınız olm sonra?
(bkz: madalyonun öbür yüzü)
"siz niye entrylerinizde büyük harf kullanamıyor; cümleyi büyük harfle başlatmıyor, özel isimlerin ta amına koyuyorsunuz yavşaklar!"
diye bir soru sorsa ne cevap vereceksiniz ha? göt olmaz mısınız olm sonra?
(bkz: madalyonun öbür yüzü)
had safhada olan eylemdir.
askersin, şekli bozma düzgün yürü, yeterince bağır. silahın tutukluluk yapsa da olur.
öğrencisin, oku, mezun ol. eğitim seviyesini yükselt. işsiz kalsan da olur.
başbakansın, suriye'den gelenleri doyur, giydir, barındır. van'dakiler soğuktan donsa, ölse de olur.
bu şekilde uzar da gider.
askersin, şekli bozma düzgün yürü, yeterince bağır. silahın tutukluluk yapsa da olur.
öğrencisin, oku, mezun ol. eğitim seviyesini yükselt. işsiz kalsan da olur.
başbakansın, suriye'den gelenleri doyur, giydir, barındır. van'dakiler soğuktan donsa, ölse de olur.
bu şekilde uzar da gider.
şakirt: allah yoksa ukrayna neden başımıza düşmüyor? karadeniz başımıza dükülüp ıslanmıyoruz bu da mı tesadüf? bunu da açıklayın atayistler
ateist: istersen afrika da kıçımıza girsin. yerçekimi yavrum. yerçekimi...
yazar notu: ukrayna üzerimize düşseydi fena olmazdı lan.
ateist: istersen afrika da kıçımıza girsin. yerçekimi yavrum. yerçekimi...
yazar notu: ukrayna üzerimize düşseydi fena olmazdı lan.
bu ülkenin asıl sorunu beden eğitimi derslerinde öss'ye hazırlık adına gençlere matematik soruları çözdürülmesidir.
koy götüne gitsindir sporun geleceği türkiye'de.
kaba kuvvete çalışan beyinler olmaktan öteye gidemez bu ülke.
1 altın.
sevinin amk.
edit: iddiasına varım. eksileyen ipneler matematikten de anlamıyordur.
koy götüne gitsindir sporun geleceği türkiye'de.
kaba kuvvete çalışan beyinler olmaktan öteye gidemez bu ülke.
1 altın.
sevinin amk.
edit: iddiasına varım. eksileyen ipneler matematikten de anlamıyordur.
şakirtlerin ateistlere vermeye çalıştığıdır. şakirtleri komik duruma düşüren ayarlardır. üzerine ayar yerler. noktası virgülüne karışmadan bakalım;
şakirt: dün ocağın üstüne tencere, tereyağı, un, süt, şeker, vanilya bıraktım. sabah uyandığımda helva olmuştu arkadaş hem de enfes helva. dünyada böyle kendiliğinden olduğunu savunanlara kapak gibi cevabımdır.
ateist: kurtuluş bu idiotların helvasını yediğimiz gündür.
şakirt: ateistler şimdi bahçeye tuğla çimanto(!) kum taş koydum aceba yarına kendiliğinden duplex(!) bir ev oluşurmu siz bu konuda uzmansınız ne dersiniz bu olaya
ateist: onlardan duplex(!) ev olur ama senden adam olmaz. önce türkçe'yi öğrensen?
bir diyalogtan alıntıdır.
şakirt: pis ataist kafir (18 dakika önce)
şakirt: pis kafir atatürkü alah naletlemiştir enstein diye bi adam topraktan geldiğimizikanıtlamıştır sonra kafir atatürk o adamı öldürmüştür sonra davrin diye biadam alahı kanıtlamıştır niye hala inanmıyonuz anlamıom ki
hıı
noldu
alah yoksaseni kim yaratı (17 dakika önce)
ateist: kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim (6 dakika önce)
şakirt: tineri alah yasaklamıştır
cehennemdeyanacaksın
davrin kanıtlamıştır
bunu (6 dakika önce)
ateist: ablacım harbiden ne içtin sen hap falan mı kullandın (4 dakika önce)
şakirt: noldu gerçekler battımı
şakirt: dün ocağın üstüne tencere, tereyağı, un, süt, şeker, vanilya bıraktım. sabah uyandığımda helva olmuştu arkadaş hem de enfes helva. dünyada böyle kendiliğinden olduğunu savunanlara kapak gibi cevabımdır.
ateist: kurtuluş bu idiotların helvasını yediğimiz gündür.
şakirt: ateistler şimdi bahçeye tuğla çimanto(!) kum taş koydum aceba yarına kendiliğinden duplex(!) bir ev oluşurmu siz bu konuda uzmansınız ne dersiniz bu olaya
ateist: onlardan duplex(!) ev olur ama senden adam olmaz. önce türkçe'yi öğrensen?
bir diyalogtan alıntıdır.
şakirt: pis ataist kafir (18 dakika önce)
şakirt: pis kafir atatürkü alah naletlemiştir enstein diye bi adam topraktan geldiğimizikanıtlamıştır sonra kafir atatürk o adamı öldürmüştür sonra davrin diye biadam alahı kanıtlamıştır niye hala inanmıyonuz anlamıom ki
hıı
noldu
alah yoksaseni kim yaratı (17 dakika önce)
ateist: kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim (6 dakika önce)
şakirt: tineri alah yasaklamıştır
cehennemdeyanacaksın
davrin kanıtlamıştır
bunu (6 dakika önce)
ateist: ablacım harbiden ne içtin sen hap falan mı kullandın (4 dakika önce)
şakirt: noldu gerçekler battımı
ateistlerin bilgi küpü olması gerektiğini savunan cahil vurgusu
ya da
hangi mına koduğumun zihniyetin ürünü?
tanrı tanımayan ya da bir tanrı tarafından yaratılmadığını iddia eden bir kişi koli koli kitap mı yutmalıdır yani? her türlü tez hakkında bilgi sahibi olup, sırf senin gibi cahil cühela biri istedi diye dünyanın argümanını mı önüne sermelidir? daha hangi ayetin hangi surede yer aldığını bilmeyen onu geçtim bırak ayet sayısını kaç olduğunu ağzındaki dişleri dahi sayamayan bir kunek bilmeden öğrenmeden okumadan haklı, beynini kullanabilen normal bir şekilde önüne serilen inanca hayvani bir dürtüyle amenna diyebilen yobazdan çok üstün meziyetlere sahip ateist mi haklı?
nedir bu tabusal yargı? bir allahın her şeye gücünün yettiğini avaz avaz bağırmanı bile anlarım da bir ateist okumuş, görmüş genel geçer bir bilgi donanımına sahip olmalıdır diye kendini yırtmana mana veremem.
beyni olan herkes, düşünebilen herkes ateist olmaya yetkindir.
sokmuşum senin kriter manyaklığına!
ya da
hangi mına koduğumun zihniyetin ürünü?
tanrı tanımayan ya da bir tanrı tarafından yaratılmadığını iddia eden bir kişi koli koli kitap mı yutmalıdır yani? her türlü tez hakkında bilgi sahibi olup, sırf senin gibi cahil cühela biri istedi diye dünyanın argümanını mı önüne sermelidir? daha hangi ayetin hangi surede yer aldığını bilmeyen onu geçtim bırak ayet sayısını kaç olduğunu ağzındaki dişleri dahi sayamayan bir kunek bilmeden öğrenmeden okumadan haklı, beynini kullanabilen normal bir şekilde önüne serilen inanca hayvani bir dürtüyle amenna diyebilen yobazdan çok üstün meziyetlere sahip ateist mi haklı?
nedir bu tabusal yargı? bir allahın her şeye gücünün yettiğini avaz avaz bağırmanı bile anlarım da bir ateist okumuş, görmüş genel geçer bir bilgi donanımına sahip olmalıdır diye kendini yırtmana mana veremem.
beyni olan herkes, düşünebilen herkes ateist olmaya yetkindir.
sokmuşum senin kriter manyaklığına!
diniyle, inancıyla gurur duyan ve bunlara dört elle sıkı sıkıya sarılan tercihsizliğin girdabında kendi tercihiymişcesine bas bas bağırabilip, "ben aradım, ben buldum, ben araştırdım, ben öğrendim ve de tüm bunlarla beraber ben inandım" diyen kişilere söylenmesi gereken uyarı cümlesi.
itiraf et oğlum dinini sen seçmedin.
ya verdiler eline elifbayı cami köşelerinde imamlardan dayak yiyerek öğrendin müslümanlığı ya da ataerkil olmandan mütevellit ebeveynlerine bakarak kavradın bu inancı. olabilir "bana tapmazsan vermem lan sütümü" diyen ineğe bağladın umutlarını. bilemem belki de iki çıtayı ters düz yaparak hoşlandın haçtan. heybetli heykellerinden hoşlandın diye sevdin budayı. ama dostum hiçbiri değil işte. burda doğdun burda büyüdün diye müslümansın sen. ordasın diye hristiyan, şurdasın diye yahudi...
aramadın.
bulmadın.
sadece denk gelen inanca verdin kendini körü körüne. şüphe etmekten bile korktun. beynini kullanmaktan çekindin. acaba'yı çıkardın lugatından. ne halin varsa gör ama en azından şunu idrak et. şunu itiraf et.
dinini sen seçmedin.
itiraf et oğlum dinini sen seçmedin.
ya verdiler eline elifbayı cami köşelerinde imamlardan dayak yiyerek öğrendin müslümanlığı ya da ataerkil olmandan mütevellit ebeveynlerine bakarak kavradın bu inancı. olabilir "bana tapmazsan vermem lan sütümü" diyen ineğe bağladın umutlarını. bilemem belki de iki çıtayı ters düz yaparak hoşlandın haçtan. heybetli heykellerinden hoşlandın diye sevdin budayı. ama dostum hiçbiri değil işte. burda doğdun burda büyüdün diye müslümansın sen. ordasın diye hristiyan, şurdasın diye yahudi...
aramadın.
bulmadın.
sadece denk gelen inanca verdin kendini körü körüne. şüphe etmekten bile korktun. beynini kullanmaktan çekindin. acaba'yı çıkardın lugatından. ne halin varsa gör ama en azından şunu idrak et. şunu itiraf et.
dinini sen seçmedin.
vahşet.
daha ötesini anlatabilecek kelime pek azdır sanırsam. bu tür bir işkenceyi islami toplumlarda bulabiliriz ancak. günahsız olduğunu iddia eden ellerin şahsı öldürünceye kadar taş fırlatması...
hangi vicdana sığdığı, hangi ilahi kitapta övülerek bahsedildiği ve hangi allahın sadistçe emrettiği bir olgudur bu, anlamış değilim. g*tten uydurulan nice emir ve yasak gibi bu da karşı cinsi değersizleştirmekten öteye gitmiyor. olayın en kötü yanlarından biri o taşı atanların içinde kara çarşafa bürünen kadınların da olması. "bize girip çıkana şükürler olsun" dercesine kendilerini kaybetmeleri...
adı hoşgörü, faaliyetleri boşgörü olan bir inanç. sapıklık, sapkınlık ve işkence kelimelerini taşla süsleyen bir öldürme yöntemi. o allah ki hangi yüzle karşılar o kulu muamma. o kullar ki hangi yüzle insalığa gerisin geri döner, çelişki.
daha ötesini anlatabilecek kelime pek azdır sanırsam.
dediğim gibi...
vahşet.
edit: o taşlar daha munasip yerlerde de kullanılabilir. cevabı eksileyen vahşi arkadaşlarda bulabiliriz.
daha ötesini anlatabilecek kelime pek azdır sanırsam. bu tür bir işkenceyi islami toplumlarda bulabiliriz ancak. günahsız olduğunu iddia eden ellerin şahsı öldürünceye kadar taş fırlatması...
hangi vicdana sığdığı, hangi ilahi kitapta övülerek bahsedildiği ve hangi allahın sadistçe emrettiği bir olgudur bu, anlamış değilim. g*tten uydurulan nice emir ve yasak gibi bu da karşı cinsi değersizleştirmekten öteye gitmiyor. olayın en kötü yanlarından biri o taşı atanların içinde kara çarşafa bürünen kadınların da olması. "bize girip çıkana şükürler olsun" dercesine kendilerini kaybetmeleri...
adı hoşgörü, faaliyetleri boşgörü olan bir inanç. sapıklık, sapkınlık ve işkence kelimelerini taşla süsleyen bir öldürme yöntemi. o allah ki hangi yüzle karşılar o kulu muamma. o kullar ki hangi yüzle insalığa gerisin geri döner, çelişki.
daha ötesini anlatabilecek kelime pek azdır sanırsam.
dediğim gibi...
vahşet.
edit: o taşlar daha munasip yerlerde de kullanılabilir. cevabı eksileyen vahşi arkadaşlarda bulabiliriz.
terk eden sevgilinin terk ettikten sonra hak ettiği ağırlık değerini belirten cümle.
aynen kendisine iletilmiştir. zira o kıldan da değersizdir.
gitsindir. cehenneme kadar yolu vardır amk.
aynen kendisine iletilmiştir. zira o kıldan da değersizdir.
gitsindir. cehenneme kadar yolu vardır amk.
çamurdan yaratıldın ak demişsin kendine
aydınlık insanları saymıyorsun dengine
e hani sen dindar idin, yakışır mı bu dine?
yıkılasın ak parti, yakında verriz eline
aydınlık insanları saymıyorsun dengine
e hani sen dindar idin, yakışır mı bu dine?
yıkılasın ak parti, yakında verriz eline
ingiltere kralı 8. henry'nin kızıdır. 1. elizabeth harbiden hiç evlenmemiştir. hatta bakire kraliçe diye anılır kendileri. ölene kadar da öyle kalmıştır.
sözün özü: yaklaşık 500 yıl önce kimi göt etsem diye düşünmüş herhalde yavrucak.
kısmet başlık açanaymış.
sözün özü: yaklaşık 500 yıl önce kimi göt etsem diye düşünmüş herhalde yavrucak.
kısmet başlık açanaymış.
içerisinde 200 tl'nin bir öğretmenin geçimi için yettiğini ve arttığını düşünen hırbolara verilmiş bir ayar yoktur.
eksik bir marştır.
yıllardır bu işin içindeyim. zaten ne okudum ne okuttum ne okuyanı gördüm ne okutanı.
ciddi anlamda gereksiz ve faşist bir marştır.
eksik bir marştır.
yıllardır bu işin içindeyim. zaten ne okudum ne okuttum ne okuyanı gördüm ne okutanı.
ciddi anlamda gereksiz ve faşist bir marştır.
28 haziran 2011 miraç kandiline hoşgeldiniz. yeni hurmalar imamlar ve bilimum dini edavat ile bu yılki miraç kandili diğerlerinden çok farklı geçecek. saha zemin ve tribün her şey namaz kılmaya ve sevap işelemeye müsait sayın seyir...
abi bu ne lan şimdi? miraç kandili başlığı dururken 28 haziran da 2011 de neyin nesi?
futbol maçı mı lan bu? hee..
gol olur. *
(bkz: futbol tadında dini başlık açmak)
abi bu ne lan şimdi? miraç kandili başlığı dururken 28 haziran da 2011 de neyin nesi?
futbol maçı mı lan bu? hee..
gol olur. *
(bkz: futbol tadında dini başlık açmak)
maaş: ortalama 1500
kira: 400 (daha ucuzu için ebenin am*na girebilirsin. kusura bakma artık.)
su + elektrik: 60 (osuruk gücüyle çalışmıyor bu makinalar)
mutfak: 500 (yemekle çalışıyor lan bu bünye. 1 ekmek 2 yumurta bile 1.5 tl eder. sadece bununla beslen. üç öğünden çarp otuzla. çıkan sayıyı münasip bir yerine sok.)
ulaşım: 150 (indi-bindi 1.5 tl'den aşağı değildir. çok fazla maaş aldığımızı düşünen eşeklere binip gitmiyoruz okula. bunlar da benzinle çalışıyor.)
hizmetli: 30 (devletin hizmetli tutacak ve gönderecek gücü yoktur. her öğretmen fedakarlık etmek zorundadır. yoksa okulu bok götürüyor.)
internet: 70 (sabit ücreti dahildir. mecburiyettir. e okul var. bilmeyenlere e girmek istiyorum.)
telefon: 50 (güvercinle haberleşmiyorsanız zorunludur.)
giyim-kuşam: kesin bşi yazmayacam. slip don bile 5 tl. afrika mı lan burası. çıplak bir şekilde ders anlatmıyoruz ipne. şık olmak zorundasındır. örnek alınıyorsundur. yoksa seni örnek almayarak çok fazla maaş aldığına dair başlık açan embesiller çıkar ilerki yıllarda.
eğlence: öyle laylalara leylalara giderek değil. bir arkadaşınla tavla atmaktan bahsediyorum lan. çayın tanesi 1 tl be oğlum. çıkmayalım mı yani dışarı? senin gibi sadece nefes alarak mı yaşayalım hırbo?
daha neler var neler...
yoruldum saymıcam.
sadece bu saydıklarımızla bile maaş eridi gitti. e hani ihtiyaçlar hiyerarşisi? hani sex?
(bkz: kimi sikecez olm biz)
sen misin çok fazla maaş aldığımızı düşünen. gel lan buraya!
kira: 400 (daha ucuzu için ebenin am*na girebilirsin. kusura bakma artık.)
su + elektrik: 60 (osuruk gücüyle çalışmıyor bu makinalar)
mutfak: 500 (yemekle çalışıyor lan bu bünye. 1 ekmek 2 yumurta bile 1.5 tl eder. sadece bununla beslen. üç öğünden çarp otuzla. çıkan sayıyı münasip bir yerine sok.)
ulaşım: 150 (indi-bindi 1.5 tl'den aşağı değildir. çok fazla maaş aldığımızı düşünen eşeklere binip gitmiyoruz okula. bunlar da benzinle çalışıyor.)
hizmetli: 30 (devletin hizmetli tutacak ve gönderecek gücü yoktur. her öğretmen fedakarlık etmek zorundadır. yoksa okulu bok götürüyor.)
internet: 70 (sabit ücreti dahildir. mecburiyettir. e okul var. bilmeyenlere e girmek istiyorum.)
telefon: 50 (güvercinle haberleşmiyorsanız zorunludur.)
giyim-kuşam: kesin bşi yazmayacam. slip don bile 5 tl. afrika mı lan burası. çıplak bir şekilde ders anlatmıyoruz ipne. şık olmak zorundasındır. örnek alınıyorsundur. yoksa seni örnek almayarak çok fazla maaş aldığına dair başlık açan embesiller çıkar ilerki yıllarda.
eğlence: öyle laylalara leylalara giderek değil. bir arkadaşınla tavla atmaktan bahsediyorum lan. çayın tanesi 1 tl be oğlum. çıkmayalım mı yani dışarı? senin gibi sadece nefes alarak mı yaşayalım hırbo?
daha neler var neler...
yoruldum saymıcam.
sadece bu saydıklarımızla bile maaş eridi gitti. e hani ihtiyaçlar hiyerarşisi? hani sex?
(bkz: kimi sikecez olm biz)
sen misin çok fazla maaş aldığımızı düşünen. gel lan buraya!