bugün

entry'ler (200)

pavyondan karı çıkarmak

bir gün yapmak istediğim taşaklı olaydır.

(bkz: sarı tutku)

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

bu şarkının ne yazık ki sözleri yok

gesi bağları

burada dolanılmaz. domalınır.

(bkz: gesi bağlarında domalıyorum)

gecenin şarkı sözü

bişi bişi merkez bişi bişi herkes..

gerizekalı olduğunuzu varsayıp bırakıyorum bunu..

evde vücut geliştirme vs salonda vücut geliştirme

ikisinin arasında hiçbir fark yoktur. koşarken mal gibi duvara bakarsınız. çıkın biraz dışarda koşun belediyenin yaptırdığı spor aletlerinden faydalanın çılgın herifler be

bir şarkı olsanız ne olurdunuz

paco de lucia - entre dos aguas *

lolcu kiz

lol oynayan kızı bırak, lol oynayan adam surdan suraya gidemez. retard oyunu. oyunu iyi oynayan ''olm strateji önemli yeağğğ'' diye kafa sikip kendini dünyanın en zeki insanı sanıyor. eyyorumlamam bu kadar..

sözlük yazarlarının ruh halleri

filistin gibi.. bir yanım işgal altında diğer y.. özür dilerim hakim olamadım kendime..

erkekler olmasaydı

girer girmez erkekler olmasaydı savaş olmazdı diyen insanlara şahit olmama sebep olan başlık, önerme. dönüp bi bakın, tarihte ne kadar savaş olduysa bunların çoğu kadınlar yüzündendir. bir de buna ek, kadın aklı erkek aklıyla baş edemez.

haktan canevi

https://www.youtube.com/watch?v=tOvT8QifslU

almoraima

paco de lucia ' nın müthiş bulerias'ı.

paco de lucia

Bugün tüm dünyada yas ilan edilmeli. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi gitaristi.Huzur içinde yatsın.Bir Paco daha asla gelmeyecek.

can aksoy

Hakkında atılan tweetlerin %80'lik kısmını ergenlerin oluşturduğu cani

trt'nin leyla ile mecnun'u yayınlaması

Trt'nin ''Dur şu saate şu diziyi koyayımda iyi reyting alırsa sürekli yayınlarız'' gibi bir fikir üzerine izlediği yoldur kanımca.

yıl olmuş 2014 baroni hala ilk 11 oynuyor

fenerden gideceği gün(!) lokma döktüreceğim adamdır.allah evine ateş salsın.

inci sözlük te küfür yasaklanırsa olacaklar

(bkz: tekniksiz ronaldinho)

ilter kurcala

Türkiye'nin en iyi gitaristi.Evet en iyisi.Tartışmasız.Bu adamın Paco de Lucia'dan, Vicente Amigo'dan daha üstün yanları var.Bundan birkaç ay önce kendisinin Aydın'a geldiğini öğrendiğim ve evim Aydın merkeze 20 km uzakta olmasına rağmen konsere yetiştim.Kendisinin konser sonrası 15-20 dakika muhabbet edip fotoğraf çektirmesi kendisinin ne derece sıcakkanlı olduğunun kanıtıdır.imzatmak için gitarımı götürdüm ama ne yazık ki kalem bulamadık * Ben de ona Paco'nun Gold albümünü hediye ettim ve su şişesini aldım.Hayatımın en güzel anıydı.O kesinlikle aşmış gitarist!

tata

bir vicente amigo şarkısı.kimsenin yazmamış olması dikkat çekici.

tomatito

14 aralık cumartesi istanbul cemal reşit rey'de konser verecek olan virtüöz..gitmezsek çok ayıp olur.

bir kadının en tatlı olduğu an

hülooooooğ diye bağırdığı zaman *
© copyright 2005 - 2026