bugün
- her eve rüzgar türbini7
- en zor zamanlarını tek başına atlatan insan9
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler5
- tantuni15
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali3
- ürdün3
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- soslu adana kebap14
- sarapci koala23
- yalnızlık rahatlıktır9
- norveç2
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı15
- futbol18
- işkembe çorbası6
- süper lig11
- camdan binalar3
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- kışın eve kapanıp novella yazmak4
- tost satmak2
- 24 ağustos 2026 kocaelispor amedspor maçı4
- türkiye7
- togg13
- amedspor2
- kocaelispor2
- boşanma davası2
- hayvan gibi gözleme yemek6
- coca cola2
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- kürt düşmanı3
- recep tayyip erdoğan16
- parçala onu filanca2
- mevlid kandili10
- evlenmek yerine karıya gitmek6
- bir bebekten bir katil yaratan karanlık2
- ne kadar dikkatlisin7
- her gün ne yapıyorsunuz9
- piyasadaki en iyi çay4
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı7
- islam barış dinidir22
- persac6
- bir çatı katına kapanıp tüm gün yazmak3
- laik teyzelerin fenotipi34
- ciğerci apo5
- polise emir verenler türk mü sorunsalı2
- erzurumspor3
- eşine sadık ve aşık olan insan2
- rüzgar3
- sebahattin yıldız'ın devasa serveti2
- meis2
entry'ler (27)
indirdim oynuyorum, baya da özlemişim, ama eskisinde oynarken uydunet sahibiydim bundan 5 yıl öncesinde şimdi süperonline fiber, eskiden çektiğim çileler gözümün önüne geliyor duygulandım ağlıyorum resmen.oyuna girmeye çalışır düşerdik, kalabalık bir yere girdiğimizde oyun kasardı, sürekli düşerdik felan. valla fark var cidden.
olağan bir şey, tıpkı cnn in seçim hazırlık süreci boyunca hdp ve chp propogandası yapıp seçim sonunçları açıklandığında buhrana girip ardından nasıl kıvıracaklarını bilemediklerinden kaynaklanan komik durumun meydana gelmesi gibi. sözde ciddi insanların yazar olduğu bir mecra ama giderek kan kaybediyorlar ciddiye alanların yaş sınırı git gide 15-16 ya düşüyor.
kürtlerin kendi içinde kendilerine bile muhalefet olmaları; tipik ekşi sözlük iç dünyası. adamlar kendilerine muhalefet olanı nasıl istemiyorsa bunlarda aynı.
sevgi neydi; çok uzun alıntılayamayacağım ama buydu; http://acikadress.blogspo...ftadr-sevgi-kelimesi.html
çi giviri bizim lidirimiz kirinik silciliriz biz.
kendilerini güldüren, komik olan cüzdanın ucunu kim gösterirse ona doğru domalan, pardon dönen oluşumdur.
seviyorduk nerelere kayboldu bu zalım.
televizyon yayını kablolarıyla internet hizmeti sunan şirket. başvururken bizim bütün kablolarımız fiber derler, 16mbps internete başvurursun 800kb/s download hızın olur, yani anlayacağınız yarı yarıya verdiğiniz para boşuna gidiyor. ulan neden ben ya birde diyorlar ki aradığınızda modeminize kadar gelen internet hızında herhangi bir sorun yok, cihazınızı kontrol ediniz. iş yerinde neden sorun yaşamıyorum internet kullanırken de evde yaşıyorum dediğimde saçmalıyorlar.
bu rezaletle alakası var mı bilmiyorum. ama tuborg'un tekellere mal verme durumu aksamış. bu ürünleri geri çekme falan gibi bir durum varsa onunla alakalı olabilir diye aklıma geldi. fikir yürüttüm.
görsel
görsel
hazırlık eğitimimin bitmesi ile artık gazetecilik okumaya başlamış olacağım.
gece gece kahkahalara boğulmama sebep olmuş başlık. cidden çok yaratıcı.
ciddiye alınmaması gereken türklük düşmanı bir ümmetçinin sözleridir.
bir ayak fetişisti söylemi. kadın vücudunda başka tapacak organ mı kalmadı da ayağına tapıyorsun kardeş?
ciddiye alınmaması gereken tipik bir gerici söylemidir. bir laikçi de çarşaftan, peçeden rahatsız olduğunu söylese bu gerici hangi yüzle cevap verecek acaba?
atatürk ün ölümünden sonra davasına ihanet etmiş, chp nin altı ilkesinden biri olan milliyetçiliği ayaklar altına almış eski siyasetçimizdir.
olmayan önemdir. akp ye göre türk kadını evinin süsüdür. üç çocuk yapıp onlara bakmaktan başka sorumluluğu yoktur.
moldova cumhuriyetine bağlı olan gagavuzya diye cevaplanacak sorudur. kan kardeşlerim olan gagavuz türkleri ile birlikte yaşamak en büyük hayalimdir.
"tabi ki de muhteşem yüzyıl kösem" diye cevap verilecek sorudur. orada bir şehzade rolünde oynayıp bolca kadınla sevişmeyi kim istemez?
stoper olarak raphael varane, sol bek olarak armand traore, orta saha olarak ronaldinho gaucho ve xabi alonso, kanat olarak da arjen robben.